- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wesaaa #37329 üzenetére
gondolom a pc-s hangkártyád tud többcsatornás térhatású hangzást, ezért lehet állítgatni, hogy melyik aljzaton mi menjen ki (jobb első/bal első, jobb hátsó/bal hátsó, center/mély, stb.)
a notiban szerintem csak kétcsatornás rendszer van (jobb/bal) ezért nem tudod állítgatni.
-
Tikakukac
titán
válasz
wesaaa #37325 üzenetére
Na ácsi. Te itt fizikai átalakítást akarsz végezni egy programmal? Meleg van, de reménykedem, csak engem csapott meg egy kicsit.
Nem, nem fogod tudni megcsinálni, az egyik mikrofon bement a másik hang kimenet. Ezt nem lehet csak úgy cserélgetni.
Extra: mitől lenne nagyobb a hangzás? Nekem van 2 audio kimenetem gyárilag, plusz a mikrofon, de ettől még nem lett nagyon a hangzás, csak tudunk rendes fülessel átalakítós butulás nélkül is filmezni.
-
Tikakukac
titán
válasz
wesaaa #37256 üzenetére
Ha GMA950 van benne akkor van egy rossz hírem: maximum 10fps-ed lesz.
Sejtéseim szerint pedig a videókat a proci dolgozza ennél a karinál. Megnéztem és tényleg, itt a videochip nem fog encode-olni. Van valami progi húzásra, azzal talán menni fog, de ha tényleg ez a kari van benne akkor nyögés van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Könyvajánló
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest