- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Agyamra meg már a laptopom, ez a k...a Edge E530. Jó ideje már azt csinálja, hogy folyton megszakad a wifi. Néha minden jel nélkül. Semmilyen oldal nem töltődik be ilyenkor, de kapcsolat, net látszólag van. Néha meg persze totál ledobja, felkiáltójel, vagy hálózat teljes megszakadása. Ilyenkor egy pár másodperc, fél perc múlva magától magához tér, helyrejön. Ez még Win 7-el kezdődött, 8.1-el is ez volt, most már 10 van a gépen, de u.a. Volt persze wifi driver csere, sőt, mivel úgy gondoltam, talán haldoklik a wifi kártya, amazonról szereztem egy tök ugyanolyat, szóval az is ki lett cserélve. Más ötletem már nincs, úgy gondolom, csak valami hardveres jellegű lehet (alaplap, vagy antennák). Amikor a hibát produkálja, telefonokon, más gépen semmi gond nincs, a párom pl. a céges laptopján gond nélkül dolgozik most is. Gondoltam, hátha még tudtok valami olyat mondani, amire nem gondoltam, de már egyre inkább úgy vagyok vele, hogy elviszem szervizbe, nézzék meg. Bár szívem szerint kukába vágnám már az egészet (lehet, nem illik ilyet írni ide, de egy ideje vágyakozom már egy Zenbookra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest