- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli986
tag
Köszönöm a segítségezt a t410 password-el kapcsolatban.
Egy kérdésem lenne még.
Egy lenovo R500-at használok,már pár éve,tudom,hogy nem mai darab,de nekem a dizájn és a teljesítmény is tökéletesen megfelel,már ott tartok,hogy bármilyen más gép akad a kezem közé ami nem thinkpad t,r széria zavar.
Lényeg a lényeg a gép egy T6570 processzorral került hozzám és idő közben feleslegessé vált egy meghibásodott gépezetből egy P7570.
Néztem a cpu support listákat,nem találtam sehol sem,de ennek ellenére mégis belepróbáltam,mivel a 2,1GHz helyett 2,26GHz, 2MB helyett 3MB cache és a 35W helyett 25W TDP igéretesnek tűnt.Leginkább az utolsó paraméter miatt érdekelt a dolog,hátha még egy kis plusz időt ki tudok csikarni az egyébként is jól működő akkumulátoromból.
Amit tapasztaltam,hogy biosban látta egyből a cpu-t,de a win 8.1 rendszer tulajdonságaiban továbbra is a T6570-et írta 2-3 újraindulásíg,majd őrült módon használta valami.Egy böngésző mellett 40-60% cpu használatot tapasztaltam és melegedett is rendesen a cucc 60-70 fokig elszaladt,míg processzor csere előtt 42 fokot tartott stabilan.
Letöltöttem minden automatikus frissítést,mert néhány helyen azt írták,hogy az svchost.exe az update miatt zabál ennek eredménye az lett,hogy most 10-15%-ra visszaesik,de bekapcsoláskor pár percíg ismét tartja a magas cpu használatot és melegszik is a gép a fent leírt értékekig.
Tapasztalt már valaki hasonlót,normális még ez az érték?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő