- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
RoboGuru #82827 üzenetére
Az usb2-es okosabb cucc, mert ahhoz a sávszélességhez tömörítés is kell. Az usb3 valsz egyszerűbb, ezért is volt olcsóbb. Én még 13 euroért vettem, de most 8 usd körül van. Az usb2-es meg 30 dolcsi felett van.
Persze ez azt is jelentheti, hogy ha van rendes usb3 csatlakozó, akkor érdemesebb az usb3as adaptert venni, mert talán jobb a képe, folyamatosabb, mivel nem kell tömörítenie annyit a nagyobb sávszélesség miatt. De nem próbáltam még usb2-eset, inkább csak feltételezés.Meg az sem mindegy, hogy péládul linuxon akarod -e használni, amikor vettem, akkor ezt az usb3-ast még nem ismerte a linux, most nem próbáltam. Az usb2-es régebbi fajták közt lehet találni olyat, ami linuxon is megy, akinek ez számít.
Egyébként mintha lenne lenovos dp cucc is, ami egy dp-ből kettőt csinál, két egyforma monitort tud kezelni talán. Csak az ára annak is magasabb. Azt meg végképp nem tudom, hogy két aktív dp-hdmi átalakítóval tudna-e ez egyel több monitort adni. (nem a dp2.0-ás multistreamre gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest