Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Uzi74 #73741 üzenetére

FHD 14"-on azért elég kemény... És még engem szivatnak, hogy sasszemű vagyok 1600*900-al 14"-on. :DDD

(#73757) scarbantia: Igen, tökéletesen egyet kell értsek. Magam is emiatt váltottam IPS-re asztali vonalon, mert képbe került a képszerkesztés, mikor vettem egy Canon DSLR-t, és akárhogy próbáltam, nem volt jó a TN, hiába volt szuper Samsung panel, 22", meg minden jó, remek képminőségű darab, a képernyő oldalán már nem stimmeltek a színek, amiket középen jóra állítottam, kész agyrém volt. :)
    Nálad ami még durva, a 6bit, az külön horror lehet AdobeRGB-nél. :Y Pláne, ha még kalibrálod, és akkor az a 64 lépcső sem 64 többé színenként. :(

No igen, a W modellekben ennek tényleg alapnak kéne lennie, hogy legyen jó IPS paneles opció, mivel azokat a T szériától eltérően grafikai munkákra is szánják. :( Sőt, ott tényleg inkább alapnak kéne lennie. A T-ben szerintem max opcionálisan lenne ennek helye, abban nem látok komoly gondot, amire szánják általában nem gond egy közepes 6bites TN.

Melyik HP/DELL laposban van amúgy 10bites IPS panel? Elég durván hangzik...

Új hozzászólás Aktív témák