Hirdetés
- IFA 2025: Ahová lépek, projektor terem
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
abcukistván #53976 üzenetére
Ha a teljesítmény nem szempont, nyugodtan vedd az X200-at. Én most vettem egyet (40 000 Ft-ért
) apróról T430 mellé, dobtam bele egy SSD-t, és hasít. Igaz, egyelőre pont a fő profil, a hordozhatóság nem az erőssége, mert az akksija másfél óránál meghal, de majd később fejlesztek ezen is egy Pana cellás akkuval. Egyelőre itthon pihen dokkolón, asztali gépnek használom, legalább csöndben van
Néztem X220-at is, de szerintem nem éri meg a minimum dupla, de a 40 k-hoz képest inkább tripla árat. Erősebb persze, de ha nem használod ki, akkor tökmindegy. Nálam a teljesítmény nem volt szempont, dolgozni úgyis itt a T430 i5-tel meg 8 GB RAM-mal, hétköznapi felhasználásban meg nem érzem komoly hátránynak azt, hogy "csak" egy P8400 pörög az X200-ban.
Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a C2D-s gépek alulfeszelhetőek, ez a játéklehetőség a fiatalabb gépeknél nincs meg.
ielektros: Touchpad fényesedést megoldottam azzal, hogy mellőzöm a touchpad használatát, bár így a Trackpoint gombja fényesedik durván, de az könnyebben cserélhető
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- IFA 2025: Ahová lépek, projektor terem
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest