Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • metal01

    őstag

    Már egyszer írtam ezzel a problémámmal kapcsolatban, de nem oldódott meg. Szervizben is volt a gép emiatt, de ott sem tudtak vele mit kezdeni. A következő a jelenség:

    A gép random időközönként hálózatról működtetve átvált akkumulátoros üzemmódra. (Legalábbis látszatra olyan...) Felvillan a fényerőt jelző csík alul, és a PM-ben akkus üzemre beállított fényerőre vált át, el is sötétül a kijelző az ott beállított értékre, majd 1-2 mp-en belül újra felvillan a csík, és a hálózatos beállításra áll vissza. Ezt random csinálja. Van amikor hetekig semmi, van amikor naponta többször. Baromi kellemetlen ez a dolog. Pláne amikor meg is fagy ilyenkor...

    A szerviz tippelt az adapter, illetve kábel kontakt hibájára, illetve az akku elektronikai hibájára. A kábel és adapter nem hiszem, hogy ludas, mert már volt cserélve, és ua. a helyzet. Alaplapcsere, és DC csatlakozó csere is volt. A helyzet ua.

    Tényleg az akku lehet? Jelenleg 25%-os az elhasználódottság, de szerintem ennek semmi köze a dologhoz. Viszont az elektronika csinálhat ilyet?!

    Valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák