- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
audi100td #43226 üzenetére
utoljára írom le, mert kezd rohadtul elegem lenni az egészből, és minden szereplőjéből is:
- a pontos szabályokat nálatok sokkal kevésbé ismerem, nem fórumozok úgy, mint ti. most sem ismertem. (most... szóval 2 éve)
- nem látom és tudom, hogy mit mond egy moderátor rólam. most sem tudtam róla.
- nem érdekel, hogy mi jut eszedbe az egészről, ha majd én mondom neked azt, hogy nekem mindent szabad, akkor dumálhatsz, amíg viszont én magam nem így gondolom (lásd hozzászólásaim), addig nem fair a kóstolgatás. hiába pátyolgatod, a véleményed velem kapcsolatban baromira karakán, én pedig ezt utoljára is visszautasítom. te azt állítod, hogy rosszhiszeműen jártam el, pedig nem. veled ellentétben én nem tudtam a pontos szabályokat, btw.
- igen, szánalmas ez az egész, és nem, nem lett volna muszáj semmit sem csinálnod, néha az ember balhézás helyett lenyeli a békát és leszarja.
- nem szeretnék egy pisszenésnyi panaszt sem hallani sem rólad, sem erről a topikról most egy darabig, kevés tolerancia maradt bennem.
- ettől függetlenül azért csak meghoztam most egy döntést, és aszerint jártam el, nemdebár?téma lezárva. aki tovább rugózik rajta, azt már moderálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS M1330
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ RAZER BLADE 18" QHD 240Hz / RTX 4090 / i9-13950HX / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest