- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter M
tag
válasz
Peter M #21884 üzenetére
--- Ha már belekezdtem 2. kör USER válasz ---
Köszönettel vettem válaszát, melyre engedje meg az alábbiakban reagálnék.
Mindenek előtt Én a Lenovo Magyarország hivatalos véleményére voltam kíváncsi a fent említett panasszal kapcsolatban. Ön bármilyen megjegyzés nélkül változatlanul továbbküldte szervizes kollegája véleményét, amelyet ezek szerint számomra érthetetlenül, a cég színvonalának megfelelőnek tart.
"Ezt jeleztem a felhasználónak, aki mondta, hogy ő már beszélt minden mindenféle support- tal, köztük a központi IBM szervizzel is és azt mondták, hogy alaplapcsere javasolt.
Mondtam Neki, hogy természetesen megrendelem az alaplapot és a hűtést, mire ő ismételten kifejtette, hogy a hűtőrendszernek semmi baja."Sajnálatosnak tartom, hogy Ön aki a szervizelés színvonaláért felel, fel sem tűnt, hogy levelemnek megfelelően a tapasztalt szerelő saját bevallása szerint is:
A szervizes egy egyszerű kompresszor használattal átadta volna a gépet, használhatatlanul.
Meg sem próbált saját kollégáitól, a számára ismeretlen géppel kapcsolatban informálódni, valóban minek tette volna ha a Kedves Ügyfél megoldja a problémáját.
A kérésemet változatlanul fenntartom miszerint, helyszíni garancia kiterjesztés keretében, hozzáértő szervizes kolléga helyszíni javítását fogadom el egyetlen járható útnak. Ez irányban Én mint megbecsült ügyfél megtettem részemről a szükséges lépéseket, hiszen anyagi ráfordítást nem kímélve, a garanciabővítés regisztráció alatt van.Lenovo Magyarország helyében megbecsülném azt az ügyfelet, aki a mai világban hajlandó kifizetni a ThinkPad vélt vagy valós extra szolgáltatásiért és minőségéért azt az árkülönbözetet, ami a jelenlegi helyzet alapján szemlátomást teljesen indokolatlan.
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo Legion 5 (Ryzen 5 6600H / 16GB DDR5 / 512GB / 15,6" 144Hz / RTX 3050ti 4GB) ÁFA-s szla
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő