Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
ricsip #121998 üzenetére
"Mert gyanús nekem h. hirtelen így lement volna a kapacitása, hogy előtte meg 100%-nak írta UEFI-ban is"
Könnyen tud ilyen kialakulni olyan gépeknél, ahol be van állítva töltési küszöb, és sosem merítik/töltik az utolsó 20%-on túl/alá. Akkor az akku vezérlő csak tippel, hol járhat az akku, és évek távlatában elég durván el tud csúszni a valós kondíciótól pozitív és negatív irányba is. Ebből adódnak az olyan meglepetések is, amikor egyik pillanatban még mondjuk 40% töltöttséget mutat, a következőben viszont már csak 5% és töltőért kiált.
Én pl. 60%-osan vettem egy gépet, ami reset és pár ciklus után 93%-os lett. [link]
A mai napig nem csökkent valószínűleg 60%-ra: [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Óvodások homokozója
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- macOS PC-re
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest