- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
FoxiestFox #121989 üzenetére
Végül úgy hagytam éjszakára, este 8 körül elindítottam és reggel úgy találtam h. sikeresen befejezte (az írás szerint 6:30 körül végzett). Tehát idle desktop, bekapcsolt képernyő mellett kellett neki vagy 10 óra h. végigfusson.
Az 50Wh --> 38Wh átállítást írt ki eredményképpen. Tehát kb. 75%-os állapotú jelenleg az akku.
Ezt a windows jegyzi meg ezek után, vagy az akku flash-be íródik be? UEFI most már ezt a 38Wh-t mutatja mint real capacity, az 50Wh design capacity mellett?Boccs, ha nagyon pedant, de azért kérdeztem korábban ilyen részletesen, h. hogyan lehet ezzel az akku kapacitással trükközni használt gépeknél? Mert gyanús nekem h. hirtelen így lement volna a kapacitása, hogy előtte meg 100%-nak írta UEFI-ban is. Eladás előtt ki tudták valahogy resetelni belőle az elhasználódás tényét, így amíg én ezt a kalibrációt tegnap este le nem futtattam, addig a nemvalós gyári 100%-os állapotot tudta magáról hírdetni mikor belenéztem a Lenovo UEFI Diagnostics tool-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.16
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest