- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Zalaymate #20935 üzenetére
először is: 150k-s gép belépő kategória, szóval rossz a hivatkozási alap
másodszor: az aksi élettartama erősen felhasználó függő
harmadszor: én csak most váltottam hp-ra, de a thinkpadnek volt aksi resetelő progija, ami tényleg segített. (gyakorlatilag közel nullára merítette majd teljes töltés... nyilván egy halott akksinak mind1, de ha azért rossz, mert rosszul volt beállítva a töltés... akkor javulhat valamennyit) -
kozyadam
tag
válasz
Zalaymate #14270 üzenetére
Helló!
Nem lehet, hogy valamilyen driver inkompatibilitás?
Nekem Ubuntu szokott olyat, hogy kikapcsoláskor, vagy bekapcsoláskor furcsa hangot ad a hangszóró. Egy rövid "pattanás", kb mintha a bakelit korongon ugrana a lejátszó feje hanglemezeknél. De ezt leszámítva hiba nélkül működik, Win alatt ilyen "pattanás" nincs.Kicsit furcsa, de nem zavaró.
-
Celtis
veterán
válasz
Zalaymate #13932 üzenetére
Én is ott vettem, de az eladó nem is hallott 8 cellás akkuról, pedig még rá is keresett a neten.
Én is csak utángyártottban találtam.
Az ujjlenyomat olvasóban nem tudok segíteni a mienkben nincs olvasó, de a windows felajánlja a lehetőséget. Azt sem tudom, hol kell kiszedni, mert nálunk teljesen felesleges.
A tiéd mennyi volt? -
-
norot
csendes tag
válasz
Zalaymate #13915 üzenetére
Nekem pont úgy van, csak egyszer kér ujjlenyomatot. Szerintem a HP Protecttools Administrative Console-ban nézz körül. Bal oldalt Security - > authentication, szerintem ott van kiválasztva a policynál hogy require all credentials. Állítsd át hogy require one of legyen. Így az ujjlenyomat/jelszó (nekem itt van még smartcard is) közül elég csak az egyiket megadnod.
A Windows előtt meg ugyanott a security -> features menüben megadott pre-boot security engedélyezése miatt kér jelszót.
De csak tippelek, 2 napja van HP gépen, sőt egyáltalán laptopom isMás: a 8440p-m touchpadjának sz*rakodik a bal gombja
Ha kicsit nyomom le, akkor átbillen a nyomásponton, viszont nem mindig érzékeli a kattintást. Kicsit erősebben kell nyomni. A többi gomb jó.
Na most vettem észre, mindez csak akkor van, a gomb jobb oldalát nyomom. A bal oldalán teljesen jónak tűnik. Mintha két érzékelő lenne benne, és az egyik elromlott volna :S Annyira mondjuk nem zavar, mert vagy külső egérrel használom, vagy inkább a touchpadot érintve kattintok, de akkor is :S Emiatt foglalkoznának velem gariban szerintetek? Bár lehet, hogy nem éri meg a várakozást, mire elkészül. -
leyo76
senior tag
válasz
Zalaymate #13842 üzenetére
Ez egy jó kis noti, én egy kicsit kicsinek tartom, de ha neked jó akkor ok. Ha nem tervezel játékcsatákat akkor vga is megteszi, bár a többihez képest elmarad, jobb lenne egy radeon vagy valami hasonló. Az árát tekintve jó hogy ide írtál, mert vannak itt olyan emberkék akik segítenek megvenni ezt a legjobb áron, csak türelem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged