Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
először is: 150k-s gép belépő kategória, szóval rossz a hivatkozási alap

másodszor: az aksi élettartama erősen felhasználó függő
harmadszor: én csak most váltottam hp-ra, de a thinkpadnek volt aksi resetelő progija, ami tényleg segített. (gyakorlatilag közel nullára merítette majd teljes töltés... nyilván egy halott akksinak mind1, de ha azért rossz, mert rosszul volt beállítva a töltés... akkor javulhat valamennyit) -
kozyadam
tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Helló!
Nem lehet, hogy valamilyen driver inkompatibilitás?
Nekem Ubuntu szokott olyat, hogy kikapcsoláskor, vagy bekapcsoláskor furcsa hangot ad a hangszóró. Egy rövid "pattanás", kb mintha a bakelit korongon ugrana a lejátszó feje hanglemezeknél. De ezt leszámítva hiba nélkül működik, Win alatt ilyen "pattanás" nincs.Kicsit furcsa, de nem zavaró.
-
Celtis
veterán
válasz
Zalaymate
üzenetére
Én is ott vettem, de az eladó nem is hallott 8 cellás akkuról, pedig még rá is keresett a neten.
Én is csak utángyártottban találtam.
Az ujjlenyomat olvasóban nem tudok segíteni a mienkben nincs olvasó, de a windows felajánlja a lehetőséget. Azt sem tudom, hol kell kiszedni, mert nálunk teljesen felesleges.
A tiéd mennyi volt? -
-
norot
csendes tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Nekem pont úgy van, csak egyszer kér ujjlenyomatot. Szerintem a HP Protecttools Administrative Console-ban nézz körül. Bal oldalt Security - > authentication, szerintem ott van kiválasztva a policynál hogy require all credentials. Állítsd át hogy require one of legyen. Így az ujjlenyomat/jelszó (nekem itt van még smartcard is) közül elég csak az egyiket megadnod.
A Windows előtt meg ugyanott a security -> features menüben megadott pre-boot security engedélyezése miatt kér jelszót.
De csak tippelek, 2 napja van HP gépen, sőt egyáltalán laptopom is
Más: a 8440p-m touchpadjának sz*rakodik a bal gombja
Ha kicsit nyomom le, akkor átbillen a nyomásponton, viszont nem mindig érzékeli a kattintást. Kicsit erősebben kell nyomni. A többi gomb jó.
Na most vettem észre, mindez csak akkor van, a gomb jobb oldalát nyomom. A bal oldalán teljesen jónak tűnik. Mintha két érzékelő lenne benne, és az egyik elromlott volna :S Annyira mondjuk nem zavar, mert vagy külső egérrel használom, vagy inkább a touchpadot érintve kattintok, de akkor is :S Emiatt foglalkoznának velem gariban szerintetek? Bár lehet, hogy nem éri meg a várakozást, mire elkészül. -
leyo76
senior tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Ez egy jó kis noti, én egy kicsit kicsinek tartom, de ha neked jó akkor ok. Ha nem tervezel játékcsatákat akkor vga is megteszi, bár a többihez képest elmarad, jobb lenne egy radeon vagy valami hasonló. Az árát tekintve jó hogy ide írtál, mert vannak itt olyan emberkék akik segítenek megvenni ezt a legjobb áron, csak türelem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha kicsit nyomom le, akkor átbillen a nyomásponton, viszont nem mindig érzékeli a kattintást. Kicsit erősebben kell nyomni. A többi gomb jó.

Pyttawrx