Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
Brian_RL #17281 üzenetére
Nem hinném, hogy feszültségingadozás lehet.
Két dologra tudok tippelni, egyik, hogy olyan beállítással használtad, hogy pl egér mozgásra is feléledjen..
A másik a wake on lan funkció, amikor egy megfelelő csomag hatására távolról be tudod kapcsolni a gépet.
Biosban lehet találni ilyeneket, régen volt egy olyan asztali gépem, ahol nagyon pontosan be lehetett állítgatni ilyeneket, pl melyik billentyűk hatására éledjen fel, vagy egér kattintás stb...Bár ez nem ad magyarázatot arra, hogy hogyan kapcsolt ki...hmmm
Gondolatmenetem végére arra jutottam, nem tudom miért csinálta
Rootkit vírus.. nemtom -
grex4
aktív tag
válasz
Brian_RL #17277 üzenetére
hello. nemtudok neked segiteni de már nekemis csinálta párszor a laptopom régebben.
Pedig emlékeim szerint sosem hibernáltattam, biztos van a windows-ba valami hibernációs beálitások, ott nézz körül. Lehet valami feszültségingadozás az elektromos hálózaton, vagy az akksi merülne le és elment dolgokat. Nemhinném h komoly gond lenne.
(Anno nekem az asztali gépem is feléledt éjjel nemegyszer...pedig az kivolt kapcsolva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged