- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
listván #15873 üzenetére
Nem akarok megint ebbe a vitába belemenni, de lenne miről vitatkoznunk. Elég komoly tapasztalat áll a hátam mögött, gondolom neked is.
Mivel már nagyon régen kiveséztük ezt a témát itt - és más topicban is - és igazából a business gépek rajongói soha nem látták be, hogy a kedvenceiknek is vannak hibáik, és hogy a konzumer gépek nem sz*rok, ahogyan te is mondtad (vagy valahogy így), nem akarom megint elkezdeni. Gondolom akkoriban még nem voltál érdekben ezzel kapcsolatban. Egyébként pont neked, aki felelősséggel tartozol a kijelentéseidért (elvileg, gondolom), nem lenne szabad így írnod a gyártó termékeiről. Nem hiszem, hogy díjaznák...
Apró adalék még, hogy sok fórumtárs (és a felhasználók nagyon nagy része), akiknek konzumer gépeik vannak, osztják a véleményemet.
Egyébként meg peace!, nem akarok vitatkozni, háborúzni, ezek már lefutott körök, tehát nem fogok belemenni mélyebben ebbe a témába.
-
-
-
-
lakomester
csendes tag
válasz
listván #15708 üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de azóta beszéltem a debreceni szervizzel. Azt mondták, hogy megnézik, és ha kell valami bele, megrendelik, majd visszaviszem a notit és belerakják.
(Remélem kifogásokat nem találnak ki, hogy ez alapból ilyen hangos meg stb.)Úgy gondolom, jobb ha személyesen elviszem Debrecenbe. Időm lesz rá most bőven 1 hónapon keresztül.
Postán még sosem küldtem semmit, és őszintén bevallom, tartok is tőle kicsit, ez mégis csak egy 100 ezres laptop, legalább is az volt mikor megvettem. Nem kevés pénz, tudom elvileg biztonságosak a csomagküldők, de még véletlenül sem szeretnék valami gondot velük.
Majd megírom a fórumban, hogy mire jutottam, megjavították e. Végső esetben megy fel Budapestre.
-
tiboca7
csendes tag
válasz
listván #15561 üzenetére
Szia.
Én vettem kicsit több mint 1éve külföldön egy dv9000-es gépet, sajnos "Vista"-val, és ha jól emlékszem nemzetközi garival. Na most nekem kellene a jogtiszta oprendszer lemezen. (ezzel egyáltalán hová lehet fordulni) Gondolom nem lehetne csak úgy W7-et kérni helyette.Csak az a baj, hogy egyenlőre nem találom a gép papírjait. Ha tudnál, vagy valaki tudna ebben segíteni, megköszönném.
-
spyduck
nagyúr
válasz
listván #13205 üzenetére
A RENEW teljesen új készülék, sosem volt használva.
Hát nem egészen. Amióta megszűnt az ASIS az összes használt és új gépet 1 kalap alá veszik. Legyen az újracsomagolt, kiállított mintadarab, 3 napon belül visszavitt hibás és egyben javított termék stb.... Szóval lehet, h használták, lehet, h karcos de lehet, h fóliás és karcmentes.
A lényeg, h amelyik belekerül a programba újraindítják a garanciát. Ez azt takarja, h az eredeti címkére ráraknak egy Renew címkét amin ugyan úgy rajta van az s\n és a p\n. Ha leszeded akkor alatta van az eredeti is aminek ugyancsak él a garanciája.
Az Asis-t pont ezért volt anno érdemes megvenni mert elvileg nem volt rá HP gar. de ha leszedted a címkét akkor még is lettOlcsóbb volt jóval mint a renew és ugyan úgy ki lehetett fogni karcmentest is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest