- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik tönkrement az alaplapom a HP 625 laptopomban (fekete kijelző, prociventi nem pörög fel, 5-öt villog a caps lock). Nagyon sokat nyúztam, úgyh nem csodálkozom, hiszen több mint 4 éves. Két kérdés lenne:
- A Vinyóról az adatokat hogy tudom áthúzni, ha veszek egy új notebook-ot?
- Érdemes-e ebbe a notiba energiát/pénzt fektetni, hogy újra működőképes legyen?
- Esetleg alkatrésznek eladható?Köszönöm a válaszokat Uraim!
-
andreijj
tag
válasz
redbiro #30831 üzenetére
Épp kérdezni akartam, h mennyi az ideális hőmérséklet, mert az én notim is kezd melegedni/hangosodni.
1.5 éves hp 625, flash játékok alatt 75 fokra is felmelegszik a proci, ilyet eddig nem nagyon tapasztaltam. Nekiálljak szétszedni és átpasztázni? Notit még nem buheráltam, de gondolom hasonló a pc-proci pasztázásához csak minden kisebb
Csináljam meg én, vagy vigyem szervízbe? Az utóbbi pár napban iszonyat hangos....nem lesz ennek jó vége -
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga #30811 üzenetére
Kösz a segítséget, nélküled tuti agyvérzést kaptam volna...istenkirály ez a driver genius
-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga #30807 üzenetére
Na feltettem a Driver Geniust, talált pár drivert, amelyeket letöltöttem, és telepítettem. Most a scan-nél semmit sem talál, tehát elvileg fenn van minden, Újraindítottam, eszközkezelőben továbbra sem látom a wifit, és a Driver Genius Hardware info-ja a Network adapter fülön ezeket írja ki:
- RealTek Semiconductor RTL8102E/8103E Fast Ethernet NIC
- Broadcom 802.11n Wireless Network Adapter (ennél a MAC adress és a maximum link speed unknown)
A wifi gombra továbbra sincs semmi reakció. Érdemes még szívnom vele órákat, vagy szervíz?
Kösz a segítséget. -
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga #30805 üzenetére
Köszi, megpróbálom...de elég bosszantó, hogy a wifi beizzítása több időbe telik, mint rendbe vágni az egész gépet mindennel együtt. De az Aida-ban ott kellene lennie nekem is a bgn adapternek nem?
-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga #30803 üzenetére
Szia!
Az eszközkezelőben a hálózati kártyáknál 3 elem van: két bluetooth, meg egy fast ethernet hálózati adapter, azokkal semmi probléma. Felette az egyéb eszközöknél van egy hálózati vezérlő, ami sárga felkiáltójeles (nem is talál illesztőprogramot neten keresztül). Az lenne a wlan? Megnéztem bnőm HP630-án, ott a hálózati kártyáknál két elem van: Atheros bgn wifi adapter, és egy realtek pcie fe family controller.
(Egyébként azzal is szívtam, nem is merem újratelepíteni a wifivel való sz@pás miatt)...Most böngészem AIDA-val, az Eszközök/Windows eszközök/Hálózati kártyák listában sem találom az Atherso bgn wifi adaptert (a masik notin fenn van).
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Van egy HP 625-öm, ami egyszer már volt a szervízben mert nem ment a wifi. Kicserélték, nagy nehezen fel tudtam imádkozni egy olyan drivert amivel működött is (hivatalos oldalról), de mostanában probléma volt vele, úgyh újratettem az oprendszert. Persze most sem tudom működésre bírni a wifit, és a határán vagyok h kivágjam az egész lapost az ablakon. Tudtok valami tanácsot adni? Van valami speckó típusfüggetlen wifi driver? Vagy vihetem megint szervízbe? Ezer kösz....
-
andreijj
tag
válasz
zetecR #20782 üzenetére
Most újratelepítettem az oprendszert, és kapcsiból nem megy a wifi...a gombot ha benyomom, fehérre kéne váltania sárgából, de semmi. Az eszközkezelőben kettő eszköznek nem tudtam feltenni az illesztőprogramjait:
- Generic bluetooth adapter
- Egyéb eszközök, hálózati vezérlőKomolyan mondom ennyit 10 év alatt nem szívtam a PC-mmel, mint ezzel a két notival pár nap alatt...a szervízbe beviszem, tuti két perc alatt megcsinálnák....a rohadt életbe
-
andreijj
tag
SOS skacok!
A határán vagyok h kib@sszak az ablakon üvegestől két HP notit, amiből az öregebb is csak két hónapos...Short story:
Vettem egy HP625-öt, 1 hónap után elromlott a wifi. Újratelepítettem a drivert, semmi. Melózok rajta, és igazából nem kell a wifi, úgyh még nem volt időm újratelepíteni vagy szervízbe vinni.
Tegnap vettem egy HP635-öt bnőmnek. Még linuxon is működött a wifi, de amint feltettem win7 alá a wifi drivert, az is elsz@ródott...most telepítem újra, drivereket a hp oldaláról töltöttem. Mi az isten van a wifivel? Gondolom a driverrel van valami, nem létezhet h mind a kettő notiban elszállt hardveresen a wifi....Tanács, tipp, trükk???
Segítsetek már, mert agyvérzést kapok ha egész hétvégén pihenés helyett ezzel kell szívnom...
Ezer kösz -
andreijj
tag
Üdv!
Egy hónapja vettem egy HP 625-öt, a wifi elszállt pár napja. Az hittem h csak a gomb b@szódott el, de sajna sehogy sem tudtam a wifit beüzemelni. Bővíteném a ramot 2ről 4Gb-ra, a szervízben bele teszik ha megkérem őket nem? Esetleg tudok ott is venni hozzá ramot? Mennyi idő a szervizelés? Adnak cserenotit? Kösz a válaszokat
-
andreijj
tag
Üdv!
HP 625-ben 2G ram van, bővíteném 4G-re. Semilyen matricát nem találtam a notesz hátulján, ami jelezné hogy én/valaki lecsavarozta a hátlapját. Tudom h más márkáknál nem vész el a gari bővítés esetén, HP-nál hogyan működik ez? Megveszem a ramot, beleteszem, és a gari él tovább? Nincs vmi szakszervíz aki ezekkel a bővítésekkel foglalkozik? (Nem mintha nem tudnám bővíteni, csak a garit nem akarom elbukni)
Ezer kösz, bocs a fárasztásért -
andreijj
tag
válasz
Khelben #20106 üzenetére
Üdv!
Jaja, tudom h ugy a legolcsobb hha en csinalom, de akkor vesztem a garit nem? Mivel friss a gep, fontos ra a gari, igy megerne plusz 4-5k a szerviz dijnak is. Nem tom hogy mukodnek ezek a dolgok, nem volt meg notim
A notin HDMI, es DSUB is van, a monitoron pedig DVI es DSUB van. Ezert a vacillalas.
Kosz minden infot, lekotleztek -
andreijj
tag
Sziasztok!
Beszálltam egy HP 625 XN850ea-val a HP-sek klubjába
Pár kérdés:
-RAM bővítést hol érdemes intézni? (2G-ről 4G-re szeretném előbb-utóbb)
-Tud a hd4200 +1 monitort kezelni? Van egy 19-es wide-om, amin mondjuk menne vmi film, sorozat, a noti kijelzőjén meg lehetne netezni. Ha igen, hogyan kezdjek neki?
-DVI-DSUB kábellel kössem a monitort a notihoz, vagy HDMI-DVI kábellel? Melyik a költséghatékonyabb?Ezer kösz
-
andreijj
tag
Üdv!
Barátnőmnek van egy HP500-asa, már vagy 5 éves, és most tönkrement a ventije.
Absz. nem forog, így nem sokáig bírja. Mennyiért javíthatják?
Érne vagy 40-et a gép, de az akksija kuka, a kijelzőn egy pixelnyi függőleges csík...
Jól sejtem h inkább megéri vagy 50-60 ért venni egy használtat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged