- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#49553920 #20904 üzenetére
biosban nem igazán szokott lenni erre lehetőség, nem véletlenül... amit te keresel az szoftveres megoldás, setfsb pl jó lehet, ha egyáltalán felismeri mid van és bele tud nyúlni az fsb-be amit nem feltétlenül hiszek.
notit nem tuningolunk hacsak nem bacsisnak hívnak és lekvár van a procin. miért?
1: nem arra van kitalálva. a proci és a tápellátása, a hűtés, mind mind fontos faktor.
2: feszt eleve nem tudsz emelni, tehát kb a mostanihoz képest max mérhető gyorsulásod lesz, érezhető egyáltalán nem.értelmetlen ezzel foglalkozni. ha a tudat hogy tuningolva van megér ennyit akkor ess neki, de a helyedben hanyagolnám
-
törölt tag
reball segíthet esetleg ha a forrasztás adta meg magát. ha gpu hibás, tehát ugye a chip maga adta meg magát, akkor ez sem segít.
apróban keresgéphetsz van pár srác aki reballal foglalkozik, azért nézz ré a kivel érdemes üzletelni, meg csalós topikra is, emlékeim szerint volt balhé valamelyikben reballal kapcs
-
törölt tag
válasz
zetecR #20850 üzenetére
lenovo asztali géppel szívtunk anno mert valami saját progi felülbírálta a win7 energiagazdálkodását, és egy fix asztali gépen lekapcsolta az usb kapukat hogy energiát takarítson meg... a baj az volt hogy aktív usb másik végén egy olyan eszköz csüngött amivel megszakadt a kommunikáció ugye, és amikor megpiszkálták a gépet, usb visszakapcsolt, de nem tudott már visszacsatlakozni a cucc... lekerült minden lenovo-s szemét, beállítottuk megint az energiagazdálkodást, azóta is szépen muzsikál... nekem is hülyeségnek tűnt aztán mégis
bármi lehet, akár ez is, érdemes ránézni, nem hiszem hogy hw tiltás lenne benne, annyi értelme lehet hogy ha kevés az akku akkor lecsapja azt is, legyen időd menteni ha még van valami... nincs akku, erre besokkol gondolom a rendszer hogy 0% és lelövi... én kipróbáltam a laposom nem csinál ilyet, mondjuk más a típus... egy kört megér ha arra jár hogy ránézzen ha még mindig gond
-
törölt tag
válasz
wxppro #20847 üzenetére
persze hogy lehet bármi. rá kéne nézni az energiagazdálkodásra. lehet hogy ha kiveszed az aksit akkor úgy érzékeli hogy az akku túl alacsony töltöttségű (vajon miért
) és lecsapja. milyen oprendszer van rajta?
egyébként az energiagazdálkodás fülön kéne pár kört futni és kiszedni hogy kikalpcsolhassa a wifit. vagy leszedni a saját szoftverét a hp-nek lehet abba van beépítve ez a védelem, és hagyni hogy a win maga vezérelje.
-
törölt tag
-
törölt tag
sziasztok
egy probook 5310m-et gyilkolok már egy pár hónapja, és ma csinálta másodjára a következőt:
youtube ment, visszaléptem egy oldallal, be is töltötte, de a videó helye fekete volt, a hang pár másodpercig ment, aztán hirtelen fekete képernyő, semmire se reagált, és beakadt a hang. kikapcs vissza és megy... flash, böngésző, vagy valami más? fullhd videókat szépen elviszi a gpu rásegít, terheltem már mindennel kb, nem akart kiakadni... ötlet?köszi előre is
-
törölt tag
én is megvárhatnám csak marha hosszú lenne, de képes lennék rá ez tény
a gond az hogy amint írtam nem volt forgalomban ez a gép itthon és ezért macerásabb a javítás. persze ez még nem jelenti azt hogy ne lenne igazad, és szerintem is jobb ha én viszem be a gépet, és nem futárral szórakozunk. ettől függetlenül úgy néz ki hogy nem fog kelleni ami azért csalt némi vidámságot az arcomra.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #14160 üzenetére
tudtommal egy helyen lehet renew kategóriásan venni. az a notebookstore.
de most tényleg nem értem mi a tököm van vele. ugye lezsíroztam hogy hétfőn viszik. erre ki is vettem az aksit, mondom nem szórakozok vele már csak felidegesít. főnök szólt hogy kéne mailt nézzek, csak ez a gép volt itthon ugye. aksi be, indít, egér bedug mail megnéz, kapcsolnám ki, erre látom hogy tálcán fut a vezérlőprogi. mivan? lehúzom az egeret és megy a tapipad... komolyan nem értem mi baja volt...
-
törölt tag
meghalt a dm3-as pavim tapipadja... driver leszed felrak, viszaállítás korábbi időpontra, reinstall sem segített rajta. Szerencsére a szervizesek 12 perc után közölték hogy hétfőn jönnek a gépért, és valszeg 7-12 napot lenne távol a gép, ha valaha is hivatalosan forgalmazták volna itthon. mivel ez nem történt meg, így alkatrészt is rendelni kell, azt tanácsolták hogy ha két hét után se jön meg a gép akkor kutlúrált formában érdeklődjek náluk... naja...
bassz az egész gép nincs 12 napos... azért ez kva bosszantó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest