- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bsony
tag
válasz
n0_gAboR #17399 üzenetére
Envy 17-esbe gigabit lan van, de valamiért csak 10Mbit-et lát, pedig régi asztali gépemen simán ment a 100mbit, és a net 25 megabittel. A router N-es wifis, csak messze van így kénytelen vagyok kábelt használni, van valakinek valami ötlete miért lehet ez?
Tehát
Most 10 Mbit, 100/1000 Mbit helyett.
Router tudja a sebességet, mert asztalin simán ment.
Netem 25 megabit, de csak 8-9 megabit jön 25 helyett.Ötlet?
-
koshmar
veterán
válasz
n0_gAboR #16615 üzenetére
Csak az a baj, hogy egyik sem olyan, amelyiket én szeretném.
Külön-külön felrakhatom őket, de úgy egyenként csökkentik a boot-időt.
A Soluto szerinte 4 másodperc mindegyiknek.De azért keresem ezerrel a legjobbat.
Olyan kéne, ami egy ablakban jelzi a CPU használatot/hőmérsékletet magonként, és a RAM-használatot...lehet, hogy ilyen nincs is.
És persze gadget legyen, tehát ne kelljen elindítani, mint programot. (mint a HWInfot-t.) -
-
válasz
n0_gAboR #15910 üzenetére
Pár dolog, amit figyelembe kell venni az Envy 14-eseknél (és másnál is):
- Core i7 quadro CPU-val az üzemidő jóval kevesebb lesz, mint i3 vagy i5-tel, és erősebben fog melegedni a gép:
1, a CPU jóval többet fogyaszt
2, i7 mellet nincs kis fogyasztású VGA, csak a HD5650, tehát nem tudod átkapcsolni az integráltra, ha nem kell a nagy 3D teljesítmény (ezért mindig sokat fogyaszt)
3, egy jó core i5 CPU nem biztos, hogy gyengébb, mint egy Core i7 quadro, sok alkalmazás esetébenSzerintem aki quadro CPU-val vesz gépet, annak ne legyen fontos a hosszú akkus üzemidő, és a hűvös burkolat.
Elég elb*szott konfig egy kis méretű, 14-es gépbe i7-720qm-et tenni, de ez csak magánvélemény. -
-
spyduck
nagyúr
válasz
n0_gAboR #15811 üzenetére
Én is szeretem a HP SoftPaq Download Manager-et de ez csak tudomásom szerint üzleti szériás gépekhez jó továbbá pl.: a 8540p-hez is olyan VGA drivert töltött le amivel akkuról használhatatlan továbbá a színek is furák. Az nvidia.com-ról leszedett VGA driver fényévekkel jobb.
-
-
elbest
csendes tag
válasz
n0_gAboR #15678 üzenetére
Már ma is előfordult, hogy alvó állapotba került a gép. Nem csuktam le a fedelét, hanem a beállított időn belül nem nyúltam hozzá. Ekkor sem tudom újraindítani..csak kikapcsolás.
Kipróbáltam azt is, hogy én tettem alvó állapotba. A hold ikonnal jelölt gomb. Ez nálam fn+f5 gomb. Annak rendje és módja szerint azonnal alvó állapotba kerül, de így sincs ( azaz nem tudom, hogy mi a ) visszaút....csak kikapcsolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged