- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bsony
tag
válasz
n0_gAboR #17399 üzenetére
Envy 17-esbe gigabit lan van, de valamiért csak 10Mbit-et lát, pedig régi asztali gépemen simán ment a 100mbit, és a net 25 megabittel. A router N-es wifis, csak messze van így kénytelen vagyok kábelt használni, van valakinek valami ötlete miért lehet ez?
Tehát
Most 10 Mbit, 100/1000 Mbit helyett.
Router tudja a sebességet, mert asztalin simán ment.
Netem 25 megabit, de csak 8-9 megabit jön 25 helyett.Ötlet?
-
koshmar
veterán
válasz
n0_gAboR #16615 üzenetére
Csak az a baj, hogy egyik sem olyan, amelyiket én szeretném.
Külön-külön felrakhatom őket, de úgy egyenként csökkentik a boot-időt.
A Soluto szerinte 4 másodperc mindegyiknek.De azért keresem ezerrel a legjobbat.
Olyan kéne, ami egy ablakban jelzi a CPU használatot/hőmérsékletet magonként, és a RAM-használatot...lehet, hogy ilyen nincs is.
És persze gadget legyen, tehát ne kelljen elindítani, mint programot. (mint a HWInfot-t.) -
-
válasz
n0_gAboR #15910 üzenetére
Pár dolog, amit figyelembe kell venni az Envy 14-eseknél (és másnál is):
- Core i7 quadro CPU-val az üzemidő jóval kevesebb lesz, mint i3 vagy i5-tel, és erősebben fog melegedni a gép:
1, a CPU jóval többet fogyaszt
2, i7 mellet nincs kis fogyasztású VGA, csak a HD5650, tehát nem tudod átkapcsolni az integráltra, ha nem kell a nagy 3D teljesítmény (ezért mindig sokat fogyaszt)
3, egy jó core i5 CPU nem biztos, hogy gyengébb, mint egy Core i7 quadro, sok alkalmazás esetébenSzerintem aki quadro CPU-val vesz gépet, annak ne legyen fontos a hosszú akkus üzemidő, és a hűvös burkolat.
Elég elb*szott konfig egy kis méretű, 14-es gépbe i7-720qm-et tenni, de ez csak magánvélemény. -
-
spyduck
nagyúr
válasz
n0_gAboR #15811 üzenetére
Én is szeretem a HP SoftPaq Download Manager-et de ez csak tudomásom szerint üzleti szériás gépekhez jó továbbá pl.: a 8540p-hez is olyan VGA drivert töltött le amivel akkuról használhatatlan továbbá a színek is furák. Az nvidia.com-ról leszedett VGA driver fényévekkel jobb.
-
-
elbest
csendes tag
válasz
n0_gAboR #15678 üzenetére
Már ma is előfordult, hogy alvó állapotba került a gép. Nem csuktam le a fedelét, hanem a beállított időn belül nem nyúltam hozzá. Ekkor sem tudom újraindítani..csak kikapcsolás.
Kipróbáltam azt is, hogy én tettem alvó állapotba. A hold ikonnal jelölt gomb. Ez nálam fn+f5 gomb. Annak rendje és módja szerint azonnal alvó állapotba kerül, de így sincs ( azaz nem tudom, hogy mi a ) visszaút....csak kikapcsolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest