- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X7 Pro Vs Poco X7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
norral
aktív tag
válasz
üzenetére
Mind1, ne itt offoljunk.

Viszont van témába vágó kérdésem is. Hétvégén meglesz a 8540p (remélem)
Mostmár csak az a kérdésem, hogy a rajta lévő w7HP-ról akarok valami backupot (későbbi eladáshoz), aztán a saját w7 profot fel akarom dobni. Meg tudom ezt tenni, vagy kérjek a HP-tól azért DVD-t inkább? Illetve milyen indokkal kérjem őket?Valamint nem lesz nagy szívás a sok driver egy w7 proffal, amin semmilyen HP b@sz nincs?
Valaki csinált már hasonlót itt? Voltak buktatók? (ez a 160gigás SSD-s változat)
-
wxppro
aktív tag
válasz
üzenetére
WIN7 starter volt rajta, de most rákerült egy pro, az a starter kb. egy zsebszámológép szintjét hozta...

Azóta nem tudom, fennáll-e még a probléma, de majd megkérdezem a sógort.Én is gyanakodtam az energiagazdálkodásra, de sajnos még nem volt a kezemben a kütyü, a sógorom meg nem egy guru, szóval majd megnézem alkalomadtán.
A HP-nél semmit nem mondtak erről, azt se, hogy ki lehet-e kapcsolni, vagy valami. Mondjuk nem tudom, mi az a biztonsági ok, ami miatt ez állítólag direkt van így. Tudtommal nem szoktak tönkremenni a noteszgépek, és nem szoktak belehalni a gazdáik sem, ha hálózati adapterről, kivett akkuval próbálnak netezni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mostmár csak az a kérdésem, hogy a rajta lévő w7HP-ról akarok valami backupot (későbbi eladáshoz), aztán a saját w7 profot fel akarom dobni. Meg tudom ezt tenni, vagy kérjek a HP-tól azért DVD-t inkább? Illetve milyen indokkal kérjem őket?

amúgy meg ha visszaviszed akkor a srácok megcsinálják neked elég gyorsan 

Pyttawrx