- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
Most ez a kialakítás a divat. Talán 1-2 éven belül elfelejtik.
Megjegyzem üzleti vonalon csak a HP csinálja, a Lenovo és a Dell maradt a hagyományos billentyűzetnél.(#19711) Noddy:
Ha belefér ajánlom figyelmedbe a Fujitsu A530-at -
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
Nekem (egy off gépben) 2 év után kezdett gyengülni egy kicsit az aksi, a kezdeti kb 2,2 óráról lassacskán lecsökkent másfél órára. Aztán kb mikor 3 éves lett, drasztikusan 1-2 hónap alatt gyakorlatilag a használhatatlanságig gyengült, jelenleg kb 5-7 percet bír ki, és ~50%nál már kikapcsol
A gép decemberben lesz 4 éves.
-
Nem azt mondtam, hogy 24 órán keresztül kell tölteni. De először teljesen fel kell tölteni, amíg ki nem alszik a töltésjelző. Aztán lemeríteni, és megint feltölteni. A gépben nem lehet teljesen lemeríteni az akksit, mert már nem lenne elég az energia. Mindig marad benne elég sok, amikor a gép már lekapcsol. Ha soha nem meríted le, honnan tudja az elektronika, mikor éri el a lemerülési szintet? Az akkumulátor elektro-kémiai úton működik, nagyon leegyszerűsítve kémiai (azaz molekuláris) energiát alakít át elektromos árammá, és vissza. Ez állandóan változó folyamat, soha nincs két egyforma állapota.
Egyébként úgy használod az akksidat ahogy akarod, csak ne adj rossz tanácsokat senkinek. Főleg akkor, ha a tiéd is rosszalkodik.
Ha visszaolvasnál kicsit, láthatnád, hogy a témát és az everest mérési képességeit már kitárgyaltuk itt párszor.
-
-
-v-
addikt
Nem tudom van-e összefüggés, de most kapott a 160-as 5400-es Toshiba vinyó helyett egy 7200-es 320-as WD Scorpio Black-et kb. egy hete, de azóta hibátlanul megy...
Alapból is volt a 6910p 7200-es vinyóval, meg amikor az asztaliban másolgattam át a cuccokat akkor néztem, hogy a WD kevésbé melegedett(!!) mint az 5400-es Toshiba,
és ahogy olvastam fogyasztásban sincs kb. különbség vagy minimális..
Szóval nem tudom elképzelni ez hogyan függhetne össze, különben is ez mi hogy állás közben makkant meg -
-
-v-
addikt
Na sikerült reprodukálni.
Lehúzom. és a feladatkezelőben azt látom, az egyik mag teljesen fullon pörög. Másik az nem, szóval nem értem miért akad. Ha visszadugom akkor leveszi magát.És most egész pontosan azt látom, akkor csinálja ezt, ha be van dugva a lan, és a 220 is, leveszem 220-ról, és utána lehúzom a lant.. akkor így bekattan
Ennek lehet valami köze ahhoz, hogy ha tápról megy és bedugom a lant akkor semmi nem történik? Gondolom kikapcsolja energiaspórolás miatt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RAM topik
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged