- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
Most ez a kialakítás a divat. Talán 1-2 éven belül elfelejtik.
Megjegyzem üzleti vonalon csak a HP csinálja, a Lenovo és a Dell maradt a hagyományos billentyűzetnél.(#19711) Noddy:
Ha belefér ajánlom figyelmedbe a Fujitsu A530-at -
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
Nekem (egy off gépben) 2 év után kezdett gyengülni egy kicsit az aksi, a kezdeti kb 2,2 óráról lassacskán lecsökkent másfél órára. Aztán kb mikor 3 éves lett, drasztikusan 1-2 hónap alatt gyakorlatilag a használhatatlanságig gyengült, jelenleg kb 5-7 percet bír ki, és ~50%nál már kikapcsol
A gép decemberben lesz 4 éves.
-
Nem azt mondtam, hogy 24 órán keresztül kell tölteni. De először teljesen fel kell tölteni, amíg ki nem alszik a töltésjelző. Aztán lemeríteni, és megint feltölteni. A gépben nem lehet teljesen lemeríteni az akksit, mert már nem lenne elég az energia. Mindig marad benne elég sok, amikor a gép már lekapcsol. Ha soha nem meríted le, honnan tudja az elektronika, mikor éri el a lemerülési szintet? Az akkumulátor elektro-kémiai úton működik, nagyon leegyszerűsítve kémiai (azaz molekuláris) energiát alakít át elektromos árammá, és vissza. Ez állandóan változó folyamat, soha nincs két egyforma állapota.
Egyébként úgy használod az akksidat ahogy akarod, csak ne adj rossz tanácsokat senkinek. Főleg akkor, ha a tiéd is rosszalkodik.
Ha visszaolvasnál kicsit, láthatnád, hogy a témát és az everest mérési képességeit már kitárgyaltuk itt párszor.
-
-
-v-
addikt
Nem tudom van-e összefüggés, de most kapott a 160-as 5400-es Toshiba vinyó helyett egy 7200-es 320-as WD Scorpio Black-et kb. egy hete, de azóta hibátlanul megy...
Alapból is volt a 6910p 7200-es vinyóval, meg amikor az asztaliban másolgattam át a cuccokat akkor néztem, hogy a WD kevésbé melegedett(!!) mint az 5400-es Toshiba,
és ahogy olvastam fogyasztásban sincs kb. különbség vagy minimális..
Szóval nem tudom elképzelni ez hogyan függhetne össze, különben is ez mi hogy állás közben makkant meg -
-
-v-
addikt
Na sikerült reprodukálni.
Lehúzom. és a feladatkezelőben azt látom, az egyik mag teljesen fullon pörög. Másik az nem, szóval nem értem miért akad. Ha visszadugom akkor leveszi magát.És most egész pontosan azt látom, akkor csinálja ezt, ha be van dugva a lan, és a 220 is, leveszem 220-ról, és utána lehúzom a lant.. akkor így bekattan
Ennek lehet valami köze ahhoz, hogy ha tápról megy és bedugom a lant akkor semmi nem történik? Gondolom kikapcsolja energiaspórolás miatt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest