- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolondrum #46604 üzenetére
hát nem vigasztal.. lassú boot és nincs alvó mód..? nálam 100%-os akkuval és/vagy töltés közben sincs.. nincs valamilyen "biztonsági" beállítás, hogyha az akksi állapota egy bizonyos szint alatt van (x kisülés), akkor nem engedélyezi? Már másra nem tudok gondolni - még a gyári akku van benne, kb 1,5-2 órát bír..
(#46607) RedCactus
csak ebben a gépben ment ez az SSD, és amíg nem volt baja, ki sem vettem belőle.. szóval az érintkezőkre nem gyanakodnék - viszont tényleg elfelejtettem megnézni az "egészségi állapotát", nem teszteltem részletesebben. Talán 98%-ot írt valamelyik egyszerűbb program, de akkor holnapra még ezt megnézem..
-
Aethelstone
addikt
válasz
Kolondrum #45547 üzenetére
Köszönöm.
Én is azt gondolom, hogy megeszi, mert bár a listák nem tartalmazzák, semmi olyan körülményt nem látok, hogy ne menne....ebayen rengeteg ilyen procival szerelt gép van. Nos, 3210M van jelenleg(rosszul írtam korábban), annál ez is sokkal jobb lesz, másrészt nagyon kell a 4 mag, harmadrészt akksi nem szempont, asztali gépként használom, folyamatosan van táp. Plusz nagyon kedvező az ára (15K), nem akarok 30K körül fizetni egy CPU-ért, a gép árának a fele lenne kb
PS: Egyébként miért enné annyira az akksit? 35W-os, ha jól láttam....ok, 4 mag, de mégsem 45W-s.
-
twine
veterán
válasz
Kolondrum #44797 üzenetére
Viszont, ha már épp itt tart a topic, szájbarágós segítséget kérnék a kalibrálás műveletéhez!
Hp6460B a típus, és nem találtam hozzá olyan "hp szoftvert", amivel minden Battery calibration HELP-et bemutatnak...(Mert, hogy régebbi az UEFI rajta,(?) vagy én nem is tudom)
A csutkára merítem, majd feltöltöm dolog eddig egyszer vált be...Gondolom van valami "trükkje..." hogy a hálózati kábelt mikor húzzam ki , vagy dugjam vissza , vagy "tudomisén"...
SZóval egy aksi kalibrálós helpet please valakiKöszönettel
-
Willanyasz
tag
válasz
Kolondrum #44786 üzenetére
Akkor nincsmit tenni csere?
Használom elég sokat autódiagnosztikára ott meg kell a töltötség nekem ne álljon meg.Akkor kb 3 naponta töltöttem.Ma jelentkezett ilyen drasztikusan eddig nem kapcsolt ki 50% környékén.
Van valami normális program amivel lelehet tesztelni az aksit?Honnan tudok normális aksit venni? -
tpeter77
addikt
válasz
Kolondrum #44658 üzenetére
Bocsánat, de sajnos ez az igazság.
Pár hónapja lett 5 éves és ha fél percig csend van, az már gyanús...
A teljes időnket leköti, de ha valamit csinálni, szerelni, csavarozni kellene abban segít, hozza a szerszámokat ő is próbálja tekerni, nagyon igényli hogy a szülők foglalkozzanak vele, állandóan kitalál valamit, az interaktív dolgokat kötik le igazán. -
-
-
-
válasz
Kolondrum #44357 üzenetére
Így van, ezért nem kell az SSD-t a HDD helyére tenni. De ha nem fontosak az adatok, amik a HDD-n vannak, akkor nyugodtan mehet a HDD a caddybe, nem kár érte, legyen az leejtés vagy csatlakozási hiba miatti adatvesztés. A Kürtnél ha jól tudom, olcsó az adatvisszaállítás, tehát nem lényeg a HDD biztonsága.
-
-
twine
veterán
válasz
Kolondrum #44223 üzenetére
Szia!
épp most néztem meg AIDA-ban, kábelről 30-as szorzóval üzemelteti magát a CPU, ami 3Ghz-et eredményez, telepről viszont csak 25-ös szorzóig hajtja a CPU-t, ami 2,5GHz!
Viszont ezt nem értem....
"CPU akkuról soha nem fog maxon menni hát megnyekkenne benne."Segítenél, ha megkérlek? Miért nyekkenne meg benne, ha telepről nem nyekken meg?
Max. a venti üvöltését és az üzemidő drasztikus csökkenését tartanám logikusnak...
KöszönettelRégebben nem tapasztaltam efféle jelenséget!(mérget nem veszek rá, hogy nem így volt, mivel ilyen bitrate-ekkel nem dolgoztam) Nemrég frissítettem BIOS-t, ez lehet hogy annak a hozománya?
Még nem volt időm utána nézni, mit "kaptam" az "új" BIOS-al... -
-
-
-
-
-
-
kutkut
addikt
válasz
Kolondrum #42179 üzenetére
Ezt nem teljesen értem... Ha jó lenne, használnám. Egyébként (az egyik laptopnál) most nagyon úgy tűnik, hogy csak egy állásban csinálja ezt (mint a videóban) és csak akkor, ha hálózatról üzemel. Nem lehet esetleg, hogy a töltő, adapter okozza?
Azért "rugózom" rajta, mert ha hardveres - de javítható - hiba, akkor azt szeretném még most kideríteni, amíg van rá gari (és nem adtam át "készen" a leendő tulajnak, de ez most lényegtelen). -
kutkut
addikt
válasz
Kolondrum #42130 üzenetére
OK, thx.
És driverekből mit/melyiket érdemes felrakni? Pl. integrált vga driverből (CPU: i5-2520M) ha jól nézem, az intel oldalán frissebb verzió van, mint a hp oldalán. Azt pl. érdemes felrakni?
Egyéb illesztőprogram, szoftver, ami említésre méltó? Pl. 3D DriveGuard? Kell ez nekem?Vagy ott van a webcam - ahhoz is van néhány verzió a hp oldalán...
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Kolondrum #41943 üzenetére
Most, hogy így szó esett róla, többször is csatlakoztattam, és volt olyan, hogy egyáltalán nem ismerte fel, olyan mintha benne sem lett volna, aztán másolás közben is volt olyan, hogy jó-pár másodperce lefagyott, majd ment tovább,,,érdekes ez.
És persze, hogy nincs hozzá 2013-asnál újabb driver, miért is lenne...
Akkor ez tényleg olyan, van is meg nem is.. -
Ice&Lime
veterán
válasz
Kolondrum #41943 üzenetére
Egyébként ez egy régebbről maradt sandisk 1GB-os microsd kártya még nem hc-s, adapterrel.
Érdekes, mert windowsban felismeri és lehet használni a kártyát, aztán beletettem másikat, az már microsdhc és azt is kezeli.
De, lehetséges, hogy ettől zavarodott meg a gép indítás előtt? De akkor utána miért volt jó vele?.... Jó kérdések. -
zsolthee
senior tag
válasz
Kolondrum #41862 üzenetére
Ehhez a WiFi problémához van egy hasonló esetem, ugyan úgy 8560/8570 széria csinálja:
random módon eldobálja a hálókártyát (ethernet), ilyenkor az eszköz a device managerben felkiáltójeles.
BIOS-ban a buli-in device-ok között letiltom az ethernetet, újraindítom, majd megint engedélyezem. tádááám! Működik...egy darabig. Volt amelyik példány sűrűbben csinálja. Beküldöm szervizben, erre visszakapom javítás nélkül, hogy jó. Kipróbálom, és tényleg.
Semmit nem csináltak vele pedig, előtte pedig én is minden kutyafülét kipróbáltam már.
Ezt csak azért említem, mert szintén hálózati jellegű gond és ugyan az a típus.
Jelenleg a fent említett megoldást használom és nem is panaszkodnak a userek egy ideig, de a teljesen véletlenszerűen visszajön a hiba.
Nálad mi a jelenség az eszközkezelőben hiba esetén? Nézted?(#41864) SeniorTilla
Nem hajlandó onnan elindulni a recovery. Egy pillanatra látom a bal alsó sarokban, hogy reagál az F11-re, de érdemben semmi. UEFI/Legacy beállítás nem tehet keresztbe?
CD/DVD nem kell hozzá?
Szerk: ha kikapcsolom a Legacy-t, akkor "checking media - fail. Please instal op.system on your hard disc" -
törölt tag
válasz
Kolondrum #41827 üzenetére
Nálam is ‒ embéhez hasonlóan ‒ egy vadiúj Acer Aspire ES1-131 csinált hasonlókat Ubuntu alatt: leszakadt a hálózatról, de amúgy is iszonyatosan gyenge volt a jel. A próbaképp felrakott W8.1 alatt azért nem, mert a Win nem is látta a wifi-kártyát. Ment szervizbe, frissítették a BIOS-t, és ők rakták fel a drivert (a Winre). Azóta megy a kártya, de azért rendszeresen eldobálja a hálózatot még így is. Én is hw hibának tippeltem az Aceren, de a szerviz b@szott rá, azt írták a javítási lapra, hogy a hiba nem jelentkezett. A wifi mellett 1,5 méterrel tényleg nem jelentkezik. De légvonalban 6-7 méterre már igen, pedig más gépek (a saját 8560p-m és a mobil) atomstabil nettel megy.
-
adika4444
addikt
válasz
Kolondrum #41787 üzenetére
Üdv!
Nekem egyszerűen inkompatibilitás okozott ilyet.
Intel 7260 és tP842ND.
A routert kellett újraindítgatni. Azóta se tudjuk mi volt a gond. De a router lecseréltem más okból, és az újjal már nem csinálja.
(#41788) csibusz0314:
Az Asus ajánlottabb. Menyj át a milyen notebookot topikban, és töltsd ki a kérdéssort. -
-
Dhampir
félisten
válasz
Kolondrum #41721 üzenetére
Pont azért is kedvelem az AMD-t, mert a zárt driver telepítéshez még Linux alá is van grafikus beállítóközpont, habár a Windowsos verzióhoz képest fapadosabb. Persze Nvidiához is van, de például Linux alatt Intelhez semmilyen kényelmesen használható megoldást nem találtam.
-
válasz
Kolondrum #41689 üzenetére
Ennél is értem miért ennyire drága még most is. Tekintélyt parancsoló külleme és súlya van ezt ma megjegyezték. Mindenki 2560 meg 70P-vel látott eddig (és később is azzal fog). Kipróbáltam a DP toHDMI port átalakítót is. Rendben átviszi a képet meg a hangot is TV-re. Akkujában 153 ciklus van, 4 órát elmegy. Kaptam táskát is. Töltője viseltes, de van másik a fiókban.
-
peterr85
tag
-
whited
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest