- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0is3es
aktív tag
válasz
teptep #55930 üzenetére
Teljesítménybeli és akku problémáim voltak de Win11 24H2 alatt. Mióta vissza tettem az igaz nem támogatott Win11 22H2-t azóta javult a helyzet. Az akku pl hektikus, hol 30% hol 18% hol 11% elhasználódást ír, 120 ciklussal/1000, úgy hogy mindent a Hp kezel. Így nem értem hogy mi lehet a gond
Arc alapu feloldás mintha kőkorszakban lennék, annyira lassan ébred a kamera bekapcs után. Az újlenyomat tökéletesen megy, és minden más is. Lehet a W11 24H2 nem tetszik neki, pedig az alatt lett lefrissítva a bios amit a Windows update csinált meg, nem a Hp oldaláról letöltött updater. Boccs de most tértem vissza Macbook Pro-ról 2015 13" de ott ennyit nem szívtam mint most
-
-
válasz
teptep #55889 üzenetére
Most is az van vele, hogy a dátum/idő adat a legutóbbi bekapcsolás adata, amikor feláll a win akkor frissíti magát.
A zavaró tényező az, hogy minden bootoláskor hisztikézik a low battery miatt, megáll 20 másodpercre a boot. Eddig sokféle gombnyomást próbáltam, nagy részükre semmi se történik, kisebb részükre sajna újrabootol és kezdődik elölről a folyamat
Mi az a gombnyomás, vagy BIOS beállítás, ami átugorja a low battery figyelmeztetést
-
válasz
teptep #55887 üzenetére
Hasonlóan kuka akkuval, de jobb procival 26 eft-ért hirdetnek HP Pavilion notit.
Azt hiszem, hogy kukázva lesz, de majd a tulaj eldönti
Kérdésem még, hogy akku nélkül lehet használni? Annyira púpos benne az akku, hogy félnék benne hagyni
-
válasz
teptep #55885 üzenetére
Akkor ezt buktam
Az akkuja teljesen hulla, meg se nyekken, csak hálózati tápról megy a noti
Fizikailag minden cella vastagra van púposodva.
Attól tartok, hogy egy akkucsere gazdasági totálkár a noti értékéhez képest (valami AMD A10 proci van benne, meg 256 GB-os SSD).
Megkérdem a gazdát, hogy akar-e benne akkut cseréltetni, vagy használja így a notit
TF03XL jelzésű akku van benne, hol lehet ilyet a legolcsóbban kapni?
-
attila199207
tag
válasz
teptep #55745 üzenetére
Nálunk is le van tiltva. Ezért gondoltam, hogy otthon hagyom a céges laptopom, VPN-nel fel csatlakozók azzal a céges hálózatra és amikor kell szerver elérés akkor rácsatlakozok a privát laptoppal a cégesre (Teamviewer / Anydesk, Távoli asztal kapcsolattal) ami VPN-nel csatlakozik a céges hálózatra. Mennyire lassú a gyakorlatban? Rendszergazdával meg tudnám dumálni, hogy engedélyezze a távoli asztalt kapcsolatot. Sajnos a céges szervernél MAC szűrés van, még a hálózatra sem enged fel.
-
válasz
teptep #55571 üzenetére
Tehát attól függ, hogy a Te terméked egyes, vagy kettes
Ez inkább a szériát jelentheti,
eh1000-n van kártyaolvasó itt van előttem, eh2000-n nem tudom biztosra mondani, mert nem járt nálam, de ahogy nézem már azokról is lehagyták.
Lehetséges van kártyaolvasó mondjuk egyedi konfignál, ahogy rendelhető is usa oldalon, de általánosan biztos nincs eh3000-n.Idle megy. Drive, dropbox icloud ami háttér, de nincs frissítgetés Taskmgr is alacsony terheltséget mutat.
újrahúztam a win-t is, ugyanazokat felpakolva az eh3000 teker az eh1010-em ami jóval gyengébb 5300u meg épp hallani.Szimplán alul van tervezve a hűtés/szellőzés az én olvasatomban i3/r3 feletthez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged