Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
SZIGMA
aktív tag
-
-
-
-
diobioesz1
tag
-
ló úr
őstag
válasz
soldi3r #42850 üzenetére
Én egy Probook 6460b-t használok 2 magos Sandy Celeronnal. 44K volt + SSD. Filmezni, netezni elegendő, sőt star craft 2 megy rajta 720p low grafon tökéletesen
Red alert 3, half life 2. Elvagyok vele
Szerelési minőségben viszont az ilyen 90-100 ezres csodákat 6* lekörözi és azokban is celeron proci van csak 2 gennel újabb. 5-10%-al erősebbekA Fujitsu Lifebookjaival is érdemes számolni ebben a kategóriában. E7**-as sorozad Made in Japan
-
-
chinamen1939
újonc
-
-
-
-
válasz
soldi3r #42557 üzenetére
Nekem is a HP jönne be leginkább (ráadásul olcsóbban lehet használtan megvenni), de az nem elfogadható nekem, hogy fél-/harmadannyi netezős üzemidőt produkál, mint a másik kettő.
HA-n pedig most lenne egy szép, dokkolós példány...Tényleg, neked mennyi az üzemideje aktív wifizéssel, olyan 60%-os fényerőn?
-
-
szi7777777
csendes tag
válasz
soldi3r #42437 üzenetére
Nem úgy néztem, viszont a Battery Check-nél ez nem is szempont, mindig kiszámítja az összes értéket így is. Annyira nem eszik ezt amúgy forrón, hogy cellacsere legyen belőle
Így is viselhető 2-3 órás és a 4-5 órás üzemidő, csak kíváncsi voltam, van-e valami trükk amivel ez még javítható.
-
-
adika4444
addikt
válasz
soldi3r #42404 üzenetére
Többen is írták hogy még 60-as sorozaton is jól megy, így sztem a 70-en is jól kellene, de rémlik itt olyan hsz amiben 8470P-n jól ment. Szal szerintem 2570P-vel meg 8570P esetben se lesz nagy gond. De ha nincs HP-s driver, akkor is a gyártótól még letölthető, ha van hozzá W10 támogatás...
-
Metacska
aktív tag
válasz
soldi3r #42399 üzenetére
Köszönöm!
Innen próbáltam, folyamatosan megszakadt. A HP fórumon írták is, hogy nem jól van feltéve a driver. Szóval egyesével szépen mindent felpakoltam.
Közben sikerült mindent telepítenem. 1 gondom van. Gigabites wireless csatoló van a gépben, de 50 mbit-nél nem megy feljebb. Rossz driver lenne fent?
-
-
adika4444
addikt
válasz
soldi3r #42375 üzenetére
Szia!
Ez kell neked
HP Hotkey Support
Ha az eszközkezelőben a billentyűzet részen a PS2 billentyűzet HP félére alakul, akkor sikerült a művelet -
-
deathtania
senior tag
válasz
soldi3r #28038 üzenetére
black kérdésére senki sem válaszolt, én leírtam az én tapasztalataimat. elvileg így kellene működnie, mivel ebben az időszakban te nem tudod zavartalanul használni, és a gyártónál van a noti. de ha neked több tapasztalatod van a témában, akkor légy oly kedves, és oszd meg velünk.
(#28039) cigam: +1
-
cigam
titán
válasz
soldi3r #28038 üzenetére
Pedig a jelenlegi törvények alapján ez így van.
Amennyiben a jótállásra kötelezett a hibás terméket kijavítja, a jótállás időtartama a Ptk. 308. § (3) bekezdése alapján meghosszabbodik a hiba közlésétől – és nem jelentkezésétől/felfedezésétől - számított annyi idővel, amíg a jogosult a dolgot rendeltetésszerűen nem használhatta. Kiemelt fontossággal bír a felfedezett hiba jótállóval történő közlésének az időpontja, vagyis a jogosultnak a felek együttműködési kötelezettsége alapján igyekeznie kell a bejelentés megtételével. -
Kakumix
senior tag
válasz
soldi3r #27952 üzenetére
Ráadásul, ha nem telepítesz a caddy-ben lévő HDD-re létfontosságú programokat, akkor szükség esetén visszateheted a CD-írót is.
ui.: a rendszert (windows) SSD-re érdemes telepíteni, mert így lehet a legnagyobb sebességnövekedést elérni vele
caddy: beépítőkeret, mert a HDD és az SSD is kisebb, mint a CD író. Azt hogy ezen keresztül lassabb-e, nem tudom, annyira nem értek hozzá, de lehet hogy az már lassabb portra (csatlakozó, interfész, stb) csatlakozik ez biztos függ attól milyen laptopról van szó.
-
sagit
veterán
válasz
soldi3r #27869 üzenetére
igen, de csak a 800 mhz feletti lépcsőket mivel azt nem sikerült
0,925v-ot ad gyárilag 800 mhz-hez a proci, ez alá nem sikerült semmilyen programmal mennem pedig tuti bírná mivel az összes többi szorzó is stabil ennyin ( 1,6 ghz, 1,86 ghz)
többek közt ennek is köszönhető hogy olyan 2 órát elmegy passzívba a gép simán, csak utána kapcsol ventit ha átmelegedett 65°C-ig -
Ice&Lime
veterán
válasz
soldi3r #27496 üzenetére
akkor neked is ad ki valami fura sistergő-sercegő-zizi hangot vagy a proci vagy ott nála valami henger?
mert nekem is amikor hdd-m volt, akkor, azért a hdd sem piskóta, elég gázosan sistereg-sípol mintha korcolná azt a fém kereket benne, de miután ssd-t tettem bele teljesen hangtalan lett, ezért nem értem most ezt a zizi hangot.
mellesleg amikor desktop pc-m volt és a tápom galyra ment, kiszedtem a tápot, szétszedtem és egy "henger" alakú mütyü égett szét (lehet amiről szó is van, mert lehet az is ilyen henger mütyü), mielőtt behalt a táp előtte nagyon hasonló hangot adott ki -ezt a sistergő zizi hangot és utána páff..lesült a táp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest