- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
SzaboZE #50448 üzenetére
Ilyen opciót nem találtam. Volt boot sorrend, meg ventilátor ki/be kapcs és virtualizáció ki/be kapcs. Volt még olyan hogy bootoljon-e usb-ről, azt mondjuk nem próbáltam meg hogy kikapcsolom, de arra már csak következő hétvégén lesz időm. A biosban még sata beállítás sincs.
-
zala005
tag
-
pernyehuszar
csendes tag
válasz
SzaboZE #33399 üzenetére
Rendicsek!
Igazad van, egy kedves ismerősöm vette a gépet, mert neki és nekem is a HP 650-es van és mint alapgéppel tökéletesen meg vagyunk elégedve. Meg kellett volna nézni a specifikációt, de nekem már csak akkor szólt mikor megvette. A 650-essel ilyen gondok nincsenek.
-
-
válasz
SzaboZE #31197 üzenetére
Én már több ezer gép kijelzőjét láttam az évek során. Nagyon-nagyon nagy különbségek vannak, akkorák, hogy nem is gondolnátok
Ugyanazon notebook-modell több példánya között első ránézésre is láthatóak a különbségek.
Az olcsó és drága modellek között általában ég és föld a minőség-különség. Nem csak kontraszt, fényerő és látószög adatokat kell böngészni, hanem meg kell nézni a saját szemetekkel is, látni fogjátok
-
skylinelaca
senior tag
válasz
SzaboZE #30314 üzenetére
Gondoltam ha reggel 9 előtt bejelentem a bajom, minden papír, adat birtokában akkor még képesek aznap egy futárt is küldeni felém...de mint írtam, délután 2ig vártam mire tudtak egy technikus-t kapcsolni aki mondta hogy telefonban nem hallja, és hogy fújjam ki sűritett levegővel. 2 perc beszélgetés volt az egész... ha ezt reggel sikerül szerintem ment volna még aznap.
szerk: és nem a szervizes jön ki hanem egy futár
-
-
-
Ruffian
tag
válasz
SzaboZE #30159 üzenetére
Hát pedig így küldték vissza anno. Lehet, hogy az ügyintéző nem volt jó kedvében, nem tudom, de ez már kb. 1 éves történet.
Nos, a másodiknál is próbáltam külső monitorral, nem adott képet. Szerintem a másik komolyabb eset, mert mint mondtam, semmi aktivitást nem mutat. Csupán bekapcsol, és világítanak a LED-ek. Se az optikai, se merevlemezes meghajtó nem "zörög", nem dolgozik. Pedig kellene.
Mellesleg elfelejtettem beszámolni róla, hogy akkuról nem volt hajlandó működni, a másik ugyanazzal az akkuval 2-3 órát vígan eldolgozgatott. Csak hálózatról lehetett működtetni. Nem lehet, hogy valami áramellátási problémája van? Erre következtethetek a sötétedő képernyőről.Az elsőre a választ köszönöm!
-
NEMO1968
őstag
válasz
SzaboZE #29906 üzenetére
Nálam ez hiba volt.
Nem én kotorászt(att)am bele önkényesen a hűtés vezérlésébe.
Viszont figyu mit művelt a javítás után.
Bekapcsoláskor venti indul kb 1/2 gőzzel,GPU hőfok 30-35 fok.
Kis idő mulva venti lassul,GPU még mindig 35.
Terheléskor venti vissza gyorsul, GPU emelkedik 40-50-60 fokig.Venti szépen megy.
GPU 70 foknálventi visszalassul alapjáratra,és ott marad.
A GPU megsül.
Na ebben mi a logika?
Melegem van lekapcsolom a légkondit!!!!! -
albi31
aktív tag
válasz
SzaboZE #29906 üzenetére
Ott a pont!..bár annyit hozzá tennék,hogy ez a "felment a fordulatszám"általában nem eredeti állapot,vagyis egy idő után így kezdi el vezérelni a notebook a hűtését(érthetetlen okból),na és ez már tényleg idegesítő(pl:folyamatosan pörög 5000-s fordulaton...hát ember legyen a talpán aki egy fél órát is kibír)..és ekkor szoktak belenyúlni...aztán vagy sikerül vagy nem!
-
D-Phrag
senior tag
-
middleaged
tag
válasz
SzaboZE #29659 üzenetére
Köszi a választ, szegényt már agyonteszteltem, minden lefut gond nélkül: 3DMARK VANTAGE RESULT DETAILS:SCORE
P3701 3DMarks
GRAPHICS SCORE
3160
CPU SCORE
7613
3DMARK 11 RESULT DETAILS
SCORE
P1097 3DMarks
GRAPHICS SCORE
1020
PHYSICS SCORE
2958
COMBINED SCORE
798
Powered by Unigine EngineHeaven Benchmark v3.0 Basic
FPS:
22.6
Scores:
570
Min FPS:
11.3
Max FPS:
45.3
Render:
direct3d10
Mode:
1366x768 fullscreen
Shaders:
high
Textures:
high
Aida 64 Stability test 15 min CPU 78 °C GPU 63 °C
Sajnos, mégsem tudom teljes értékű gépként használni a fentebb leírtak miatt. -
middleaged
tag
válasz
SzaboZE #29592 üzenetére
Szia!
Légyszi, ha tudsz, írj valamit[link] erre is. Már youtube HD film nézése közben is újraindulással büntet a masina,ssd-vel, + 4 giga rammal bővítettem, most szedjek ki belőle mindent, aztán lehet bukik a garin, ha másért nem, akkor azért mert ez ilyen. Szívem szerint a falhoz vágnám, persze a részleteit, azért fizethetném tovább.
Mindennapjaim megrontója ez:HP-Compaq Pavilion g6-1306sh, a tesztnek álcázott hirdetés itt:[link]
azonos config más gépben meg itt:[link] -
premete
veterán
-
albi31
aktív tag
válasz
SzaboZE #28264 üzenetére
Hát tudok ennél sokkal rosszabb esetet,igaz nem HP volt hanem egy LENOVO,de bejárta majdnem az egész világot,Hong Kong-ból kapott e-mail-t az ügyfél.hogy csatolja már a vásárlásnál kapott számlát...kb 3hónap múlva kapta vissza(és ergo csak 3hónapot használta,után jöttek a problémák),majd miután elkezdte használni pechjére az asztalról a huzat levágta a gépet a földre,LCD bezúzódott,jött hozzám cserére..szóval akad ilyen is.
Mindig mindenkinek elmondottam,ha van rá mód,nem kell új gépet venni 100-120eFt környékén,hanem egy kb 3éves business kategóriás DELL-t vagy IBM-t,a többi felejtős!(szerintem)(hitelesség:lásd hirdetéseim) -
Pocok256
veterán
válasz
SzaboZE #28222 üzenetére
ugyanaz a gépe van alexannak is mint nekem. Nálam wifivel 90% os fenyeron fogyasztott 12-15 wattot idle allapotbwn. Fogyasztás merovel mertem. 50 watt fölé meg soha nm ment ha csak az APU-t terheltem. 90 wattos tappal is ugyanúgy ment minden csak nem váltott át nálam dedikált kártyára. ugyanúgy volt turbo és minden más.
-
deathtania
senior tag
válasz
SzaboZE #28201 üzenetére
nekem csak az a lényeg, hogy suliban is tudjam tölteni. ott meg igazság szerint csak egy Onenote-ot, esetleg kis Chrome-ot használok email checkre. így is az A8-am 800Mhz-re van visszafogva mobil módban, és az egyetemen bent bőven elég mindenre. dedikált grafikus és hasonlók nem kellenek nekem ilyen módban. azért a supportot felhívom, mielőtt megvenném, mert elvileg kompatibilis vele, de majd kiderül.
szerk: ja igen, amit linkeltem slim töltőt az 90Wos, nem 65W. a gyártó ezt ajánlja hozzá, mint legkisebbet.
-
deathtania
senior tag
válasz
SzaboZE #28185 üzenetére
jó oké, én igazat adok neked, nem vagyok villamosmérnök, nekem is úgy mondták ezt olyanok, akik nálam jobban értenek hozzá.
mellesleg egyik haverom pont most a hétvégén vágott haza egy wifi routert, mert 0.4A különbség volt a gyári és a "helyettes" adapter között kimeneti áramerőssége között (fesz érték ugyanaz). de lehet, hogy nem emiatt ment tönkre, meg az nem is akksi volt, de én a krafttal inkább nem játszadozom, minden egyezzen, aztán rákkenroll.
btw akkor akár az is elképzelhető, hogy ha veszek a mostani 120Wos 18,5V/6.5A-es töltőm helyett egy méretileg és súlyban is kisebb 65W 19V/4,74A-s töltőt (csak hordozni, és suliban tölteni), hogy akkor az jó lesz hozzá, mondjuk suliban tölteni?
ma nézegettem battery meterrel, és ~50 000mW körül töltötte magát (65Wos elvileg elég lenne neki tölteni, játszani már nem...
)
-
zsolthee
senior tag
-
-
Chosen1
csendes tag
válasz
SzaboZE #25185 üzenetére
Sziasztok!
Ma vettem egy új HP Pavilion dv6-ot ( i5 2430; 6770) és olyan gondom van hogy a DVD meghajtó csak akkor nyílik ha a sajátgépbe megpróbálom megnyitni a DVD-t! Gombbal az istenért sem nyílik, sőt nem is világít fehéren a kis pötty! Az eszközkezelőben viszont azt írja hogy megfelelően működik! Egyébként fel is pörög a CD benne, de ilyenkor is csak többszöri erős nyomás hatására nyílik ki a meghajtó! Ez normális? A másik ami fura nekem, hogy ebben elvileg prémium minőségű beats audio hangszórók vannak, mégis olyan mintha csak a felső sávból jönne hang, de ha nagyon fülelek akkor valami zaj jön az alsó hangszórókból is, de fura! Olyan mintha csak a térhatás jönne belőle, semmi basszus vagy magashang! Ennek így kell szólnia??
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdvözlettel: Norbert
-
-
-
zsolthee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest