- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashLed
senior tag
válasz
SeniorTilla #43649 üzenetére
....
-
FlashLed
senior tag
válasz
SeniorTilla #43647 üzenetére
Ne haragudj de én nem ilyen stílusban tettem fel a kérdést. Nem, nem tetszik,mert egyesek itt olyan nagyokos húde infós szakiknak hiszik magukat. Nem kioktatást kértem,hanem segítséget. Azt én eldöjtöm milyen rendszert használok,abban segítsen amit kérdeztem,ne félre beszéljen.
Szerintem...
Egyébként igen másfele nézelődök, szerencsére van itt olyan is,aki segíteni akar
-
FlashLed
senior tag
válasz
SZIGMA #43634 üzenetére
Közben betettem a Wi-Fi kártyák ésvarázslat működik. Ezek szerint nincs is whitelist bios ezen a gépen?
Másik:Wi-FI-vel mióta windows 10 van vannak gondok. Ha újraindítom a gépet, a wifi nem megy (tálcán lent ki van ikszelve a wifi jel) de eszözkezelőben látja,nem is ír hibát. Ezt a régi és az uj wifi kártyával is csinálja.(narancssárga a billentyűn a wifi jel is) Ha kikapcsolom és be általában megjavul fehérre vált led,de van hogy ígyis be kell kapcsolni a repcsi üzzemódot és ki,azután javul meg. Mitől lehet ez? Biztos nem a wifi kártya hibás,a régivel is ezt csinálta,most is,a gépet sem hinném hibásnak.
Mi lehet a gond? Találkozott már valaki ilyennel? -
FlashLed
senior tag
Sziasztok.
Adott egy HP Pavilion G6 2240-SH laptop. Wi-Fi kártyája sajnos nem működött jól és szereztem egy Intel Centrino Advance-n 6205 wifi kártya. Van ez a whitelist bios dolog. Elvileg a noti ezt a kártyát nem támogatja bár másik HP ből lett bontva. Valaki tudna segíteni whitelist mentes bios felrakásában? Ehhez a notihoz van egyáltalán ilyen?
-
FlashLed
senior tag
válasz
SeniorTilla #33357 üzenetére
Igen.
Minden driver fent van! -
FlashLed
senior tag
Senki semmi?
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok!
A minap vásároltam egy HP G6-2240SH notit.
Ebben már ugye Ivy Bridge Core i7 proci van és emellé dedikált vga kártya kártya AMD Radeon HD 7670-es kártya.A problémám az,hogy nem tudom mikor hogyan tudnám váltani a két kártyát,mert pl gpu-z be sem jön csak random,ha be is jön,0.2gb/s átvitele van az atinak stb,de az inteles megy rendesen.
Nem hinném hogy ennyire rossz lenne az ati kártya.Aiada 64 is van h látja van h nem.
De eszközkezelőben pedig folyamatosan ott van.
Azt hozzá kell tennem,amíg AMD driver nincs fent addig a gpu-z és az AIDA64 is tökéletesen írja.
Nem értem ez az átváltás dolgot,ha feldobom a legujabb AMD drivert van átváltás mód a catalyst alatt,de pl powerdvd-t nem engedi csak energiatakarékosba,nagy teljesítménybe nem(holott gondolom akkor menne az atin).
Ja igen Windows 7 és 8.1 esetén is ugyanez van!
Meg ez az átvitel borzasztó amit ír!Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest