- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt ne feledd, hogy ez nem az a Celeron , ami asztali vonalon fut, hanem mondhatni egy tabletproci..
Ez hulladék tényleg! Nem mondtak neki túl nagy hülyeséget se, mert ez a proci annyira harmat, hogy Windows futása közben még a Youtube is kihívás neki
Még egy Atom Z3775 is 1,5x erősebb....
Ez az N3050-es egy "kétmagos" rettenet , ez még tableten is büntetés lenne, HDD-vel meg , na szóval ne is beszéljünk róla... Low-cost FOS , láttál Te már ilyet menni? Még a P8400-as is véresre alázza.. Pedig az se mai...
Így ez nagyon nem éri meg 90-ért, főleg amikor pár hete 99-ért i3-as SSD-s 250-eseket lehetett kapni..
90-ért ha nincs másra pénz se venném meg.. Annyiért értelmes üzleti gép vannak 1év garival.
@athomi: Véletlen se vedd meg.
-
-
huan
őstag
SZIAsztok!
Köszönöm a választ.
Közben a HP Probook 450 G4-gyel is szemezek. Miben különbözik külsőleg a 250 G5-től?
Hogyan lehet a FocusCamera ennyivel olcsóbb?
Vannak tapasztalatok a bolttal?
A probooknál világít a billentyúzet
Fém a háza?
Probook-okba lehet m.2-es ssd-t tenni? -
-
-
-
-
Mobildeck
tag
köszi a kimerítő választ! a teljesítményben tesztek nézegetése után én sem gondolnám, hogy megéri a radeonos azt a pluszt, maximum a fogyasztásra lennék kiváncsi, hogy melegedésre, üzemidőre hogy hat, bár talán az is elhanyagolható.
a szerelésnek örülök, hogy legalább szét lehet kapni valamelyest, az jó hír. egy régebbi HP gép (fejből nem tudom a modellt sajnos) ugyanis megállított abban hogy a billt leszedjem a gépről, mert olyan lehetetlen helyen volt a csavar, hogy azt soha nem tudtam szétszedni.
a gépen egyébként max adobe lightroom menne néha, plusz a full hd 60fps youtube videók, amik tudom hogy ki tudnak akasztani pár gépet, de azért gondolom a 250es viszi, monjduk a G5, a full hd kijelzőjével
az ssd (hdd helyett) és a plusz 4GB ram az, amin nagyon elgondolkodtam, de valószínűleg megéri belepakolni ha nem nagy a felár érte, illetve nem is kell 500GB vagy 1TB neki, a 128 vagy 256 ssd is megteszi
-
csbalint
csendes tag
Eddig egy i3-asom volt ezért gondolkoztam, hogy minimum i5 , akkor már feljebb váltok.
Tudom, hogy nem ugyanaz, ezért is írtam, hogy elég lenne-e a hd, vagy sok pluszt ad a geforce.
Ennél a laptopnál pedig i5-öshöz van a hd 620-as.Az ssd-nél szeretnék még annyit megkérdezni, hogy a boltban valami olyasmit említettek, hogy van egy kialakított hely az ssd-nek külön vagy valami ilyesmi nem emlékszem már rá pontosan. Megoldható otthon is egy ilyen újabb probook-ba az ssd beszerelése, tehát nem kell annyira szétkapni a gépet? Mert a boltban elég combos áron raknának csak bele.
-
-
twine
veterán
Ez engem is érdekelne már régóta...
Eszközkezelőben nem is tudom mit kellene látnom
Az életben nem volt ujjlenyomat olvasós gépem...
Lövésem nincs mit hol kellene beállítani, hogy működjön...
Ha egy "Senior professzor úr" segítene, nagyon megköszönném..illetve valszeg ketten is megköszönnénk..
Nekem nincs semmilyen felkiáltójeles "b@sz" az eszközkezelőben, ezért gondolom, biosban is be kellene kapcsolnom valamit? de mit?
Köszönettel előre is.... -
-
twine
veterán
Holnap azt hiszem, kicsit lazább napon lesz melóban, ha bármi érdekel egyeztetünk, és szívesen megnézem sebesség ügyileg, te meg majd összeadsz, kivonsz, értékelsz
6460b i5 12gb Ram (nemsokára 16)
250gb samu evo, 1tera 7200rpm hdd 16mb cache...win10Más:
Már többször volt szó itt új-használt gép vásárlásról ...nézem az aprót, látom hogy gyakorlatilag bontásra van ítélve napjainkban ez a gép(6460b)...pedig egy "csoda" a sz@rfos 120k környéki árkategóriás gépekhez képest...legalábbis számomra...mondhatni véletlen került hozzám...de imádom...
Előtte volt asztali i7 940,"sok ram",,,2012late mac mini i7 ,samu 840pro ssd, 16gb Ram...
És ez maradt a háztartásban...
Videóval foglalkozom vágok,(edius8,adobe AE,sound forge...)
És kiszolgál a masina..na nem azért maradt ez, mert jobb erősebb,stb.mint az előzőek, de élhető a gép...igaz a hanga{hangzsuga/hangszoró) szar,a kijelző olyan amilyen, de ha melózom, ki van terjesztve a kép az asztali monitorra is...
Szóval ,, (és ugye az ömlengésem kezeljük a helyén, hiszen tudom milyen kategóriáról beszélek) tökéletesen kiszolgál a hd3000 ellenére...( nem játszom) de 1080p nyersanyaggal még simán tudok melózni...
Egyben van, minőségi darab, annak ellenére, hogy nem egy "air" karcsúságú masina...
Fagyást anomáliát, egyszer nem láttam...
A piaci ára meg egy vicc a fent említett új gépek fényében...
Mondjuk nekem könnyű megfelelni..cpu ,Ram, és sebes írás olvasás kell..semmi más
És ha meglesz a "rávaló", úgyis belekerül egy 2670qmannak ellenére, hogy nem ajánlott a +10W tdp miatt...mind hűtöm a tüdőmmel
aztán kidobom belőle, ha mégsem...
Pfu de rég le akartam ezt a "probook dicséretet" már írni...most kijött..bocs a hosszáért mindenkitől
Hangsúlyozom minden dicséret az árának fényében értendő...és a használati szokások is mérvadóak...tudom -
-
Persze, hogy román. Gyerkőcöknek vettünk tőlük legót, a számlát román cég adja.
Semmit műszakit nem szabad onnan venni, vagy olyat, aminek garanciája van. Egy legóval nagy gond nem lehet garanciális időn belül, de számtech cuccal igen. Messziről kerülendő az emag. Mivel nem magyar a cég, aki bármilyen igényt is érvényesíteni akar velük szemben, nem tudja a magyar szabályok szerint megtenni. Ergo magasról lesz*rják a panaszaidat, mehetsz a sóhivatalba. 30 mp google után még a leggyengébbek is megtalálják azt a sok negatív vásárlói véleményt, ami alapján olyat mondani, hogy vásárolj tőlük, elég nagy butaság.
Legalábbis nem vall arra, hogy egy egész élet tapasztalata állna mögötte, meg az anyagi jólét
-
diobioesz1
tag
Tudod korábban ezeket 15-16 ezerért árulták.
Van egy olyan,hogy "Olcsóbbat.hu",nekem ajánlotta.Kipróbáltam.
Szerinted biztos,hogy az eMag Román?Más!
Itt egy fórumtag kérdezett.Én megpróbáltam neki válaszolni a tudásom,tapasztalataim szerint...
Ha Te jobban ismered ezt a témát,miért is nem neki válaszolsz?
Valóban elírtam az ODD-t-de ha nem én tettem fel a kérdést,kérlek
neki válaszolj és ne szúrj be nekem személyeskedést.
Én a semmit már lezártam,javaslom Neked is...Köszönöm a linkeket az árakra voltam kíváncsi,valóban csökkentek,
de én maradok az eMag-nál... -
-
diobioesz1
tag
Ezt rólad lehet elmondani.
Ismersz?
Nem!
Tudod,Nektek nem kell engem minősíteni...
Utánam van már egy teljes élet,jóval túl vagyok az újonnan megállapított nyugdíj korhatáron és jólétben élek,mert megteremtettem...
Kívánom Nektek is érjétek meg,de ahhoz sok minden kell,ami nálad például hiánycikk.
Sajnálom hidd el,de a Te problémád.
Engem elszórakoztattok a semmivel,ráérek... -
A negatív reklám is reklám
Viccet félretéve, ne abból ítélj meg, mi a véleményem egy ilyen szerencsétlenről, mint ez a diabétesz, hanem pl. az értékeléseimből. Ott valódi emberek valódi véleménye van leírva.
Ha kicsit megnézed és visszaolvasol, te is rájöhetsz, hogy ez az ember egy pszichológiai eset, és semmi keresnivalója itt a szakmai fórumban. Szerintem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül...
-
Eléggé mennek most a probook 250-esek, a G4 már vállalható kategória, de csak i3-tól. Mondom ezt, tegnap vittek el egy celeronost, igaz annak 85e volt az ára hivatalos win10-zel. Sőt, az i5 is elég jó áron van, én biztos rááldoznék még 10 ezret és i5-tel venném. (mármint az i3-ra)
A használt gép ugyanolyan, mint a használt autó
Egy dacia logan árából elég komoly használt kocsit lehet már venni, mégis veszik a logant is
Egy dolog biztos: egy 2-3 éves elitebook, ami még ennyiért nem vehető meg garival, számlával, hivatalos forrásból), sokkal jobb gép, mint egy úgy celeronos 250.
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
azt sajnos nem tudom, én is csak neten tudnék utána nézni...
nekem a hp 250 G3-on nem találtam ilyen funkciót, igaz nem is kerestem még annyira.
bár szerintem vagy két menüpont van a biosban, sok helyen nem kell keresnemembe: az érdekes, bár tény hogy én soha nem is akartam visszarakni régebbi biost
-
pmheros
őstag
-
törölt tag
Mármint minek felel meg a sebessége? Ha egy oldal betöltése másodpercekig tart? Aztán a másiké is? És mindegyiké? A rendszer felállásával nem volt bajom, kibírtam azt az egy-másfél percet. De használat közben végtelenül idegesítő erre várni. Arról már nem is beszélve, amikor fényképeket szerkesztek.
Én a 8560p 90e-ért vettem. Bőven megérte. -
Lacielvtárs
nagyúr
lehet hogy mivel első genes a cpu, azért jobb, vagy pörgősebb vagy nem tudom
de amit én tapasztaltam ezekkel a Bay Trial cpu-k , egy jó messzire eltolt talicska "barna medvét" érnek, de annyit biztos nem mint amennyiért adják -
Lacielvtárs
nagyúr
ha beleszólhatok a gondolat menetedbe!
Hidd el, nem elég a Celeron
nekem hp 250 G3, és cerka van benne, és képes egy facebook megfagyasztani, vagy laggoltatni
anno én is azt hittem hogy elég, de nem
bár nem tudom abban milyen van, de az enyém N2840, az sajnos kevés...
sima netezésnél is érezni hogy kevés, pedig én toltam bele 8 GB ramot, és ssd-t...
működik, elvan, de alapvetően lassú
ez az én véleményem, és nem sértésnek szánom -
twine
veterán
Épp nemrég zongoráztam ezt végig hasonló kérdésekkel a fejemben...(6460b i5)
12mm-es Delock optibay-be került az 1terás HDD, és a gyári HDD keretbe simán bele tudtam csavarozni a 7mm-es 250GB-os Samsung 850EVO-t!A Dohány utcai "vizes" boltban vásároltam...nem volt olcsó(5590.-) a kínai ebay-esekhez képest, viszont mivel a HDD-t (és SSD-t) is ott vettem, gondoltam 2-3000ft különbségen nem sz@rozok, mert ha valami kotvány lenne az optibay-el, és megkukásodik a HDD miatta, egyszerűbb a garancia ügyintézésem (talán), hiszen az "ő termékükben" ment tönkre...
De örömmel jelentem, a szerelés, az optikai drive előlapja, a csavarhelyek ,..stb. mind, mind úgy működtek, és passzoltak, ahogyan kell...azóta is elégedetten használom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Netflix
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest