Új hozzászólás Aktív témák
-
chinamen1939
újonc
-
-
chinamen1939
újonc
Helló! Egy kis segítséget kérnék!
Olyan problémám lenne, hogy a laptop képtelen elfogadni új akkumulátort. Most van benne, de az teljesen halott, narancssárgán villog a kijelző led. Vettem bele 2-őt is, de egyiket sem töltötte, működött a gép velük, de nem töltötte a töltő egyiket sem( gyári töltő), illetve az akksi kijelző led nem is működött, semmilyen világítással. Olvasgattam a netet, az eszközkezelőből eltávolítottam az akksira vonatkozó dolgokat, majd restart után újra megjelentek, de semmi változás. A második akksinál is megcsináltam, a(I)zóta nem kapcsol be a gép, ha az akksi a gépbe van, töltővel sem(/I). Az akku teljesen jó állapotban volt, az aida 64 szerint. A laptopom típusa HP 8460P. Én alaplap problémára tippelnék, első körben. Szerintetek mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest