Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
válasz
SeniorTilla #43466 üzenetére
miért nem tud jönni a papír a géphez? - mert az eladó nem adja/nem tudja adni, ki tudja hogyan szerzi be...
De a lényeg, hogy nem veszem meg a gépet, pont az ilyen buktatók miatt -
-
gilfoyle
őstag
válasz
Khelben #43453 üzenetére
Értem, köszi.
Mondjuk nem értem ezt, ha más gyártó meg tudja oldani a garancia évényesítést egy kód alapján, akkor ez miért nem megoldható a HP-nál... De ez már az én nyöszörgésem csak.Akkor a jó eséllyel a hwaprós "serial alapján garis" ajánlatok nem biztos, h lefedik a valóságot.
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok! A HP notebook garancia hogy működik? Elég csak a serial (ellenőrizhető a HP oldalán), ha az alapján garis akkor javítják (házhozjövős és szervizbevivős esetben is), vagy kellenek a vásárlást bizonyító papírok (számla, garlevél, stb...) is?
-
gilfoyle
őstag
Én is a mattot kedvelem jobban. Azt bárhol jól látom, ha háttal kell valahol ülnöm az ablaknak, akkor sem zavaró. Ha valami munkához kapcsolódóan szép színeket akarok néha látni, akkor IPS külső monitor... Mondjuk nekem erre felettébb ritkán van szükségem, a WoT-hoz meg jó a matt fakó színe is.
-
gilfoyle
őstag
válasz
spyduck #37267 üzenetére
Szia,
nálam az SSD ment a HDD helyére, egy 2,5-ös HDD optibaybe (a gyári még nincs beszerelve) az ODD helyére, így telepítettem W7-et. Gond nélkül megy.
Viszont, a bootot a W7 valami miatt a HDD-re tette, így ha azt kiveszem, akkor nem indul a gép. Szóval most újrarakom a windowst optibayes HDD nélkül, remélem úgy is megy majd minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- Eladó HP Elitebook 830 G8, 16 GB RAM, 256GB NVME M.2 SSD, I5 1135G7, intel iris xe
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest