- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
middleaged #48201 üzenetére
ez egy régi probook, nem a hangzásra tervezték, hanem melóra
-
válasz
middleaged #44483 üzenetére
Persze, tiszta telepítés.
-
válasz
middleaged #41366 üzenetére
Épp találkoztam ilyennel, fel volt pasztázva, de volt egy kemény paszta darab ami annyira elemelte a bordát, hogy nagy százalékban nem feküdt fel. Már ott látszott, hogy amikor belenéztem a síkba a borda furcsán állt, de ez egy régi noti volt, mókolták. Egy gyárinál nem szabadna. Ha garis velük kell leharcolni, ha meg nem, bontani.
Ez így innen távgyógyítás. Nem több.
Amúgy a hőtermelés BIOS alatt is fenn áll? Mert azzal kizárható, hogy egy program vagy OS terheli. Aztán CPU-Z-vel még ha szoftveresen is, de meg tudod nézni mennyi feszt kap. Azzal is kizárható ez a verzió.
ESC gombod alatt van a venti: [link] - Látható a virsli hűtés is ráadásul.
Próbálj ki lehetetlen dolgokat is, pl vegyél ki egy ramot ha kettő van, javul e. Hülyeségnek tűnhet, de asztali alatt olyan dolgokat láttam ami a logikával vág egybe mégis ott volt a megoldás.
Havernak pár éve volt olyan notija,hogy takarítás után a gép lassú volt és a CPU 100-98% között dolgozott. Semmi sem indokolta. Újra szétszedte, újra összerakta és ment. Ez sem logikus mégis megoldás.
Engem bárki kérdez soha nem fogok szervizt javasolni. Az az utolsó ahova vinném, persze ha már halott akkor tessék kicserélni amúgy el a kezekkel.Khelben! Asztaliban el tudom képzelni, de itt eléggé ki van találva minden. Még talán lehet, hogy az egyik csavart nem csavarták be rendesen.
-
Khelben
nagyúr
válasz
middleaged #41366 üzenetére
Rosszul van rátéve a hűtő a procira és nem érintkezik rendesen. A javítása az, hogy leszeded és felrakod rendesen.
-
embe
nagyúr
válasz
middleaged #41354 üzenetére
Nem lehet hogy maga a hűtő fekszik fel rajta szarul, vagy annak a felülete nem egyenes?
Esetleg egy bios frissítést csinálhatsz. Nem kap sok feszt a proci? -
Gaborz1
senior tag
válasz
Nekem is majdnem ugyanilyen gépem van. Nekem is elég meleg azon a területen a gép alapból, de 1 éves kora óta laptophűtővel használom. Én nem szoktam a hőfokokat figyelni mert csak arra koncentrálnék nehogy túl melege legyen.[link]
-
Khelben
nagyúr
válasz
Két eset lehetséges: valami járatja a cpu-t közel maxon vagy szar a hűtés. Pasztázás mikor volt utoljára?
-
Viktor77
titán
válasz
middleaged #40756 üzenetére
Ilyenem van, csak sima 6520G-vel, nem DG. WoW-ozok vele 1366-ban minimumon, illetve az NFSU2-t néztem, az fullon megy. De YT-on van csomó videó.
-
Kakumix
senior tag
válasz
middleaged #29703 üzenetére
Én holnap viszem az enyémet a Delta Rendszerház Szentendrei úti szervizébe. A HDD-t és az SSD-t kiszerelem a +4GB RAM benne marad. Telefonos egyeztetés után így átveszik bevizsgálásra és később a javítással sem lesz gond. Garipapír és számla sem kell. A gépnek az USB csatijaival van gond, egyik sem működik.
-
válasz
Szerintem vedd ki a HDD-t, és simán küldd el az SSD-vel. Nem hiszem, hogy szekálnának emiatt, legfeljebb a szervizlapra vezettesd fel a dolgot.
-
válasz
Dupla.
-
SzaboZE
addikt
válasz
middleaged #29179 üzenetére
Nem feltétlen hardver hiba, ha újraindul a gép. Valami stressz tesztet kellene futtani, vagy a hp-s diagot.
-
Pocok256
veterán
válasz
middleaged #29606 üzenetére
Szerencsére már nem csak ráakartam világítani, hogy kollega kissé elfogult egyes márkákkal szemben. Persze attól még lehet jó szakember.
-
albi31
aktív tag
válasz
middleaged #29595 üzenetére
Szia!
Így Karácson napján még véletlenül sem szeretnék észt osztani,de notebook vásárlás előtt érdemes egy szakembert megkérdezni,hogy mit szabad megvenni,ő meg fogja tudni mondani,hogy mit szabad..a szakember alatt notebook szerelőt értek,és nem informatikus-t vagy rendszergazdát....most jelen pillanatban nálam 4db ilyen készülék van,mint a tied,és mindegyik más problémával...no comment!
Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Napelem
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest