- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
middleaged #48201 üzenetére
ez egy régi probook, nem a hangzásra tervezték, hanem melóra
-
válasz
middleaged #44483 üzenetére
Persze, tiszta telepítés.
-
válasz
middleaged #41366 üzenetére
Épp találkoztam ilyennel, fel volt pasztázva, de volt egy kemény paszta darab ami annyira elemelte a bordát, hogy nagy százalékban nem feküdt fel. Már ott látszott, hogy amikor belenéztem a síkba a borda furcsán állt, de ez egy régi noti volt, mókolták. Egy gyárinál nem szabadna. Ha garis velük kell leharcolni, ha meg nem, bontani.
Ez így innen távgyógyítás. Nem több.
Amúgy a hőtermelés BIOS alatt is fenn áll? Mert azzal kizárható, hogy egy program vagy OS terheli. Aztán CPU-Z-vel még ha szoftveresen is, de meg tudod nézni mennyi feszt kap. Azzal is kizárható ez a verzió.
ESC gombod alatt van a venti: [link] - Látható a virsli hűtés is ráadásul.
Próbálj ki lehetetlen dolgokat is, pl vegyél ki egy ramot ha kettő van, javul e. Hülyeségnek tűnhet, de asztali alatt olyan dolgokat láttam ami a logikával vág egybe mégis ott volt a megoldás.
Havernak pár éve volt olyan notija,hogy takarítás után a gép lassú volt és a CPU 100-98% között dolgozott. Semmi sem indokolta. Újra szétszedte, újra összerakta és ment. Ez sem logikus mégis megoldás.
Engem bárki kérdez soha nem fogok szervizt javasolni. Az az utolsó ahova vinném, persze ha már halott akkor tessék kicserélni amúgy el a kezekkel.Khelben! Asztaliban el tudom képzelni, de itt eléggé ki van találva minden. Még talán lehet, hogy az egyik csavart nem csavarták be rendesen.
-
Khelben
nagyúr
válasz
middleaged #41366 üzenetére
Rosszul van rátéve a hűtő a procira és nem érintkezik rendesen. A javítása az, hogy leszeded és felrakod rendesen.
-
embe
nagyúr
válasz
middleaged #41354 üzenetére
Nem lehet hogy maga a hűtő fekszik fel rajta szarul, vagy annak a felülete nem egyenes?
Esetleg egy bios frissítést csinálhatsz. Nem kap sok feszt a proci? -
Gaborz1
senior tag
válasz
Nekem is majdnem ugyanilyen gépem van. Nekem is elég meleg azon a területen a gép alapból, de 1 éves kora óta laptophűtővel használom. Én nem szoktam a hőfokokat figyelni mert csak arra koncentrálnék nehogy túl melege legyen.[link]
-
Khelben
nagyúr
válasz
Két eset lehetséges: valami járatja a cpu-t közel maxon vagy szar a hűtés. Pasztázás mikor volt utoljára?
-
Viktor77
titán
válasz
middleaged #40756 üzenetére
Ilyenem van, csak sima 6520G-vel, nem DG. WoW-ozok vele 1366-ban minimumon, illetve az NFSU2-t néztem, az fullon megy. De YT-on van csomó videó.
-
Kakumix
senior tag
válasz
middleaged #29703 üzenetére
Én holnap viszem az enyémet a Delta Rendszerház Szentendrei úti szervizébe. A HDD-t és az SSD-t kiszerelem a +4GB RAM benne marad. Telefonos egyeztetés után így átveszik bevizsgálásra és később a javítással sem lesz gond. Garipapír és számla sem kell. A gépnek az USB csatijaival van gond, egyik sem működik.
-
válasz
Szerintem vedd ki a HDD-t, és simán küldd el az SSD-vel. Nem hiszem, hogy szekálnának emiatt, legfeljebb a szervizlapra vezettesd fel a dolgot.
-
válasz
Dupla.
-
SzaboZE
addikt
válasz
middleaged #29179 üzenetére
Nem feltétlen hardver hiba, ha újraindul a gép. Valami stressz tesztet kellene futtani, vagy a hp-s diagot.
-
Pocok256
veterán
válasz
middleaged #29606 üzenetére
Szerencsére már nem csak ráakartam világítani, hogy kollega kissé elfogult egyes márkákkal szemben. Persze attól még lehet jó szakember.
-
albi31
aktív tag
válasz
middleaged #29595 üzenetére
Szia!
Így Karácson napján még véletlenül sem szeretnék észt osztani,de notebook vásárlás előtt érdemes egy szakembert megkérdezni,hogy mit szabad megvenni,ő meg fogja tudni mondani,hogy mit szabad..a szakember alatt notebook szerelőt értek,és nem informatikus-t vagy rendszergazdát....most jelen pillanatban nálam 4db ilyen készülék van,mint a tied,és mindegyik más problémával...no comment!
Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- LENOVO Legion 5 PRO - R7 5800H - 16" WQHD 165Hz 500nit - RTX 3060 6GB - 16GB / 1TB - SK bill
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest