- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
woolwich
tag
válasz
SeniorTilla #51099 üzenetére
A ProBookon biztosan nincs Thunderbolt sajnos.
Nem egészen látom át a különbséget a dokkoló és az USB HUB között, de valami ilyesmi lenne a cél, mint ez a HUB.
Azt viszont tudom, hogy a Proobookon hiába van USB C csatlakozó, azon áramot nem vesz fel.
Ez azt jelenti, hogy a C-s HUB sem működne vagy csak tölteni nem tudnám azon keresztül?Köszönöm!
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Egy ProBook 430 G4-hez szeretnék venni egy dokkolót.
Ami bonyolítja a helyzetet, hogy a home office miatt a gép jelenleg felváltva van rákötve a perifériákra egy Lenovo T480-assal, így az lenne az ideális, ha az eszköz ezzel a géppel is kompatibilis lenne.
Tudtok esetleg ajánlani egy olyan dokkolót, ami mindkét notebookhoz jó lehet?
Külön dokkolókkal foglalkozó topicot nem találtam.Köszönöm!
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Van egy HP 430 G4-em, amihez szerettem volna csatlakoztatni egy LG W2253TQ monitort.
Mivel a PCm-hez DVI kábellel van csatlakoztatva a monitor és a laptopon csak VGA bemenet van, ezért vettem egy ilyen adaptert. Viszont sehogy nem akarja észlelni a monitort a laptop.
Mi lehet a gond? -
woolwich
tag
Sziasztok,
2 hete használom a HP 430 G4-emet és 2-3 napja egy hosszabb vezetékről történő használat után azt vettem észre, hogy a töltő adaptere konkrétan forró. Azóta figyelem töltés közben, fél óráig még ok, de utána már egészségtelenül melegszik.
Valaki tapasztalt hasonlót? Vagy előfordul, vigyem vissza és cserélik? (Laptopszalonos) -
woolwich
tag
Sziasztok!
Kinéztem a 430 G4-et és ahogy a legtöbben, én is bővíteném SSD-vel és RAMmal is.
Jelenleg melyik SSD-t, illetve RAM-ot ajánlott venni ehhez a géphez? Visszaolvasva láttam, hogy az Adataval voltak gondok.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy meg tudom e oldani a beszerelésüket, ha soha nem cseréltem még alkatrészt notebookban, vagy inkább kérjem, hogy tegyék bele?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest