- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woolwich
tag
válasz
SeniorTilla #51099 üzenetére
A ProBookon biztosan nincs Thunderbolt sajnos.
Nem egészen látom át a különbséget a dokkoló és az USB HUB között, de valami ilyesmi lenne a cél, mint ez a HUB.
Azt viszont tudom, hogy a Proobookon hiába van USB C csatlakozó, azon áramot nem vesz fel.
Ez azt jelenti, hogy a C-s HUB sem működne vagy csak tölteni nem tudnám azon keresztül?Köszönöm!
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Egy ProBook 430 G4-hez szeretnék venni egy dokkolót.
Ami bonyolítja a helyzetet, hogy a home office miatt a gép jelenleg felváltva van rákötve a perifériákra egy Lenovo T480-assal, így az lenne az ideális, ha az eszköz ezzel a géppel is kompatibilis lenne.
Tudtok esetleg ajánlani egy olyan dokkolót, ami mindkét notebookhoz jó lehet?
Külön dokkolókkal foglalkozó topicot nem találtam.Köszönöm!
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Van egy HP 430 G4-em, amihez szerettem volna csatlakoztatni egy LG W2253TQ monitort.
Mivel a PCm-hez DVI kábellel van csatlakoztatva a monitor és a laptopon csak VGA bemenet van, ezért vettem egy ilyen adaptert. Viszont sehogy nem akarja észlelni a monitort a laptop.
Mi lehet a gond? -
woolwich
tag
Sziasztok,
2 hete használom a HP 430 G4-emet és 2-3 napja egy hosszabb vezetékről történő használat után azt vettem észre, hogy a töltő adaptere konkrétan forró. Azóta figyelem töltés közben, fél óráig még ok, de utána már egészségtelenül melegszik.
Valaki tapasztalt hasonlót? Vagy előfordul, vigyem vissza és cserélik? (Laptopszalonos) -
woolwich
tag
Sziasztok!
Kinéztem a 430 G4-et és ahogy a legtöbben, én is bővíteném SSD-vel és RAMmal is.
Jelenleg melyik SSD-t, illetve RAM-ot ajánlott venni ehhez a géphez? Visszaolvasva láttam, hogy az Adataval voltak gondok.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy meg tudom e oldani a beszerelésüket, ha soha nem cseréltem még alkatrészt notebookban, vagy inkább kérjem, hogy tegyék bele?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Temu
- Android szakmai topik
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gombászkönyvek egyben
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest