Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Klara_
őstag
válasz
somasz #38046 üzenetére
Csak olyat amin van SPS felirat, de nezd meg a gyari quick spec konyvet ott leirja konkretan mi az amit biztos tamogat, ahhoz a gyari HP driverek is megvannak a gepedhez valo driver pakkban.
A dellest probaltam probookban, nem jo. A thinkpades kartyak eselyesebbek, legalabbis lattam olyan hirdeteseket, hogy thinkpad+hp modellekhez hasznalhato.. -
Répapüré
tag
válasz
somasz #32850 üzenetére
Szia!
Megnyugtathatlak, az én Hp-m is produkálta ezt a jelenséget néhány hónapig.
Elfogadtam, hogy haldoklik az aksi és kész.
Ez igaz is, mert van némi elhasználódottsága,de pár napja valami csoda folytán életre kelt és újra 100 %-ig lehet tölteni.
Nem tettem semmit, csupán néha elfelejtettem hálózatra dugni és totál lemerült kikapcsolásig, de valószínűleg nem ez okozta a változást.
Azóta újra 100%-ig tölt, viszont nem jelenik meg az ablak, hogy 10 %-maradt hátra ,dugjam hálózatra.
Ha elfelejtem, akkor tökig merül és kikapcsol.
Szóval, van esélyed rá, hogy meggyógyul és újra 100%-ig tölti... -
-
Kakumix
senior tag
válasz
somasz #29562 üzenetére
Azonosító alapján eldöntik, garanciális-e a gép, ha igen akkor irány a szerviz - ha nem kiszállós gari van rá. A szervizben egy ehhez hasonló beszélgetés zajlik le:
szerviz: - Ha nincs számla nincs garancia!
Te: - Dehát a HP ügyfélszolgálat a telefonba azt mondta, nem kell a számla!
szerviz: - Ja, hát akkor nem kell!
vagy
-Ja, tényleg nem kell!
Nálam ez így zajlott a Delta Rendszerház szervizében.Nem gond, ha másik winchester van benne, de ne legyen látható nyoma, hogy pajszer + kalapáccsal kombóval vertétek be a helyére (vagy másnak a helyére), mert esetleg megkérdőjelezik a beépítés szakszerűségét
-
spyduck
nagyúr
válasz
somasz #27585 üzenetére
Ha nem látja az eszközkezelő akkor nincs benne. Amúgy meg az a VGA annyira hoki, h inkább ne is legyen benne. Jobban melegszik és majdnem fele annyit tud akkumulátorról. Az Elitebook sorozat amúgy azon ritka sorozat egyike, melynek processzorában nincs IGP ha van mellette dedikált grafikus vezérlő is. Nem tudom értetted-e, h mit mondtam
A lényeg az, h csak 1 grafikus vezérlő van az EliteBookokban. Ha HD3000 van benne akkiron nincs HD6470, ha van HD6470 akkor nincs HD3000. Felmerül bened a kérdés mint annó bennem is, h miért?
Itt leírtam: [link]
"Videokártya tekintetében választhatunk az integrált Intel i-HD 3000 és a dedikált AMD Radeon HD6470 1GB GDDR3 RAM-al rendelkező grafikus vezérlők között, és itt a pont. A videokártyák között nem lehet váltani, mivel a HP "b" "p" "w" szériájú notebookok üzleti felhasználók számára lettek tervezve, és ebben a szegmensben a HP vállalja a támogatást még továbbra is a Windows XP és VISTA operációs rendszerekre. A régebbi operációs rendszerek a VGA-k közötti váltás során összeakadhatnak, lefagyhatnak így a HP csak az alacsonyabb kategóriájú "s" szériás Probookokban alkalmazza ezt a technológiát."
-
albi31
aktív tag
válasz
somasz #25234 üzenetére
Hello!
Nem a paszta a lényeg,hanem valsz. a hűtőborda van elkoszolódva(dohányzás,átlagosnál több órán keresztüli használat,porosabb környezet) ,azt ki kell takarítani,és aztán jöhet egy friss paszta(látni,érezni fogod ah a régi "elkeményedett",elfáradt..)...valami ezüst alapú,már ha van..ha nincs,akkor ami van!
-
Khelben
nagyúr
válasz
somasz #19934 üzenetére
Bármibe érdemes ssd-t venni. Ha van sata2 port rajta, akkor kezeli. Ha a bios nem kezeli a TRIM-et, akkor meg tudod oldani szoftveresen, erre az egyre érdemes figyelni. Win7-et kell rátenni, mert abban már van ssd támogatás, XP-nél még pár dolgot állítgatni kell, de ezek is le vannak írva érthetően az ssd-s cikkben itt a ph-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest