- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aethelstone #45628 üzenetére
próba cseresznye, mást nem tudsz tenni
-
válasz
Aethelstone #45550 üzenetére
Biztosan, óriási változás.
-
válasz
Aethelstone #45548 üzenetére
Nekem sem eszi meg hivatalosan a 3720QM-et aztán megy (friss biosom van). Igaz ki van egészítve a hűtés és full loadot nem bírja turbóval tartósan, de hidd el tudom milyen a 3210M és a 3720QM között a difi. Már csak a használati élmény is más. Bnőmnek 3340M van benne és még ahhoz mérve is más az élmény. Azt is hidd el, hogy sokkal jobban eszi az akkut. Nekem kell 100Wh-s akku a közel 5 órához, páromnak meg elég az 62Wh ugyan ehhez. Persze normál használat mellett.
Mértem 3720QM-el igen komoly áramfelvételeket fogyasztás mérővel. Etetni kell ennyi. 3210M-hez mérve bármilyen QM látványos változás lesz videó kódolás és használati élményben, de ha már áldozol rá, én 3720QM alatt nem tennék bele. Neked amúgy is nagy a ház, elbírja a hűtés. -
válasz
Aethelstone #45544 üzenetére
Azt is megeszi. Nézz bencheket, mert hiába QM meg minden, de egy 3720 vagy 3820, 3840 sokkal sokkal ütősebb. Akkut nagyon eszi.
-
szotadi
tag
válasz
PROCESSOR
3rd Generation Intel® Core™ i7-3740QM (2.70 GHz, 6 MB L3 cache, 45W, 4 cores)*
Up to 3.70 GHz with Intel Turbo Boost Technology
3rd Generation Intel® Core™ i7-3720QM (2.60 GHz, 6 MB L3 cache, 45W, 4 cores)*
Up to 3.60 GHz with Intel Turbo Boost Technology
3rd Generation Intel® Core™ i7-3630QM (2.40 GHz, 6 MB L3 cache, 45W, 4 cores)*†
Up to 3.40 GHz with Intel Turbo Boost Technology
3rd Generation Intel® Core™ i7-3610QM (2.30 GHz, 6 MB L3 cache, 45W, 4 cores)*†
Up to 3.30 GHz with Intel Turbo Boost Technology
3rd Generation Intel® Core™ i7-3520M (2.90 GHz, 4 MB L3 cache, 35W, 2 cores)*
Up to 3.60 GHz with Intel Turbo Boost Technology
3rd Generation Intel® Core™ i5-3360M (2.80 GHz, 3 MB L3 cache, 35W, 2 cores)*
Up to 3.50 GHz with Intel Turbo Boost Technology
3rd Generation Intel® Core™ i5-3320M (2.60 GHz, 3 MB L3 cache, 35W, 2 cores)*
Up to 3.30 GHz with Intel Turbo Boost Technology
3rd Generation Intel® Core™ i5-3210M (2.50 GHz, 3 MB L3 cache, 35W, 2 cores)*†
Up to 3.10 GHz with Intel Turbo Boost Technology
3rd Generation Intel® Core™ i3-3120M (2.50 GHz, 3 MB L3 cache, 35W, 2 cores)*†
3rd Generation Intel® Core™ i3-3110M (2.40 GHz, 3 MB L3 cache, 35W, 2 cores)*†
[link] -
dewill79
tag
válasz
Szia!
Fizikailag bele fog menni ha SR0V0 Socket G2 prociról van szó, de hogy felismeri-e a gép, azt nem tudom megmondani..
üdv -
PTomi92
aktív tag
válasz
Aethelstone #45426 üzenetére
A wifi mellett állva is ennyivel lassabb, ha erre gondolsz. Másik laptoppal nem tapasztaltam ezt, ezért gondolom, hogy a laptoppal lehet valami. Speedtest.net-en ellenőriztem a sebességet.
-
t_csaba1987
csendes tag
válasz
Aethelstone #35376 üzenetére
nem tudom ez van
-
2ning
tag
válasz
Aethelstone #35288 üzenetére
Találtam a BIOS ban a secutity beálloknál hogy secure erase. Fel is hívja a figyelmet hogy vigyázz mert minden adat elvész. Ez vajon a recovery és minden partícióról töröl?
-
törölt tag
válasz
Aethelstone #34465 üzenetére
Sajnos nem találtam benne ilyen beállítási menüpontot csak a 2nd Batteryre. A régi Dell Latitude-höz ami volt 2nd Caddy azzal tökéletesen tölt, csak az nem illeszkedik pontosan bele és kilóg, de működik vele tökéletesen. A haverom 2nd Caddyén meg van egy kapcsoló hogy Dellhez vagy HPhoz akarja használni és ha Dell üzembe rakja akkor neki is azt irja hogy csatlakoztatva de nem tölti. Akitől vettem a Caddy-t (Ebay) még nem találkozott ilyen problémával egyik 8440p-n sem pedig eladott már 30dbot.
-
metal01
őstag
válasz
Aethelstone #34354 üzenetére
Nincs. Akksit kivettem ua. a helyzet. Automatikusan ki-be kapcsolgat megállás nélkül.
-
skylaner
senior tag
válasz
Aethelstone #34347 üzenetére
Köszi meglett.
Ricoh SD Host Controller driverét hiányolta. -
skylaner
senior tag
válasz
Aethelstone #34341 üzenetére
Azt hol tudom megnézni?
-
Biriricsi
újonc
válasz
Aethelstone #34326 üzenetére
http://www.expertnet.hu/ náluk vásáróltam csak azért szídom a Hp-t mert ki fogást keresik folyamatosan. Azt nem értem teljesen, hogy a garancia papíron sehol sincs feltűntetve a pixelhiba esetén mi történik...
-
válasz
Aethelstone #34326 üzenetére
Az üzleti kategória is ugyanez, ott sem cserés a kijelző 1 pixelhibánál.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Aethelstone #34330 üzenetére
vajon 8.1-el is így van (ahhoz van most isom)?
-
lajtika
aktív tag
válasz
Aethelstone #34316 üzenetére
Köszönöm. Tehát Socket S1 (S1g3) a foglalat. És elvileg bármelyik ilyen foglalatú procit megeszi. Csak mivel 10 wattal többet fogyaszt a kétmagos ezért túlmelegedhet.?
-
válasz
Aethelstone #34311 üzenetére
azaz, a quick launch buttons driver kell neki
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Aethelstone #34300 üzenetére
Sziasztok
Tudja valaki hogy hol tudnék szalagkábelt venni Miskolcon vagy olyan helyen ahol postázák is
ilyen kellene 2896 80c vw-1 (3e ft sok érte? mert annyiért kinálják a használtat de szerintem az nagyon sok)
Bekapcs. panelhez megy hp gépeknélui: létezik valamilyen trükk amivel bekapcs panel nélkül be lehet kapcsolni egy gépet.?
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Aethelstone #34273 üzenetére
Szia
Köszönöm a múltkori segítséget (hp g6000 vga drive for w7)
Most megint kellene egy kicsiFeltettem a drivert megy is minden rendben van csak azóta mindössze 64mb jelenik meg a videokártyánál,az összes drivert kipróbáltam de nem változik,korábban xp vel teszteltem és ott 256mb volt ha jól emlékszem.
Pedig ugyan ez
nvidia geforce go 6100 volt telepítve
Annyira nem is izgatna mert nem játszok vele csak mivel árulom a gépet kellemetlen lenne magyarázkodni,főleg hogy nem is igazán tudom mi az oka.A hp nál írnak valami ilyesmit hogy a ram függvényében változtatható a videokártya memoriája
de nekem 2 gb ram van a gépben így nem értem míért csak 64 mb lát főleg hogy a legkisebb opció is 96mb?
ha jól emlékszem de bemásolom ide hátha én értettem félre valamit
Unified Memory Architecture (UMA) graphics
subsystem integrated with shared system memory
(dynamically allocated)
● Up to 335-MB of total available graphics
subsystem memory when computer system
memory equals or is greater than 2048 MB
● Up to 287-MB of total available graphics
memory equals or is greater than 1024 MB
● Up to 96-MB of total available graphics
memory equals 512 MB
√ √
Panel 15.4-inch WXGA BrightView display pa -
SN2O
aktív tag
válasz
Aethelstone #34265 üzenetére
Jeeee
Azt hiszem ez lesz a nekem való megoldás.Esetleg abban van tapasztalata valakinek,hogy belassítja-e valamennyire a gépet a titkosított meghajtó? (Mármint nem a titkosítás alatt, hanem a mindennapi használatban...mondjuk játékokat inkább titkosítás nélküli partícióra telepítsek?)
Esetleg az akku üzemidőre van-e hatása? -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Aethelstone #34238 üzenetére
Köszi . nem gondoltam volna hogy ilyen áron van itthon.. ebayen 45-50euro
-
válasz
Aethelstone #34238 üzenetére
van ennek az 1/3-áért is
-
válasz
Aethelstone #34232 üzenetére
Kösz az infót. Akkor 2x is igaz, amit írtam.
Vegyetek OCZ-t, nekem nagyon bevált már több alkalommal is.
A Samsung HDD-kkel meg csak a baj van, sorra döglenek be egymás után, ezért kicsit óckodok a samu SSD-től.
-
pycur
tag
válasz
Aethelstone #34196 üzenetére
Én pontosan ugyanezt csináltam, viszont nekem nem hozott semmiféle gyorsulást az ssd. 8 GB ram van a gépemben és vsz azért, a win7 mindent becachel és megyen mint a rakéta. 8-10 megával másolja a fájlokat commander szerint. Ghostolni 15 gigát ugyanúgy 20 percig tart mint hdd-n.
A win betöltési időn se láttam pár másodpercnél több javulást, esetleg annyi, hogy az üdvözöljüköt 1 másodpercig látom. Próbából defragoltam, hogy lássam mire képes, hát ott is szemmértékkel 2,5x volt gyorsabb mint ha hdd-n túrná a fájlokat.
Pedig kingston v300 60gb-ot vettem....400MB/s sebességet ígért. -
lolka1980
aktív tag
válasz
Aethelstone #34196 üzenetére
Már ha beletetted had érdeklődjek már ha nem gond.
Megérte,látványosan "gyorsult" a pc?
Sok jót hallottam felőle és mivel inkább nettezésre és irodai munkára használjuk a pc-t vagyis játékra nem,......
na szóval megéri belefektetni? -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Aethelstone #34161 üzenetére
Szia küldtem egy pü-t
-
GABESZ1974
csendes tag
válasz
Aethelstone #34161 üzenetére
szia a proci Intel(R) Core(TM) 2Duo CPU L9400 1.87GHz
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Aethelstone #34155 üzenetére
Helló
Ezeknek már a 95% végigprobáltam és nem jó,erre most találomra ráböktem egyre és egyből fel ment
Nem tudom hogy csinálod de kösz -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Aethelstone #34078 üzenetére
Szia
esetleg hp g6000 hez tudnál w7 drivert? sehol nem találok. -
Forrest Gump
tag
válasz
Aethelstone #34143 üzenetére
Igen, jó lett.
Köszönöm
-
daninet
veterán
válasz
Aethelstone #34137 üzenetére
Az az érdekes, hogy általában inkább fordulaton marad. Most is hangosabb egy nyugalmi állapotnál, de ha pl elindítok egy játékot és felpörög, abból kilépés után ugyanazon a szinten süvít. Pedig már terhelés nulla, és a hőfok is lemegy gyorsan.
-
daninet
veterán
válasz
Aethelstone #34134 üzenetére
Kb a windows indulása után 1 perccel kezdi. A GPU terhelést semmivel nem sikerült monitoroznom, de egy monitorral az asztalon áll egeret sem mozgatom, szóval elvileg nulla.
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Aethelstone #34126 üzenetére
Köszi.
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Aethelstone #34124 üzenetére
Szia!
...és mi a válasz ha szabad tudni? -
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #34121 üzenetére
Tárgytalan. Már választ kaptam
-
HavocS
senior tag
válasz
Aethelstone #34093 üzenetére
Köszi a jószándékot, de nem véletlenül írtam, amit.
A gépet hosszú vonatutakon (is) használom ahol a fázishatárok miatt gyakran elmegy 1-2 percre az áram. Ez azt eredményezi, hogy egy két órás út alatt 6-7x merül 95% alá az akksi és ennyiszer tölti fel újra. Naponta kétszer, plusz ezen kívül még akárhányszor bekapcsolom itt-ott ahova éppen utaztam. Laza 15 ciklus egy nap alatt, jó esetben is 3 hónap alatt tönkremegy ettől az akksi. A mostani Thinkpademen be lehet állítani, hogy x% alatt ne kezdjen tölteni (ezt általában 40%-ra állítom), így szépen lehet bedugott töltővel használni úgy, hogy durván kéthetente (!) kell töltenem. Nem túlzás: most lett egy éves a gép, és 20 töltési ciklusnál járok. Csak sajnos maga a gép gyenge, ezért jobb volna egy erősebb 13"-os.Szóval ezek szerint a HP gépeken nincs ilyen lehetőség?
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Aethelstone #34078 üzenetére
Köszi néztem ezt az oldalt csak amikor elkezdett telepíteni minden szemetet akkor bezártam de most végig vittem és felrakta a kivánt drivereket ,szóval köszi a tippet
-
diobioesz1
tag
válasz
Aethelstone #34059 üzenetére
Szerinted a HP-val más probléma van ebben az esetben? Nem kell válaszolni! Költői kérdés volt! Megírhattam volna,típus nélkül is.Gratulálok a segítőkészségedhez! Írtad volna
EM TUDOM!
-
skylaner
senior tag
válasz
Aethelstone #34049 üzenetére
A dokkolóhoz milyen adaptert kaptál? 90W?
Ez az adatper ugyanolyan csatlakozású mint a gyári 65W-os?
Ha igen ez a 65W táp nem lenne elég a dokkolóhoz? -
skylaner
senior tag
válasz
Aethelstone #34044 üzenetére
A HP szerint nem kompatibilis a 8440P-vel: [link]
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #34044 üzenetére
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Aethelstone #34039 üzenetére
Köszi.
És ez csak a wint rakja vissza vagy kompletten visszaállít mindent? -
Weeman1
veterán
válasz
Aethelstone #34029 üzenetére
Ha eljutnék idáig megcsinálnám.
De volt már olyan is hogy a bios-ban turkáltam és akkor kapcsolt ki.
Sajnos pár perc után kikapcsol akármit csinálok. -
Weeman1
veterán
válasz
Aethelstone #34027 üzenetére
Én is arra gondoltam először,
de jég hideget fúj a ventillátor. -
crysis88
tag
válasz
Aethelstone #33988 üzenetére
Szia.
Igen megvan , de ahogy a switchable graphics-ban kiválasztom hogy a játék a dedikált GPU-n fusson vagy el sem indul vagy pár másodperccel az indítás után kidob hibaüzenettel.Ket jatekkal probaltam, az elso az NFS HP , ami az Intel HD graphics-on megy csak nem valami jol , de a dedikalt gpu-val el sem indul hanem egybol osszeomlik.
A második az Assassins creed 4 ami az Intel grafikaval ha el akarom indítani akkor csontra fagy , ha pedig a dedikálttal indítom elindul kb 4-5 másodpercet fut aztán kidobValami ötlet?
Ja és próbáltam meg a Mirilis Splash Pro lejátszóval MKV filmmel ami ugye támogatja a hardveres gyorsítást és itt is ha az Intel grafikát állítom be fut minden szépen de ha a dedikált AMD-t akkor azonnal leáll a program...
Valamit elronthatott a HP a driverben?
-
mikagabor
újonc
válasz
Aethelstone #33994 üzenetére
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/v/972822_587880851283571_11743110_n.jpg?oh=715a9edb8d61c587e0c4ca84c57a3daa&oe=52C63E4B&__gda__=1388749276_41233a6f0a767df24e6aa3eab21b415f Itt van minden adat, és mindent amit csak tudok fejleszteni akarok benne.
-
Dhampir
félisten
válasz
Aethelstone #33952 üzenetére
Csak, ha már nagyobb baj van.
Én is az MS védelmét használtam, de most egy Norton IS van fent és simán benyeltem volna egy malwaret nélküle. A Norton blokkolta, pedig teljesen normál honlapok voltak megnyitva, mégis némán becsúszott volna a Netről.
A mostani AVG free-t is van aki dicséri.
Érdemes olvasgatni A nagy vírusirtó topicot.
-
fuze
őstag
válasz
Aethelstone #33947 üzenetére
Online driverfrissítés? Azt hogyan? Csak akkor vágnék bele ha tényleg minden szükséges driver felmegy majd.
-
válasz
Aethelstone #33919 üzenetére
Win8-nál nincs szériaszám a gép alján lévő matricán. Az még a win7-nél volt.
-
momoxp
tag
válasz
Aethelstone #33905 üzenetére
Hát nem tudom hogy mi a baj, nem értem! Nem lehet hogy esetleg vmit be kell kapcsolni hozzá BIOS-ban vagy nem is tudom? Gondolom ha laptopot rárakom a dokkolóra azonnal kellene hogy töltse nem egy bizonyos %aránynál!???
-
momoxp
tag
válasz
Aethelstone #33862 üzenetére
Na megjött a 120W-os táp,de sajnos így sem tölti a laptopot!
-
válasz
Aethelstone #33877 üzenetére
Te magad vagy rá a példa, hogy az iq és a bunkó beszéd nem rang kérdése.
-
nobela
senior tag
válasz
Aethelstone #33874 üzenetére
Az én időmben az újonc fórum tagok nem szólogattak be a fanatikus tagoknak.
Nem ártana ezt a szabályt most is szem előtt tartani.
-
zitromz
tag
válasz
Aethelstone #33868 üzenetére
Új..nem muszály HPnak lennie amit ajánlasz..
-
momoxp
tag
válasz
Aethelstone #33862 üzenetére
Remélem ez a baj, most néztem a táp nálam most 90W.
-
momoxp
tag
válasz
Aethelstone #33860 üzenetére
Az az érdekes hogy más minden jó, csak ugye így az aksit használja a dokk, ha kiszedem az akait és úgy indítom el akkor el sem indul.
-
momoxp
tag
válasz
Aethelstone #33858 üzenetére
Nincs hozzá külön táp, a laptop tápját használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged