- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
samphone
tag
válasz
MineFox54 #45657 üzenetére
Azért is kérdeztem, mert pl. nekem Samsung mobilom van és ott meg úgy írták, hogy először a mobilba dugni a töltőt, majd a hálózatra, aztán a mobilról levenni és a hálózatról az adaptert, szóval fordítva.
Ezért kérdeztem, végül is mi a megoldás.
Elnézést a késői válaszért.
-
adika4444
addikt
válasz
MineFox54 #45952 üzenetére
+1
Az tény hogy emberesen összeszerelt vas, de ahogy írtad is a szerelhetősége, a kora már nem igazán teszi alkalmasssá. Maximum jóárasítva (max. 15--20k) talán érdemes lehet megvenni, bár ez egyéni preferencia kérdése.
A 60 és 70P, utóbbinál főleg az egyetlen gyenge pont az alsó lapja, az szeret picikét mozogni. Nem úgy hogy be lehet alá mászni, de pár mm-t a pattintós megoldás miatt lehet mozgatni. Szóval nem befolyásolja a használhatóságot, de teljes kép miatt érdemes tudni.
JA ha 14" kijelző kell, akkor HP 8460P, 8470P, az előbb említett gépek nagyobb variánsai. -
TheProb
veterán
válasz
MineFox54 #45798 üzenetére
Azt nem is gondoltam, hogy a táp garanciája a gépre is szólna. Arra voltam/vagyok kíváncsi, hogy megéri-e a majd 2x-es árat. Másik topicban azt mondják, hogy jó ez az utángyártott cucc is. És a HP is természetesen ugyan úgy tönkre mehet. Ahogy azt most pont azért kell cserélni, mert zárlatos lett és legyilkolta az alaplapot.
(#45797) BiOszi:Én se tudom hirtelen, hogy mik ezek. De az IT-ban is elmondható az, hogy amiről nem tudjuk, hogy mire való. Azt ne is piszkáljuk...
-
-
-
-
-
válasz
MineFox54 #41818 üzenetére
Ezek már ezer éves gépek, ne ebből induljunk ki, hanem azokat nézzük, amik mostanában futnak. Az üzleti gépek tartósabbak, ez tény, de nem mindenki akar 6-8-10 éves gépeket használni
ezért nem érdekli, hogy 5 év múlva milyen állapotban lesz. Az állapot amúgy is 99%-ban a felhasználón múlik, lehet az bármilyen workstation, ha egy igénytelen f*szkalap használja... aki begyömöszöli a táskába ezer másik dologgal együtt, belepergeti a korpás fejbőrét, a zsemlemorzsákat, stb. a billentyűzetbe, és arra nem veszi a fáradtságot, hogy egy hónapban egyszer clinnel letörölje a képernyőt. Ha egy ilyen használja a gépet, egy rakás sz*r lesz 2 év múlva. Sok ilyet láttam már, és sok ellenpéldát is, amikor egy olcsó konzumer 3 évesen is úgy nézett ki, mintha most vetted volna ki a dobozból, mert a tulaj nem egy igénytelen ember volt, hanem normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest