- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nézd! A 15mp szerintem jónak mondható bőven, főleg, hogy a procid 2 mag 4 szál. Szerintem itt az SSD csere segíthet, de akkor sem lesz kevesebb, min 10mp, ha pl valamelyik gyors samsung SSD-t teszel bele. Azaz a ráfordított pénz, nem biztos, hogy meg is éri ebben az esetben. Úgy vélem ezt engedd el és tekintsd megfelelőnek
Bármi kérdésed van még szívesen segítek, ha tudok -
Látszik is a képen a secureboot. Ezeknek a gépeknek már uefi kell, most neked hybrid módon van, azaz, bármilyen telepítőt használsz azzal el fog indulni. Érdemes csak az uefi-t választanod. Lehet írtad már, de a proci, meg a ram mi van benne? Illetve hány másodperc még bejön az asztal?
-
embe
nagyúr
Lehet ezt a secure bootot kellene kikapcsolni.
De ezt az állítási lehetőséget nem találom, valszeg más néven fút. -
Dhampir
félisten
Az úttörők 12 pontjából:
5. pont: "Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget."
Ami még manapság is kiemelt figyelemmel kísérendő:
11. pont: "Az úttörő edzi testét és óvja egészségét." (a kisdobosok 6 pontjának 5. pontja ugyanígy szól, és ezek a pontok az E-sport kapcsán bizonnyal szimpatikusal maradnak a tanulóifjúság számára.)
Megjegyzés:
A felnőtt társadalom kiábrándító valósága volt a szocializmus idején például az, hogy az üzem falára valaki azt az üzenetet firkálta fel, hogy "nyasgem" (csupa nagybetűvel) és ehhez a szóhoz kapcsolódva alkotói szabadságában másodikként egy aktívan dolgozó proletár nevét tüntette fel az anonim elkövető, valamint az sem számított ritkaságnak, hogy a munkások öltözőjében a vasszekrények takarásában néhanapján égetett szesz tömény szaga terjengett széjjel.
-
-
-
dewill79
tag
Szia!
Én azt tapasztaltam, hogy a legfrissebb bios-ok segítenek az ilyen jellegű problémákon.
Történt ugyanis, hogy egy 840G3-ba szerettem volna rakni a gyári 8GB memória (Hynix ddr4 2133-a) ram mellé még 8-at (Samsung ddr4 2400). Együtt sehogyan nem indult el a gép, külön-külön viszont igen. Frissítettem a biost a legújabbra és azóta tökéletesen üzemel.
Jártam már így régebbi HP laptopokkal is, ha ugyan olyan típusú/márkájú ramot teszel a meglévő mellé, akkor nincs gond, de ha más gyártó/más időzítésű ramjait összeengeded, nem biztos, hogy elindul a masina. Érdekes pl.Hynix, Micron, Elpida gyári ramok szerették egymást, de amint melléjük raktam egy Samsung modult, már gondok voltak.
Remélem tudtam valamit segíteni.. -
-
SZIGMA
aktív tag
A feladat komplexitását jelzi,hogy a nagy Kínai Népköztársaságban szakképzettség nélküli munkások pakolják össze ezeket.
Nyilván össze egyszerűbb és veszélytelenebb,mint szét,de a magyar leleményesség és az ezermester gének kombinációja gyakorlatilag gyerekjátékká teszi ezt az egyszerű műveletet.
Kíváncsiságból megnéztem a CQ61-emen,2 perc volt a sztori,fül nem törött.
A 8440-emé biztos komplikáltabb,akár 4 percet is igénybe vehet.
Nem kell megijedni,ahogy a kolléga is írta, ahol fát vágnak,ott hullik a forgács, marad elég fül, ami a helyén tartja. -
gerii
addikt
-
gerii
addikt
Szabályozni nem akarom, mert így is 40-50-60 fokos a gép, pasztázás után is, egy i7 640m + Quadro kártya adja a hőt rendesen, még úgy is hogy nem játszok már vele.
Ebay-en néztem én is őket, de nem tudom mennyire hamisítják ezeket, vagy van-e megbízható eladó mint Sincerity például.SZIGMA: Nem szedtem még szét, csak egybeépítve szoktam takarítani. Rákerestem hogy néz ki szétszedve, de a csapágyazásáról nem találtam biztos infót, képek alapján réz/bronz siklócsapágyas lehet, ami tud kopni (főleg hogy a gép hátulja meg van emelve).
Ha kicserélem, szétszedem kíváncsi leszek mennyit kopott. -
-
-
-
-
diobioesz1
tag
Gyanítom a videó chip az alaplapban van elhelyezve.
Én azért írtam,amit írtam,mert nem járatos a témában és otthon szerintem,nem fogja tudni egyedül megcsinálni.
A Te véleményed is hasonló.
Ha valóban a videokártya a hibás.mindegy,hogy integrált,vagy dedikál,per
sze a konkrét géppel még nem volt dolgom. -
diobioesz1
tag
Szevasz!
Nem találtam ilyet még sehol.
A konkrét pontos géptípust szoktam beírni a gugliba,de ez sem mindig egyezik a valóságban.
/Akár proci is lehet más/.Aida 64 a biztos,vagy Everest,de ugye ezekhez már kell a gép...
Néhány ügyfél szolgálatot is megkerestem,de nem ajánlom... -
SZIGMA
aktív tag
Szia!
a 43040-es hsz-ről konzultálunk Seniortillával, nem a mi gépünk a probléma.
Nekem egy HP 8440p-m van, csak IGP, 50 C körüli hőmérsékletekkel, mondjuk nem is kínzom játékkal.
Ugyanezt javasoltam a kollégának (nagybá), hogy dobja be ide mit mértek, bár fenntartom,hogy ezt csak szétszedve lehet megoldani. -
-
diobioesz1
tag
Köszönöm a küldeményed még egyszer. Sajnos nincs driver ehhez a wifihez 10-hez.
Az este kipróbáltam újra amit Te küldtél,de jártam nyugati fórumokon is.
Nem megy.Marad a 8.1 ami egy éve kiváló.
Ez sem megy...
http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Wireless-and-Networking/WiFi-not-working-after-Windows-10-install/td-p/5211728 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged