- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
vtechun #52179 üzenetére
Komolyra fordítva a szót: simán lehet heatpipe öregedés is. Ha maxon megy a hűtés és nem hűti le a procit, ott hőátadási gond van. Ha a paszta jó, a venti jó, nincs elkoszolódva, akkor csak a heatpipe marad. Neten vannak videók, hogy lehet kideríteni. Egy hőérzékelővel meg kell mérni az elejét és a végét, és ha különbség van közte, akkor a cső már nem látja el jól a feladatát.
-
-
-
válasz
vtechun #41727 üzenetére
3x2 cella = 6 cella. Ott ahol nincs feszültség, nincs is cella. Bármelyik rossz lenne nem menne az akku, ezek egymáshoz vannak kötve konyhanyelven, nincs ilyen, hogy megdöglik egy és attól a többi jó. Soros és párhuzamos kötésekből áll.
Az elmúlt napokban ettől zeng minden. -
törölt tag
válasz
vtechun #41604 üzenetére
Én alapvetően (L)Ubuntut használok (8560p-n), de volt rajta Win7, és nem töröltem le, mert a CanoScan 8400F csak Windowson megy. No, utóbbit indítva a proci hőmérséklete igen hamar felmegy 80°C körüli értékre, holott magán a rendszeren kívül semmi más nem fut. Természetesen őrülten pörög a ventilátor. Az Ubuntun ugyanez 25-30°C-kal hűvösebb, és az alap ventilátorműködésen kívül semmi extra, csak ha kell, mert tényleg van terhelés.
-
adika4444
addikt
válasz
vtechun #41604 üzenetére
Üdv!
Nekem is szeret harsogni a 2570P (kicsinyített 8470P/8570P), de engem nem zavar, kis házban kell erős cpu-t lehűteni. De megvan az eredménye a zajnak, 65 fok fölé nem tudtam még vinni tömörítés és használat együttesével. Tesztprogrammal se ment 75fok fölé... Szal ha hangos is de jól megtervezett a hűtés.
-
-
elbandi2
tag
válasz
vtechun #41559 üzenetére
Itt az eszközkezelőben menj rá az ismeretlen hardverre, és a tulajdonságokon belül a részletekre. Ott lesz a 3. sorban a hardverazonosító, egy hosszabb karaktersor. Ezt másold be a google-ba, és pár találat alapján meg fogod látni, hogy ez milyen eszköz. Nekem más a lista, ezért nem tudom megmondani, hogy miez.
-
válasz
vtechun #41394 üzenetére
Az rendben is van, főleg, hogy akkuról más sebességen dolgozik. Tápról ez rendben is van.
Most néztem, ez egy 2520m ami nekem is van az eladó gépben? 50 fok se idle, sőt 39 táján mozog, a venti is alig alig indul el netezés alatt. Még mondtam is ez a leggizdább darab és nem fűt. Terhelve ezt kimondottan még nem néztem, de a 96-hoz igen igen meg kell kínozni, ami nem egy általad leírt dolgot jelent. Azzal ott valami nem oké. Esetleg a VGA szól közbe, kapja tőle a hőt, -
vtechun
veterán
-
embe
nagyúr
válasz
vtechun #41376 üzenetére
Szedd le a hotkey drivert! Jó a win7 drivere is. Viszont nálam ha maximumra van állítva a fényerő, akkor az F11-es gombbal bekapcsolt ambient display módnál elsötétül a kijelző. Ilyenkor vagy a fényeerőből vegyél vissza, vagy az ambient displayt kapcsold ki!
Most 2 ilyen gépet is telepítettem, mindkettővel ez volt a helyzet.Illetve az ha a hotkey gombot használom a hangerő állításhoz, akkor a kijelző bal felső sarában is megjelenik a csuszka, illetve a kijelző alsó-közép részé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest