- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolondrum #46604 üzenetére
hát nem vigasztal.. lassú boot és nincs alvó mód..? nálam 100%-os akkuval és/vagy töltés közben sincs.. nincs valamilyen "biztonsági" beállítás, hogyha az akksi állapota egy bizonyos szint alatt van (x kisülés), akkor nem engedélyezi? Már másra nem tudok gondolni - még a gyári akku van benne, kb 1,5-2 órát bír..
(#46607) RedCactus
csak ebben a gépben ment ez az SSD, és amíg nem volt baja, ki sem vettem belőle.. szóval az érintkezőkre nem gyanakodnék - viszont tényleg elfelejtettem megnézni az "egészségi állapotát", nem teszteltem részletesebben. Talán 98%-ot írt valamelyik egyszerűbb program, de akkor holnapra még ezt megnézem..
-
Sziasztok!
1 hét szenvedés és próbálkozás után jutott eszembe, hogy hátha van HP topik.. és van, nyilván van.
Van egy HP 2530p laptopunk, 250-es Samsung SSD-vel és 4GB rammal. Kb 2 hónapja volt tisztítva, pasztázva, mert hangos volt, és melegedett.
Nővérem használja, a hibajelenség lényegében annyi, hogy ha alvó módba próbál kerülni a gép, akkor látszólag sikerül, majd kb 2-3 másodperc után visszakapcsol.
Emellett egy sima bekapcsoláskor, vagy újraindításkor a windows logo előtt egy jó 15-20 másodperc fekete képernyő van. Korábban nem volt.Végignéztem az eszközkezelőt, hogy van-e valami, ami felébresztheti a gépet (USB eszközök, Intel Management, akármi), de nincs semmi. A powercfg okosságokat is néztem a windows fórumokból, azzal sem jutottam semmire.
Ez addig ment, amíg egyszer hibernálni próbáltam a gépet, de addigra már elég sokat szórakoztam vele, és 20 százalék alá merült. Ekkor sikeresen hibernált, majd nem kapcsolt be - fekete képernyő, CPU venti pörög. Hosszú power gombra leáll. Bekapcsolás után ugyanez, majd kb 3 ilyen próba után a gép nem csinált semmit, csak villog kék-fehéren az akku visszajelző (battery indicator blink - google - mindent kipróbáltam)
Nem vett fel töltést az akksi, nem kapcsolt be akkuról, se hálózatról. 15-30--60 másodpercig áramtalanítva nyomtam a power gombot, majd próbáltam indítani bárhogy, de nem.
Később sikerült egy ismerősömnél egy másik laptopban feltölteni az akksit, ezután a laptop bekapcsolt. Adatmentés, újratelepítés - kapott egy win10-et.Win10-en kikapcsoltam a fast power-up-ot, de semmi nem változott. Maradt a hosszú betöltés a fekete képpel, és nincs alvó mód. Tesztelve akkuval és anélkül is.
Driverek a HP honlapjáról, már tényleg semmi ötletem. BIOS reset is volt. Az elemet is kivettem az alaplapból.Ugye laptop révén gyakran van csak rövidebb időre bekapcsolva, aztán altatva, majd ébresztve. Most ki kellene kapcsolgatni, de a rendszerbetöltés meg jelentősen hosszabb a fekete képernyő miatt.
Bocsi, hogy hosszú lett, de úgyis kérdeztétek volna az előzményeket, remélem így egyszerűbb, és van még valami tippetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged