- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
szaniszlokar #43829 üzenetére
Sima SATA csatlakozós kell, a szám mindegy, kompatibilisek egymással, a lassabb eszköz határozza meg a sebességet.
-
Viktor77
titán
válasz
Dhampir #43666 üzenetére
455 G1-en is szép nagy rács van, mondom ez biztos jól szólhat (de nem volt szempont vásárlásnál). Szétkapva, a rács jobb és bal alsó sarkában van valami, ami még hangszórónak sem nevezhető. Se magas, se mély, se hangerő. Ha azt mondom halk, nagyon finoman fogalmaztam. A béna G6 consumer kaki nagyságrendekkel jobban szólt.
És az érdekes az, hogy a rács alatt full üres a cucc, akárhány hangszóró odaférne, vagy nagyobbak, vagy "mélynyomó", vagy akármi. De nem.
-
Viktor77
titán
válasz
Viktor77 #43362 üzenetére
Ja, nem is írtam, elöször az USB-s mifimet csak naponta dobálta el, mondom jól van, néha magától is elmegy, tudjuk be annak. Aztán naponta 2-3x. Így eljutottunk az 5! percenkénti eldobáshoz, ami végül is kiváltotta a 7 visszarakását. Hát, ez egészen pontosan 0-szor dobja el a mifit.
-
Viktor77
titán
válasz
Lacess #43361 üzenetére
A némítás gomb nekem csak a HP oldalán lévő Audio Driverrel vált színt, a Windowsossal nem (7 és 10 alatt tesztelve).
Amúgy visszatettem a 7-et időközben. Gyorsabban bootol, nem kényszeríti rám a VGA drivereit (bár 7 alatt is jelzi őket, egyszerűen nem rakom fel, tudom 10 alatt is kikapcsolható), gyorsabban tölt be a WoW (baromi lassú volt 10 alatt), és az egész gép sokkal reszponzívabb.
-
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla #43335 üzenetére
Nincs a BIOS-ban semmi ilyen opció és neten keresgélve sem találtam semmit, szóval így marad.
-
Viktor77
titán
Azt be tudom valahol állítani, hogy egy USB port ne töltsön?
Konkrétan, van egy mifim, ami USB-n kapcsolódik a géphez, viszont így folyamatosan töltés alatt van. Egyrészt erre semmi szükség, másrészt ha akksiról megy a laptop, akkor ne akarjon már mást eszközt tölteni.
Energiagazdálkodásban, Eszközkezelőben nem találtam semmit.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla #43212 üzenetére
Értem, tudom, hogy nem játékra van. De akkor minek raknak bele 8750M-et? Az APU-ban lévő 7640G elég kisebb játékokra.
-
Viktor77
titán
Most a GPU-Z a GPU tempre (a 7640G-re) 116 fokot ír.
-
Viktor77
titán
válasz
SZIGMA #43206 üzenetére
Na, de akkor milyen hülye megoldás ez.
Ugye irodai gép. De beletesznek egy 8750M-et, amin gyakorlatilag minden elfut. Ha csak valaki kocajátszik is, akkor is képes kellemetlen mértékben felmelegedni a csuklótámasz. Ha meg valaki a 8750M miatt megveszi (mint én), mert jó játékokhoz, és komolyabban tolja, akkor meg még jobban. -
Viktor77
titán
válasz
SZIGMA #43201 üzenetére
A hőfokok olyan 60-70 körül vannak (APU, VGA). A venti meleget fúj ki. A fentebb már említett 100-110 fok van csak, ami szerintem rossz mérés, már rég kikapcsolna a gép, ha valami ennyi lenne. Neten rákeresve sokaknak ilyen.
A gép meg van emelve, a hátlapot csak le kell pattintani, így az is le van véve.
Jövőhéten lesz időm szétszedni, újrapasztázni, talán nyerek pár fokot.Itt a T9-est írják 2.5mm-nek, nem jól?
Gondolkoztam azon is, hogy veszek valami nem hővezető lapot, csak fogalmam sincs hogy keressem, csak hővezető lapokat dob ki a kereső. Valami olyasmi kéne, ami nem veszi át a hőt, vagy kevésbé.
-
Viktor77
titán
Probook 455 G1-ben ilyen csavarok (is) vannak. Hogy hívják ezt, a szerszám neve mi amivel ki tudom csavarni (az van melléírva a gépen, hogy M2.5X6)? Sima 2.5mm-es csillagcsavarhúzó? Újrapasztáznám, csak nincs itthon ilyen.
Illetve, a másik kérdés. Az normális, hogy játék alatt a touchpad és az attól balra lévő üres terület gyakorlatilag tűzforró? Nagyon kellemetlen így játszani (tudom, hogy ez a széria nem játékra van, de na).
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Még egy kérdés.
Az FN billentyűk funkcióját meg tudom cserélni? Ne az F1-F2-F3 éljen alapértelmezésben, hanem pl. a hangerő, fényesség.
Biosban nincs ilyen opció (a szarabb G6-ban volt), a Hotkey Support meg csak kijelzéseket tesz a képernyőre ha mondjuk hangerőt állítok. -
Viktor77
titán
A hőfokra reagálva még mindig.
Nem lehet, hogy rosszul mér?
A programok a procira 45 fokot írnak perpill, 46 fok a 8750M, és 90 fok a prociban lévő 7640G. Ez sehogy sem áll össze, a venti sem akar felpörögni. -
Viktor77
titán
Vettem egy használt Probook 455 G1-et (A8-4500M, 8750M.
A színei kicsit mások mint a G6-nak volt. Ez ilyen, szokjam, vagy valami nem stimmel? Tetszik, hogy matt, nem tükröződik.
Illetve, olvastam mindenfelé, hogy nagyon meleg a proci már netezés közben is. Nálam is így van, már netezésnél is 90 fok, ha játszom, akkor 110 a max. Nem kapcsol le, és meleg is jön ki, nem aggódom, remélem egy újrapasztázás segít valamennyit. Ami már megtörtént volna, ha nem csillagcsavarhúzós lenne, azom nincs. -
Viktor77
titán
válasz
diobioesz1 #42908 üzenetére
De, a stílusa ide való, az olyanokkal mint te. A te hozzánemértésed nem való ide.
Nem értesz hozzá, semmi gond. Mind vagyunk így sok-sok témában. Csak egy szakmai fórumon ne akard az ellenkezőjét bizonyítani, mert nagyon hamar kibukik a dolog.Sheldon: Nem vagyok bolond, van róla papírom.
-
Viktor77
titán
válasz
diobioesz1 #42876 üzenetére
Igen, így majd' 40 évesen gyermek vagyok még. Vagy esetleg csak értek a számítástechnikához.
-
Viktor77
titán
válasz
diobioesz1 #42873 üzenetére
Teljesen mindegy ki hány éve foglalkozik ezzel, a fenti kijelentés hülyeség. Amellett az IGP mellett lehet 20 giga beépített memória is, akkor is lepkefing lesz.
-
Viktor77
titán
válasz
diobioesz1 #42870 üzenetére
Sokat segít a beszélgetésben, ha a Válasz gombra nyomsz, nem nekünk kell kideríteni kinek is szerettél volna válaszolni.
Nem személyeskedtem. Ha valaki a videókártyán lévő memóriából dönti el annak erősségét, az nem ért hozzá. Nem csak te, bárki más sem.
-
Viktor77
titán
válasz
diobioesz1 #42854 üzenetére
"Ezekben is van dinamikus videokártya amely akár 2 gb is,ha szükséges..."
Ne haragudj, de ha neked ez a szakmád, akkor változtass állást. Durva leszek, kimondom, nem értesz hozzá. Bocsánat.
-
Viktor77
titán
válasz
szoszo1973 #42693 üzenetére
Bekapcsoláskor tartod az Esc-et a Startup menüig, majd ott F10.
-
Viktor77
titán
válasz
Lacielvtárs #42476 üzenetére
A SATA1 sávszélje is több mint a vinyóé amit veszel. Nem a csatoló lesz a szűk keresztmetszet.
-
Viktor77
titán
válasz
Hardver Arc #42325 üzenetére
Elég, és DDR3.
-
Viktor77
titán
válasz
juharsirup #41909 üzenetére
Slimdrivers-szel tegyél egy próbát, rosszabb nem lehet. Csak a hanghoz tedd fel a drivert, amit ajánl.
-
Viktor77
titán
válasz
OgKush #41295 üzenetére
Slimdrivers-szel tegyél egy próbát.
-
Viktor77
titán
válasz
Thunderzolee #40914 üzenetére
A SlimDriverst is megnézheted, ezt is a DirtyWindowson találtam, használom is, nekem bejött.
-
Viktor77
titán
válasz
middleaged #40756 üzenetére
Ilyenem van, csak sima 6520G-vel, nem DG. WoW-ozok vele 1366-ban minimumon, illetve az NFSU2-t néztem, az fullon megy. De YT-on van csomó videó.
-
Viktor77
titán
Na, töröltem az agymenést, térjünk vissza a topic témájához, ha kérhetem.
-
Viktor77
titán
válasz
Lacielvtárs #39850 üzenetére
Az én gépem régebbi, de USB-ről telepítettem, igaz, én Rufus-szal készítettem a telepítőt.
-
Viktor77
titán
válasz
Lacielvtárs #39814 üzenetére
A foglalatba ezek mennek bele.
Hogy cserélhető-e, az más kérdés. -
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla #39574 üzenetére
Pedig de. Ráadásul a 4+2 dualban megy.
-
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla #39570 üzenetére
A ramos válaszodra kérdezett rá.
-
Viktor77
titán
válasz
TomiTheHero #39558 üzenetére
Nekem G6 1202EH van, ebben is 6 a max.
-
Viktor77
titán
válasz
Zolcsevita90 #39342 üzenetére
A HDD SATA csatlakozós, ebből bármilyet veszel jó lesz, valszeg SATA3-at fogsz venni, de visszafelé kompatibilisek.
RAM-ra 2x1 gigát ír, szóval minimum 2 foglalata van.
De egy AIDA64 mindent elmond a gépről.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Babetta-X #39163 üzenetére
Szinte ugyanilyen gépem van, 1202eh, holnap megírom milyen drivereket használok. Ha jól emlékszem a HP-tól nem kell semmi.
Elöljáróban annyit, hogy a legújabb 15.5-ös beta Catalysttal használom, ezt le is töltheted előre, a te VGA-dhoz is jó.
Ja, és ha csak 4 giga rammal használod, akkor tegyél még bele 2-t, meghálálja a gép a dual-channelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Könyvajánló
- NBA és kosárlabda topic
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest