- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Energiabeállításokban beállítod, hogy akksiról üzemelve ne kapcsoljon ki a gép. Elindítasz egy mkv-t végtelenítve, és megvárod amíg lekapcsol a gép magától. Aztán kikapcsolt állapotban feltöltöd. Újra lemeríted, majd újra feltöltöd. Eljátszod ezt 3x-4x, aztán talán jobb lesz az aksi.
-
-
Én csak arról tudok nyilatkozni amivel találkozok. Az enyém akkuról kb fele annyi W-ot vesz fel maxon mint hálóról. Nem mind1 hogy 2x W vagy 4x Watt a plafon amit akkuról enged.
25xxP sorozatnál mindig is ilyen volt.
Ez amúgy épp normál használat alatt nem jelent gondot, videózni miegymás igenis hálóról kell. LEgalábbis ha komoly minőségekben gondolkodunk. Ilyen sorozatok beleférnek akkuról, de egy 4K nem. Nálam ugyan mind1 neki miről megy, de egy komoly videó komoly kraftot vesz ki az akkuból így is úgy is.
A jelenséget nem tartom hibának, inkább okos dolognak, csak vannak hátulütői. Nálam 2600MHz a max akkuról és 3600 hálóról, de tartósan 3400-on szokott menni. -
-
szotadi
tag
-
twine
veterán
Urak...
Annyira degenerált volt a kérdés, hogy szóra sem méltattok, vagy ennyire nem tudja senki?
(Ez utóbbit nehéz elhinnem, mert van pár szakember itt a topicban)
Google-val próbáltam keresni, de nem kaptam egyértelmű választ, ezért is bátorkodtam másodszor is ide pofátlankodni a kérdésemmel...
Köszönettel
üdv -
-
-
Az Admin majd jól memmonnya, oszt nekünk kampec! Hú, de kemény voltál diabétesz! Az oviban is így szokták intézni a gyerkőcök, csak ők okosabbak és vagányabbak nálad, öcsém!
Te, amúgy ez az Admin (akármit is jelent, gondolom nem értesz hozzá) nem az én szavajárásom volt pár sorral feljebb? Kisgombóc, hát ezt nagyon-nagyon nem szabad csinálni, utánozni másokat! Ejnye! Memmondalak az Odminnak (gyengébbek kedvéért ő az ovis admin), oszt jól kitöröl téged! Beeeeeeeee
-
-
-
ló úr
őstag
Elhiszem. Csak fura, h netezés közben is ennyivel gyorsabb ssdvel. Ki fog derülni jövőhéten. Megy bele egy i5 2520m, és egy Plextor m6pro
optibaybe van egy 250 gbos scorpion blackem, jól el leszek ezekkel ha bírják évekig
hyperx fury meg megy mutter gépébe.
Jah és procicserével meg ssdvel lesz kb 70-72 ezerbenEnnyibe meg lehet nézni mit kapsz újan
Kijelzőről meg annyit, h havernak vettünk egy Lenovo Ideapadet 110k körül fél éve. A betekintési szögei hugyok annak is és celeronnal van ugyan így meg egy lassú winyóval -
embe
nagyúr
Hali!
8460p-be szeretnék wwan kártyát tenni. A kártyán 2 csati van, viszont nekem ott 3 kábel van. Szín és szám jelöléssel. YT videón is 2 kábelt köt be a mókus. Melyik szín és szám jelölésüt kell bekötni, és melyiket melyik csatira?
A kártyán van egy "main 5" és egy "aux6" csati. Stimmeljenek a számok és ok? -
e-newsee
addikt
Szia,
Van egy ilyen a HP-nél, hogy maintenance guide. Nos, abban szerepel a kívánt procid. De azért a melegedéstől félnék. Bár lehet, hogy a BIOS nem engedi full teljesítményen menni a procit. Állítólag HP szokott ilyen korlátot beletenni. Én azt mondom, procit cserélni nem jár forrasztással, egy próbát megér. Ha meg működik is, még ha visszafogva is, biztos gyorsabban gyárt videót, mint az i5.
Itt a guide PDF-ben. A 94. oldalon van felsorolva a támogatott procik listája. -
Hiába használsz másik ventilátort. A probléma az, hogy maga a hűtőtönk és az egész rendszer nem a 45W-ra van tervezve, ezért nem tudja biztonságosan lehűteni. Nézz utána, van-e hozzá olyan hűtés, ami elég. Régebben több gépnél voltak különböző hűtések, pont a négymagos procikhoz.
-
-
-
lolka1980
aktív tag
Szia!
Ha jól tudom az usb/esata portokon szabvány feszültségek vannak tehát mindegyik pc-n ugyanannyi
Ami neked inkább számít az az adott porton kivehető maximális áramerősség.
Egyébként rendeltem én is magamnak ilyet olyasmi célzattal mint te.
Sajnos abszolut szinte semmit nem bír meghajtani még egy dvd irót vagy HDD-t sem.
Ha venni szeretnél szerintem valami külső táposba gondolkozz hátha az bírja.De ez csak ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest