- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
akela91 #44231 üzenetére
Én már leírtam valamikor múlt héten, hogy ADATA m.2 SSD-t ne vegyetek probookba. Csak gondolom nem olvastál vissza. A nagy szakik meg ezek szerint nem is olyan nagy szakik
vagy csak én vagyok a tapasztaltabb?
Nem ellened írtam, poén
Az utólag berakott HDD/SSD nem igaz, mert a HP gyári alkatrészeken mindig van egy PN címke, ami azonosítja az alkatrészt. Amúgy meg ha a HP cseréli, mit érdekli a laptopszalont, hogy milyen HDD van benne? Nem ők vállalják a garanciát az első 3 évben, vagy igen?......
-
válasz
akela91 #44238 üzenetére
Na hát megpróbálom elintézni a cserét én is, csak ez közbeszerzés, totál szopás..
Hátha még ki tudnám cserélni felét legalább, és BIOS update-ig ellennék..
Ennek a storynak tuti lesz még folytatása
, Persze valószínűleg a G3-assal tökéletesen üzemel, a vicc ,hogy én alapvetően G3-ast rendeltem, de a közbeszerzésen meg G4-et küldtek..Azóta tart ez a szopóroller....
-
válasz
akela91 #44234 üzenetére
Remélem valami BIOS update megoldja... Ez nekem lesz majd kellemetlen, mert azt mondta a beszállító is ,hogy nem fogja tudni kicserélni, úgyhogy azt hiszem holnap lesz egy kör náluk..
Az a baj szűk a lehetőség, vagy Adata, vagy Transcend, más nincs..
Vicces, hogy egy szabvány mentén készült alkatrész nem megy.
Laptopszalonnál tudtak valami okosat mondani?
Igazából a ki-be szerelést akartam elkerülni az m.2-ssel, meg hogy legyne tárhely, max akkor megy SATA átalakítóba, és HDD helyére... / mondjuk 10db laptopnál ez jó nagy szopás :/
-
válasz
akela91 #44231 üzenetére
Bazz, az remek... Én meg berendeltem a G4-be 10db SSD-t
Öröm lesz, ha kiderül nem támogatja...
Ez miből derült ki , hogy nem támogatja, hisz a formátum is adott, és a csatolófelület is.
Az a baj, hogy annyira friss termékről van szó, hogy nincs még semmi teszt és leírás erről..
-
válasz
akela91 #44209 üzenetére
Ha valóban gyári a garancia, akkor nyugodtan belenyúlhatsz a gépbe. A HP Warranty check-en le tudod ellenőrizni a SN alapján.
-
válasz
akela91 #44199 üzenetére
NEM MONDOD!!!
Garimatricát tesznek a HP gépre? Így megy szépen a lehúzás, gyerekek, undorító. És most ne jöjjön itt nekem semmilyen ügynökük, hogy így van ez jól. A HP SOHA nem tesz zár-matricát a gépeire, a gyári garancia érvényes akkor is, ha beteszel egy SSD-t vagy ramot bővítesz, stb. Ezzel a zárjeggyel a laptopszalon lehúzza a vásárlóit, és azt jelzi, hogy nem gyári, hanem saját bolti garanciával adják a gépeket.
Érdekes dolog ez
-
válasz
akela91 #44199 üzenetére
Ezek a garis dolgok szörnyűek. 3770K-t akkor jött ki azonnal kupaktalanítottam, több még ma is garis 2570P-t azonnal bontottam, csavarok áthúz, takarít, örömmel vágtam le minden címlét. Gyakorlatilag csak akkor nem bántok garis dolgot ha az úgy van jól ahogy összerakták és új. Ebben az esetben morogva de én is visszamennék vele.
-
Speedy7
tag
válasz
akela91 #44196 üzenetére
Én is a héten vettem egy 430 G4-et, csak az ssd-s verziót. Az ssd, a wlan és a memória a nagyobb alsó ajtó mögött van, csak egy csavar tartja. Óvatosan ki lehet pattintani, elég vékony a takarólemez. A memóriát már felbővítettem 16GB-ra, egy HDD-t is bele szeretnék dobni, csak szerezni kell hozzá egy beépítő keretet. A service manual-ban megvan a part number-e, de csak lengyel és cseh oldalakon találtam eddig.
-
Pano
addikt
válasz
akela91 #44193 üzenetére
Próbálj meg egy BIOS update-et, ha eddig nem volt.
Ha úgy is csinálja, akkor nagy a valószínűsége, hogy az SSD-vel van baj. Le kéne szedned az alját, megnézni, hogy rendesen illeszkedik-e a foglalatba, a másik vége meg le van-e csavarozva. Olyat is láttam, hogy csak betették de nem csavarozták le és az okozott érzékelési problémákat, értelem szerűen.A foglalat problémát csak egy új m2 ssd-ve lehet kizárni, miután a fenti pontok teljesülnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged