- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54267 üzenetére
Még egy érdekes dolgot vettem észre a panel esetében. Gépházban, speciális megjelenítési beállításoknál 120,102Hz-et ír frissítésnél. Nyilván nem hiszek neki, mert szemre köze nincs a 120Hz-hez, de akkor miért írja?
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54267 üzenetére
Az bizony
Ezért örültem nagyon, amikor kinéztem a gépet és félve megkérdeztem, hogy melyik panellel van szerelve. Ő meg félve válaszolt, mert azt gondolta, hogy nekem is a nagyobb felbontású fog kelleni és így már akkor nem is érdekel
Én meg pont ezt kerestem. Sokat használom kültéren és oda nagyon kevés az átlag 300-400nit.
Hát, akkor ez valószínűleg sosem fog kiderülni. Nem baj, lényeg, hogy nekem megfelel érzésre/ránézésre. Köszi a választ!
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54264 üzenetére
Mit mondjak, hogy kikutatható legyen a pontos típus? AIDA-ban ezt írja:
Képernyő azonosítója IVO0515
Gyártó M130NV41 R0
Gyártás ideje 2018A színek nagyon rendben vannak és úgy általában a képminőség. Ezért is lettem volna kíváncsi arra, hogy ez milyen panel. Csomó eszközömet szemre földbe döngöli. Nekem nagyon kellemes csalódás. A SV-nak is hébe-hóba hasznát venném, csak szokni kell, mert hirtelen hajlamos kifolyni tőle a szemem
-
_Atesz
addikt
válasz
SeniorTilla #54262 üzenetére
Köszi. Közben úgy tűnik egy formázás lehet megoldja. Valamiért a win nem jól jelezte ki az állapotát. Kb. 10 órányi töltés után ment aktív használat mellett úgy 3 órát.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
SeniorTilla #54246 üzenetére
Egy kicsit egyszerűbbnek tűnik a TPM-et bekapcsolni biosban, de köszönöm szépen a leírást.
Úgy néz ki elég is volt neki a TPM biosbani bekapcsolása, mert már megy is a telepítés. -
Pferi
senior tag
válasz
SeniorTilla #54240 üzenetére
Köszönöm az info-t, majd egy külső hdd-vel megoldjuk a bővítést.
-
ricogsm
őstag
válasz
SeniorTilla #54204 üzenetére
Köszi
-
ricogsm
őstag
válasz
SeniorTilla #54195 üzenetére
Most írtad ezt a késleltetés dolgot.
akkor ez direkt ilyen.köszönöm.
-
ricogsm
őstag
válasz
SeniorTilla #54191 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Vadi új gép frissen telepítve.
Hogy mutassam meg?
ha folyamatosan nyomom a bckspacet kell várni mire elindul és elég lassan törli. Ez akkor is szoftos lenne? mit javasolsz ha nem Linux tesztet? (lehet holnap már leszedem)
Win 11 22H2 van fent naprakész.Tegnap volt olyan szitu ,hogy akku üzemmód alatt nem tudtam lejjebb vinni a fényerőt rádugtam a töltőt akkor lejjebb tudtam vinni majd kihúztam a töltőt és akkor már működött úgy is a fényerő szabályzás. ((mintha laggolna? lehet kicsit alacsony teljesítmény miatt?
-
válasz
SeniorTilla #54166 üzenetére
Tudom, h AMD, csak van belőle:
AMD Elite Quad-Core A8-5550M (3.1 GHz/2.1 GHz, 4MB L2 Cache) APU with AMD Radeon HD 8550G Graphics (RTP 5/9)
AMD Elite Quad-Core A8-4500M (2.8 GHz/1.9 GHz, 4MB L2 Cache) APU with AMD Radeon HD 7640G Graphics (RTP 6/14)
AMD Elite A6-5350M (3.5 GHz/2.9 GHz, 1MB L2 Cache) APU with AMD Radeon HD 8450G Graphics (RTP 5/9)
AMD Elite A6-4400M (3.2 GHz/2.7 GHz, 1MB L2 Cache) APU with AMD Radeon HD 7520G Graphics (RTP 6/14)
AMD Elite A4-5150M (3.3 GHz/2.7 GHz, 1MB L2 Cache) APU with AMD Radeon HD 8350G Graphics (RTP 5/9)
AMD Elite A4-4300M (3.0 GHz/2.5 Hz, 1MB L2 Cache) APU with AMD Radeon HD 7420G Graphics (RTP 6/14) -
válasz
SeniorTilla #54163 üzenetére
Ez fájt.... ez nagyon fájt........
Oké, biztos igazatok van, de kérdés, hogy netezésre, zenehallgatásra, max full hd filmnézésre, ilyen alap dolgokra kell-e jobb? Benne van az ssd is, meg 8GB ram.
-
robiii32
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54145 üzenetére
Csatlakozót sikerült is találnom, és már meg is rendeltem! Köszönöm a segítséget!!
-
robiii32
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54138 üzenetére
Szia. Megnéztem a gépet, és van benne 2,5-ös hely! Sajna csatlakozó nincs, de a szalagkábel csatlakozója megvan, ugyhogy valószínű akkor , hogy lehet bele tenni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Van az, csak nem HP-ban
a faternak vett, sokat emlegetett Aspire5-ben benne volt a dobozban a keret a csavar, stb... de láttam olyan kicsomagolós videót, ahol ugyanezen típusban benne volt a gépben gyárilag.
-
robiii32
csendes tag
válasz
Rendben! Megnézem!
-
válasz
Ok láttunk már csodákat, ez nem zbook, vagy omen
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #54126 üzenetére
Gyári 11-essel tesztelve, majd később az MS oldaláról letöltött, tehát gyári 10-es. S az összes HP oldalán elérhető driver és diagnosztikai program telepítése után is ez a helyzet.
Csak mert kérdezted, amúgy hanyagolni fogom itt a témát.
Kösz, Benőke, a megerősítést, ezzel tovább tudok menni a HP felé.
-
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla #54126 üzenetére
Úgy tűnik HP specifikus a probléma.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #54115 üzenetére
Na most végképp összezavarodtam. A másik két fórumtárs megerősített engem a 16 GB-t illetően, s már csak a procin vacilláltam egy kicsit. Most viszont jött tőled ez az infó, hogy nemcsak jobban melegszik a 2x8 GB, mint az 1x8 GB, de emiatt még az árát is le kellett vinned. Azaz skkor ez már egy kényelmetlenséger okozó dolog.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #54113 üzenetére
A)
Mármint csak a 7-estől melegszik jobban, mint az 5-östől, ugye? A 16 GB vs 8 GB nem hat vissza a CPU viselkedésére, vagy igen? Mondtam, hogy láma vagyok IT-ben.B) A 7-est tényleg csak azért vetettem fel, mert a 7-10 éves áhított futamidő járt az eszemben. Magyarán el tud-e úgy avulni egy ilyen konfigban ennyi év alatt? Nem is a felhasználási mód változása miatt, hanem akár csak az oprendszer MS általi újabb és újabb upgrade-jei miatt.
De ha jól értem, nem. Vagy igen, de akkor semmit ad pluszt a 7-es, mert a többi összetevő is elavul, magyarán inkább pénzkidobás lenne, nem pedig egy extra “erőmű” 5-10 év múlva.
——————————-
Azért is kérdezem, mert a 16 GB-ra amúgy is hajlottunk, de míg tegnap reggel még az volt a helyzet, hogy a nem áhított fehér színben lett volna csak a felár 25-35e Ft, s a kívánt rózsaaranyban 75-85e Ft volt, addig most közel 24 órával később már 45-55e Ft lenne csak a 7-es proci plusz költsége.
Egyébként nagyon köszi a válaszokat mindenkinek.
OFF: dolgozik bennem a közgazdász, s a matematikus, s az arukereso görbéit nézve úgy látom, hogy kereken 2 hete, azaz péntekre virradóra esett le a hónapok óta forgalmazott fehér ára (13-be0000nh) is a 390 Ft-os minimumról 340e Ft-ra, másfelől a rózsaarany (13-be0000nh) is pont 2 hete debütált Magyarországon szintén 390e Ft-ért. Nyilván nem véletlen a minta. :-)
-
válasz
SeniorTilla #54110 üzenetére
Akkor pláne a 16GB ram os változat...
-
válasz
SeniorTilla #54105 üzenetére
1.) Ez nekem kapásból pc vonal: hp brand gép
2.) Értelmetlen lenne noti esetén feltenni itt... -
válasz
SeniorTilla #54102 üzenetére
Szerintem nem notira gondolt.
-
válasz
SeniorTilla #54096 üzenetére
Amikor megvettem, 2 hete azt hiszem, ide is beraktam, hogy a legolcsóbb ajánlat 26xx ezer forint volt az árgépen, még kérdeztem is itt, hogy mi a trükk, mert nekem 190000 volt magenta 1-ben. Szóval megpróbálom felrakni 220-230 körül, ha elmegy megyek SeniorTilla-hoz pavilonért
-
válasz
SeniorTilla #54093 üzenetére
Telekomnál vettem, mert új bekötés volt, ugye TV+net+Sim és így 190000Ft-ba került nekem. Tehát adjam el és nézzek mást?
-
válasz
SeniorTilla #54085 üzenetére
Tegnap előtt volt nálam egy 250 G8 2-3 napos. Picit elborzadtam....
-
válasz
SeniorTilla #54085 üzenetére
Hát, ha 5-6 évet kibír, akkor elégedett leszek.
-
válasz
SeniorTilla #54082 üzenetére
Köszi, végülis mindegy, már beletörődtem, hogy lesz NAS
Előre félek tőle, az a hercehurca mire az be lesz allítva, tők szőke vagyok hozzá
Viszont ami biztos lesz benne az egy világító billentyűzet, ha meg már azért szervízbe viszem, akkor a jövőre gondolva, beletetetek +8GB RAM-ot is.
Van valahol Lista, hogy melyik városban ki jogosult szervizelésre? Konkrétan Szolnok érdekelne.
Egyébken szerintem nagyon jo ez a G8 255. Imádom, letisztult és nagyon szép. Mondjuk én vigyázni is tudok rá, most adtam el egy Dell inspiron 1545-öt, szerintem 15 éves biztos volt, és működőképes volt -
bugsyonic
tag
válasz
SeniorTilla #54057 üzenetére
6F276EA ez a tipusa. Erre rákeresve a hp oldalán ott a driver. Meg a leírásban is irja. Hogyan lehet kideriteni, hogy van-e benne?
-
KAMELOT
titán
válasz
SeniorTilla #54054 üzenetére
Bizony...én meg már betojtam, hogy valami nem megy, de a Diagnostic részben látta az SSD-t és a HDD-t is.
-
KAMELOT
titán
válasz
SeniorTilla #54048 üzenetére
Megoldódott minden. LEGACY SUPPORT-ot kellet átálítani ENABLED-ra. nem tudom miért volt ez így. Ez után szépen betöltött!
-
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla #54012 üzenetére
De ez milyen már hogy folyton résen kell lenni... Ne hogy átverjenek...
-
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla #53996 üzenetére
2 éve hívogatja őket, volt bevizsgáláson, de semmi. Nem találtak semmit. Valami fogyasztó ami eszi az akku-t.
Én voltam az utolsó mentsvár, de mint amatőr hát nekem gőzöm sincs.
Kinyitom, kitakarítom de ennyi.
De még pár év és kiöregszik a gép -
norrberth
addikt
válasz
SeniorTilla #53986 üzenetére
Próbáltam már mindent.
Beállítottam hibernálást.
Egyenlőre így marad.Majd úgyis lesz még sok sok frissítés.
Hátha megjavul,Nem a világvége..
De na -
Jocohun
tag
válasz
SeniorTilla #53988 üzenetére
Köszönöm szépen. Aezt nem tudtam hogy alumínium a teljes ház és a kijelző fedlapja is alumínium e mert erről sajnos nem találtam infót csak a hardver spec.... Ről. Ezt a lapot néztem ki illetve a Huawei matebook d14 i5 2021 azt tudom hogy fúl alu csak hardver spec.... ben a Huawei jóval gyengébb mert ez i5 10210u 10 gen proci és a ram is csak 2400Mhz. Árban is jóval eltér a Huawei 260 ezer mígy a hp csa 230 ezer.
-
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla #53982 üzenetére
Aham. Tapintásra nagyon műanyagos, de amúgy merev súlya ellenére.
Sőt annyira nem is lehet benyomni sem a billentyűzetet sem a kijelző tetejét. -
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla #53979 üzenetére
Szuper.
Nem éreztem hogy +300EUR -t adnék érte most hirtelen csak azért hogy Ryzen 7 -es legyen.
Elég lesz ez az R5 is nekem. Alapvetően csak 130EUR a különbség de most ez otthagyhatatlan volt kb.
Súlya az elképesztő. Hozzászoktam a 2kg+ gépekhez, és nem szeretem őket. Nem tudom mit csináltak vele, és egyáltalán nem nyeklik nyaklik. Nem érzem full műanyagnak. Egy újjal kinyitom. Megvannak a korlátai, de felkapom és a kanapén megírok egy levelet, vagy akármi nem a nagy gépet nyitogatom ki. Nincs még meg régen, de többet használom ezt mint gondoltamUSB csatlakozói furák ezzel a kis izé kinyíló valamivel, de élhető így is. USB-C ről is tölthető ha úgy van... Én már látom hogy továbbképzésekre is ezt fogom vinni nem a tabletet...
-
Imre11
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #53973 üzenetére
Szia
Konkrétan a win 11 asztali ablakkezelő magas memóra használat miatt szeretném. Ha letiltom az UHD-ét és újra engedélyezem,akkor normálisan müködik.Magas memória használat szerintem ezzel függ össze.
Ezért szeretném,vagy újabbat vagy egy régebbivel is megnézni.
Windows update nekem ilyet nem ajámlott még fel.Pyttawrx
Inteltől nem engedi telepíteni.Itt kapom azt az üzenetet,hogy:
"A rendszer olyan illesztőprogramot tartalmaz amely csak a gyártó specifikációja szerint használható.Frissítéshez próbálja letölteni a legfrissebb illesztőprogramot a gyártó webhelyéről. Kilépési kód 1"HP függő driver lehet,vagy mi.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #53937 üzenetére
Akkor van új gép, ami megfelel annak, és nem 600 ezerbe kerül?
-
kw3v865
senior tag
válasz
SeniorTilla #53933 üzenetére
Igen, de a business ügyfeleknek mindig van backup-ja. A biztonság elsődlegesen azt jelenti, hogy semmiképpen ne kerülhessen illetéktelenek kezébe az adat, minden ennek van alárendelve, esetleg az. A lényeg, hogy a tolvajok ne férhessen hozzá a gépen tárolt fájlokhoz. Esetemben valami ismeretlen ok miatt hiba csúszott a gépezetbe és szépen elkúrta az SSD-t. Nem egyedi - bár valószínűleg elég ritka - eset. Találtam még néhány ilyen fórumbejegyzést, köztük egy magyart is, fel is vettem vele a kapcsolatot, ő is feladta, pedig nagyon sok mindent megpróbált, a Kürt Kft. 250+áfa áron vállalta volna 5 évvel ezelőtt, nyilván nem fogadta el, végül nem csak az adatai, az SSD-je is ment a kukába...)
-
kw3v865
senior tag
válasz
SeniorTilla #53912 üzenetére
Hát akkor ez jól elb*szódott. Egyszerűen nem kéri a jelszót sehogy se, így nem tudom feloldani.. Mehet a kukába az SSD... Az olvasottak alapján többnyire az ilyen módon lockolt SSD-t leformázni se nagyon lehet olyan egyszerűen....
-
KAMELOT
titán
válasz
SeniorTilla #53895 üzenetére
Köszi, ránézek.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53841 üzenetére
Köszönöm szépen
Szerintetek az ESET Internet Security vagy a Bitdefender számít jobbnak? -
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla #53832 üzenetére
Nekem ez ilyen becsípődés hogy kezd elegem lenni a business színekből
Simán venném fehérben vagy zöldben akár lilában csak ne ez a két árnyalat legyen már mindig, de ez van
Talán Sárga, Piros, vagy rózsaszín amit nem vennék meg.Bekapcsoló gomb. SW megoldás? Mac en jól működik, de win alatt nem. Ott kezdem hogy ezeket tiltom. Alvó állapot, és 2 nap alatt megszívja az akkut 0-ra. Nem fun. Hétfőre mindent elfelejt.
Stabil, gyors nethez kábel kell. Nem kell mindig a wifi -vel kínlódni, pláne ha sok van közelben, mind a stabilitás mind a sebesség kuka. 5GHZ -es től meg fáj a fejem ha sokáig megy mellettem a gép. Kábel barát vagyok. Irodában és otthon pedig rendes monitorral használnám 32". USB-C -s dokk hát vagy velem van a baj vagy ezek nem forrották még ki magukat. Így meg úgy néz ki a gép most mint a sündisznó.Lenovo -t nem szeretnék, de köszi.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #53821 üzenetére
Csöbörből vödörbe
De ON kérdés: Elitebook 830/840 G8 (i5-1135G7) szabad venni, tartós irodai munkáraVagy maradjak a jólbeváltadellnemkellmás vonalon?
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53821 üzenetére
Köszönöm szépen
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53808 üzenetére
Az is PH, szóval azt lehet.
-
válasz
SeniorTilla #53808 üzenetére
Csak tabló formájában
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53803 üzenetére
Köszönöm szépen
Ameddig nincs fent ez a frissítés, addig úgy is megfertőződhet, ha az internethez csatlakozik a számítógép vagy bármilyen weboldal megvan nyitva? -
norrberth
addikt
válasz
SeniorTilla #53788 üzenetére
Sokszor a Win update is simán elintézi
Az biztos
Tegnap a Hp support assistant
Feltette F.30 Biost.Örültem neki ismét.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53788 üzenetére
Köszönöm szépen
Dévacsen: Neked is köszönöm szépen
-
Dévacsen
senior tag
válasz
SeniorTilla #53782 üzenetére
Igen, jól emlékszel.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53766 üzenetére
Köszönöm szépen
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53736 üzenetére
Köszönöm szépen
Akkor nem számít rossz vételnek? Otthoni használatra alkalmas? A Windows 10 Professional otthoni használat során hátrányosabb a Home verziónál? -
SUPREME7
őstag
válasz
SeniorTilla #53729 üzenetére
Nem a HP által újracsomagolt/újraértékesített, hanem Alzán vannak visszaküldött, újracsomagolt motyók. Tehát valaki megvette, nem tetszett neki, visszaküldte, Alza eladta "újracsomagoltként". Van számla, rajta a serial, csak a HP oldalán hozzáadva a fiókomhoz így hozza a garit, ahogy a képen látható, hogy függőben a kezdő dátum. Próbáltam nekik írni messengeren, de csak robotügyfélszolga van, holnap megpróbálok élő embert elérni.
-
norrberth
addikt
válasz
SeniorTilla #53708 üzenetére
-
norrberth
addikt
válasz
SeniorTilla #53706 üzenetére
Vettem szerelő készletet [link]
Youtube on néztem pár videót.
Kesztyű fel.
Úgy kicseréltem senki nem mondja meg szétlett szedve.
Nincs nyoma, nincs lecímkézve sehol. -
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53703 üzenetére
Nézd. Ha azt mondjátok előre, h nem problemazik a HP szerviz, ha belenyulok, de gari bukik, az más információ, mint az, hogy nem garivesztes habbelenyulok.
Lehet ezen flamelni, de ettől még nem ugyanaz a kettő. Három év garinal nem akarja az ember bebukni az első nap. Kockáztatni se.
-
norrberth
addikt
válasz
SeniorTilla #53703 üzenetére
Én már rég kicseréltem a Ramot, ha van valami visszarakom a a gyárit.
Kész -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #53690 üzenetére
Remélhetőleg a hagymaleves segített.
-
válasz
SeniorTilla #53688 üzenetére
Tudom, azt hittem érted a szarkazmust.
Lehet nem ment át.túl jól álcáztam
-
válasz
SeniorTilla #53686 üzenetére
Mondta hogy ajándék
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53673 üzenetére
Ki a hivatalos szerviz? Megprobalok megegyezni velük.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53669 üzenetére
Pavilion 15 15-eh1009nh
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53649 üzenetére
Hol van leirva hogy nyugodtan leszedhetem a burkolatot garivesztes nélkül? Meg ennyi erővel a gyari SSD, ram eladhato lenne?
-
norrberth
addikt
válasz
SeniorTilla #53660 üzenetére
(#53659) akaido
Eddig jó a gép, még nem tapasztaltam semmi hibát.Leszedtem F.30 at
HP oldalán beírtam a gép sorozat számát.
2db talál, ami volt rajta. Meg amit leszedtem újabbat.Windos update F.20 at honnan szedte nem tudom
Vagy talán a HP oldalra nem olyan friss mint kéne legyen.Aztán ez jön be, itt inkább nem mertem tovább menni.
Előbb megmutatom, nehogy parkolóra tegyem az 1 hetes gépet
Nem tudom mi ez a Warning. -
norrberth
addikt
válasz
SeniorTilla #53655 üzenetére
-
akaido
addikt
válasz
SeniorTilla #53652 üzenetére
Arra gondolhatott, hogy a gép minősítése "varázslatos"
-
norrberth
addikt
válasz
SeniorTilla #53636 üzenetére
Én ezt vettem meg végül
[link]
Tetszik nagyon ez a Harry Potter gép
Biosba F10 szétnéztem, megleltem a billentyűzet világtást
Időt is lehet állítani, tetszik. -
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53649 üzenetére
Kerestem videot, mi a difi a két SSD tipus között:
[link] -
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53645 üzenetére
Mert van. Egyébként Asztali gépen semmi difit nem éreztem köztük, csak meroprogram mutatja sokszor gyorsabbnak. Valóságban nincs difi...
Köszönöm elolvasom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53643 üzenetére
nmve ből is létezik satas, nem pciEXes. így értettem.
pl WD RED SA500
[link]
1db 8gigás modul lesz benne várhatóan? -
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53640 üzenetére
Elhiszem, pláne, mert ismerem a korrektségedet.
De nagyon nem tünt annak a MMben, amit taperásztam. az inteles volt.15-eh1009nh-t vettem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53636 üzenetére
néztem ma egy 15ös paviliont, de ez sztem full műanyag burkolatú.
ettől függetlenül szép, és könnyű gép, szóval belevágok. -
akaido
addikt
válasz
SeniorTilla #53612 üzenetére
Valóban, HP Zbook 15 G3.
-
válasz
SeniorTilla #53609 üzenetére
Koszonom
-
zsoltip
őstag
válasz
SeniorTilla #53605 üzenetére
Én is így vagyok, h sztem...
Ezért is kérdezem itt. -
csixy
addikt
válasz
SeniorTilla #53588 üzenetére
Bocs eltévesztettem, mert görömbölyi voltam valaha.
-
válasz
SeniorTilla #53579 üzenetére
Oké ezen nem veszünk össze...
-
válasz
SeniorTilla #53577 üzenetére
Nálam még mindig stimmelt. És itt azt kell csak látni, hogy mi a garancia típusa.
-
válasz
SeniorTilla #53575 üzenetére
A HP support assistant is megondja.
-
ivey
csendes tag
válasz
SeniorTilla #53562 üzenetére
Így van.
Reggel végiggondolva a lehetséges hibákat és újra átnyálazva az Intel oldalát, megtaláltam a legújabb drivert, amit nem is értem eddig miért nem. Itt a történet vége.
Köszönöm a segítséget srácok! -
ivey
csendes tag
válasz
SeniorTilla #53542 üzenetére
Nem települ fel, csak a telepítő indul el addig, amíg ki kell választani a háttértárat. Abban az ablakban az illesztőprogram keresésénél adtam meg az RST-t egy mappában ugyanerről az usb-ről.
-
Pano
addikt
válasz
SeniorTilla #53531 üzenetére
Sajnos nem, jó lenne. Kiélhetném kíváncsiságom kedvemre.
-
Pano
addikt
válasz
SeniorTilla #53529 üzenetére
Biztos nagyon szeretnének a 14 napos elállásokkal.
-
bozso067
tag
válasz
SeniorTilla #53516 üzenetére
Nagyon elkötelezett és lelkiismeretes a drágám; nem is gondolkodik ilyesmiben
-
bozso067
tag
válasz
SeniorTilla #53512 üzenetére
Az ment tönkre (ProBook 440 G4); igaz már 5 éves. A párom (tanár) munkáltatójáé a gép; ő csak használatra kapta; munkaeszköze. De ez esetben a munkáltató nem tesz semmit; még ahhoz is írásos engedélyt kellene kérni, hogy megjavíttassuk, elvigyük egy HP szervizbe. Adtak helyette ideiglenesen egy másik 440-est; megpróbáltam újrahúzni rajta a WIN10-et, mielőtt bármit visszamásolunk, de az is hibára futott. Az iskolai rendszerga(rá)zda pedig nem tesz semmit. Kapott egy harmadik gépet (8 éves noti
), hogy azzal dolgozzon; de az sem tökéletes.
Ezért döntöttük úgy, hogy veszünk egy privát gépet, amit a munkájára használ (már van egy saját, privát projektora is, mert az iskolai 3 db projektor (40 osztályra) vagy használatban van éppen, amikor valakinek kellene, vagy 1000 éves, ami kis kívánnivalót hagy maga után, de ez már egy másik történet)
Csak az a baj, hogy nem találni ilyet újban ezzel a kívánt specifikációban, vagy igen, de az már 400k felett van; ennyit nem tudunk rákölteni.
Vagy alább kell adni az igényeket a specifikáció terén... -
mexel
veterán
válasz
SeniorTilla #53502 üzenetére
Nem csodálkoznék ha az alaplap is kapott volna. Csak a billenytűn látszik valami, az alaplapon csak hajszálnyi porréteg volt, még egy csepp sem ment rá.
Mindegy, kicserélem neki, elvileg van még tartalék, csak fura hogy ugyanez a jelenség 3 gépnél, és nyom csak a billentyűzeten látszik. ( lehet az vágta tönkre a lapot?) -
válasz
SeniorTilla #53477 üzenetére
Bocsi, 430 G4. 2018 januárjában vettem. Mondjuk az S21 ultra topikban a gyári átalakítót mondták inkább, hogy vegyek + külön jack kábelt. Mondjuk az talán van is itthon, de nem valami jó minőségű szerintem. Na mindegy, lehet bepróbálkozok vele.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53465 üzenetére
A Probook teljesítményben proo-bb, mint az ENVY? Vagy hűtésben combosabb? Alu házas, ahogy olvastam. Akkor csak az alsó része?
-
thotzoltan
tag
válasz
SeniorTilla #53452 üzenetére
-
Grande Ale
őstag
válasz
SeniorTilla #53449 üzenetére
Persze, csak ugye ott volt mellettem, kényelmesnek megoldásnak tűnt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53438 üzenetére
köszönöm a segítséget. A végén nem lehetetlen, h mégis tőled vásárolok.
Két dolog van, még ami zavar a tipusnál.
Pont azért vennék 10nm egy intelt, mert ebben már megy elvileg a HDR és a 4k@60Hz, ehhez képest azt irja a [link] termékleirás, hogy HDIMI 1.4.A másik meg, h nem lehetetlen, hogy fog kelleni néha displayport, szintén 4k@Hzre, ami valami usbC adapteren keresztül megy-e?
-
kormi0312
senior tag
válasz
SeniorTilla #53433 üzenetére
Borderlands 3-at játszom rajta és 95% a memória kihasználtsága ezalatt.
Neked esetleg van tapasztalatod ilyen téren? -
kormi0312
senior tag
válasz
SeniorTilla #53428 üzenetére
Én is ezt olvastam külföldi fórumokon, csak nem voltam \ vagyok benne biztos hogy ez így működik is, mert volt olyan fórumozó akinek 16GB ram volt a gépében és úgy is nehezményezte hogy csak 512MB a vram.
Nem tudom, hogy érdemes lenne e nekem is 16GB ramot rakni bele, mert így 8GB-val maxon megy az 512MB vram a radeon software szerint
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53426 üzenetére
Napra kész minden, a bios is. Úgy lesz.
-
jsystem
csendes tag
válasz
SeniorTilla #53409 üzenetére
köszi, ettől féltem
-
set79
csendes tag
válasz
SeniorTilla #53394 üzenetére
Hdd, memória csere meg volt. Ugyanez.
nem szeretném visszaküldeni, nagyon megtetszett és teljesen karcmentes.
Kuzdok vele még majd. Egyelőre elfáradtam. -
lumosnina
tag
válasz
SeniorTilla #53380 üzenetére
Esetleg be tudnad linkelni, pontosan melyik driver ez? En kerestem, de amit talaltam, azzal nem mukodott.
-
nyesteb
tag
válasz
SeniorTilla #53370 üzenetére
Igen, használtban gondolkodom. Volt kollégám használt Elitebookot, ő dicsérte, csak kicsi a kijelzőjük. Webfejlesztő vagyok, nem baj, ha látom, mit csinálok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged