- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Ha nincs benne gyárilag a HDD (olyan a konfiguráció), akkor lehet nincs benne a kábelszett.
Szerintem garivesztés nélkül is bele lehet kukkantani. [link]
Nekem használt ZBook jött SSD-vel és HDD-vel, plussz van még egy HDD hely, de a kábelszett az 30ropi körül lenne. (17"-os az enyém is.) -
Hínár929
tag
Szia,
Neked szerencséd volt.
Az én gépemet kétszer vitték el javításra, elsőre nagyon gyorsan "kész lett", kedden vitte a futár-csütörtökön hozta. Utána egy hétig volt távol, ezzel nem is lenne baj, de ugyanazt a hibát produkálja a javítások után.
Mehet megint, de nem érzem, hogy lenne fogalmuk bármiről is. -
-
-
mightymo3
tag
Win 7 volt rajta probáltam win10 felrakni de csak frissit nem torolte az elso windows szerettem volna tiszta lappal indulni , majd külső usb keszitettem és probaltam felrakni de nem volt telepihető egyik particióra sem fogalmam sincs miert. Ezert formaztam mondom azért hat azutan sem fogadta el.
Igen volt helyreallitasi particio sajnos véletlenek sorazatai miatt veletlenul letoroltem miellott kiraktam volna egy kulso hddra. Holnap reggel mindenképp felhivom őket. Köszönöm a gyors válaszokat, ha van valakinek tippje megprobálom -
-
Lacielvtárs
nagyúr
pbálni még nem próbáltam, mert lehet az idézett bios beállítást nem is próbáltam, de majd ki fogom próbálni...
most a hétvégén felnyomtam dvd lemezről, úgy működött rendben.
igazából azért kérdeztem, mert ma beüzemeltem egy optibay keretet a dvd olvasó helyére, és nem igazán szeretném telepítésekkor csereberélni a hdd-t és az olvasót
de amit írtál ki fogom próbálni, hamarosan amint telepíteni kell a gépet
de az is lehet hamarabb megpróbálom -
Lacielvtárs
nagyúr
érdekes...
köszönöm a válaszod, no majd próbálom még
és akkor elvileg ugyan ez a folyamat aminek működnie kellene a memória kártya esetén is?
no meg azért nem szabad elfeledni hogy ezen laposom elveszti telepítés közben az usb portokat, win 7 esetén...
ilyet még én sem életem át, de megtörtént
no majd ha odajutok, akkor megpróbálom újra, biztos ami biztos elven
de a válaszod nagyon köszönöm -
Lacielvtárs
nagyúr
szia, köszi a tippet, csak tudod azon gondolkodtam el este is, hogy van e értelme bővíteni?
a cpu tud e több sávszélességet kezelni mint a jelenlegié?
ugyanis attól hogy nagyobb benne a ram, nem biztos hogy gyorsabb is lenne, nem?
de ha tévedek akkor cáfoljátok meg légyszives
amúgy egy ilyet néztem ki
link -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest