- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
Nézz körül itt.
Azt írja valaki, hogy akksi kiszed, majd bekapcs gomb nyomvatart 15 mp-ig, és utána elindult. De lehet memória, alaplap vagy cpu hiba is. A led-villogás számából lehet tudni, hogy micsoda.
Itt is van okosság. -
Dhampir
félisten
Amennyiben a dokkoló miatt kérdezed, ott adott esetben (például HP ProBook 6570b notebook) a 90 Wattos és 120 Wattos töltő lesz a jó, a 65 Wattos nem elég neki teljes egészében.
HP Notebook PCs - Troubleshooting Problems with Docking Stations
(Ez a dokumentum dokkolóállomással rendelkező HP és Compaq notebook pc-kre vonatkozik.)
Making sure that the AC power adapter is compatible with the docking station
Power supply requirements vary between computer devices. For example, one docking station might require 90W and another might require 120W. Using an incompatible power adapter can cause the docking station to work improperly. Further, using an incompatible power adapter can damage the docking station power supply, either immediately or over time. -
Dhampir
félisten
Például a HP ProBook 6570b egyik sima gyári konfigurációjához (Intel Core i5 3230M CPU) 65 Wattos adapter járt, aminek kimeneti (output) értéke 19.5 Volt és 3.33 Amper, ezt az adapterről olvastam le.
A bemeneti érték (input) 100-240 V ~ 1.7 A, 50-60 Hz.
"Másodlagos hely":
A 6570b esetében (eredeti gyári) például itt az szerepel, hogy a 90 Wattos töltő kimeneti feszültsége 19 Volt. -
mexel
veterán
Ezt nem tudja senki? Sehol sem találok konkrét értékeket, csak másodlagos helyekről. ( és azok változóak)
-
-
mrbego
aktív tag
A 3d drive guard a gépben lévő gyorsulás mérő ami a rázkódáskor, leeséskor teszi a Hdd fejet parkoló pályára, hogy ne sérüljön leeséskor.
Erre valóban hibát ír a windows, a 2015-ös Pavilion 15 gépemnél jól működik, nem ír hibát. Már nem emlékszem, hogy a Hp saját vagy a win driverét használtam, de most jó.
Viszont a régi 2008-as ős Pavilion dv5-ömnél sehogy nem tudom rábírni, hogy ne írjon hibát és ne tiltsa le a win. De nagyon már nem is izgat, nincs használva csak alkalmanként (kb. havonta 1x).Szerintem megpróbálhatod a Hp honlapján lévő és a win drkvereivel játszani, bár ahogy látom a tied is elég régi gép már, lehet nem lesz rá megoldás. Ha nem hurcolod, mozgatod bekapcsolt állapotban, akkor úgy sincs értelme a 3d guardnak.
-
Maxiri
tag
75-80°C-ig bírják a P3-asok, de szerintem áltagos használatkor nem kellene 50-55°C-nál feljebb mennie. 70-75°C-ig erős igénybevételkor szabad mennie. Szerintem olyan 70°C-on vagy az felett egy picivel kapcsol full sebességre a venti. Nem is biztos, hogy túlmelegszik... Lehet, hogy (feltételezem van benne akksi) akksi nem tudja tartani a feszültséget és amikor elkezd számolni a processzor, az meghúzza a feszt és vészleáll a gép. De ez is csak a szerintem kategória. Nemtom. Mindenesetre nem árthat neki egy újrapasztázás, ha Neked nem jelent gondot.
-
-
Maxiri
tag
Szedd ki a vinyót
. Vagy lépj be a biosba és kapcsold ki a hdd-ről való bootolást. Nem lehet, hogy .iso fájlt használsz véletlen? Először próbáld megvizsgálni, hogy tényleg bootolható-e a lemez Virtual PC-n. Ezt felrakod az oprendszerre (rendes program) és azon belül megpróbálsz bootolni
.
Szerk.: Nem tudja valaki, hogy a HP honlapja miért ilyen tetű lassú?
Szerk.2
: TayRol, miért nem nézel először körül a HP honlapján??? ITT vannak az XP-driverek. Nemértelek, fent azt írtad, hogy megnézted
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest