- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla #53477 üzenetére
Bocsi, 430 G4. 2018 januárjában vettem. Mondjuk az S21 ultra topikban a gyári átalakítót mondták inkább, hogy vegyek + külön jack kábelt. Mondjuk az talán van is itthon, de nem valami jó minőségű szerintem. Na mindegy, lehet bepróbálkozok vele.
-
Sziasztok!
Van egy HP Probook 430 laptopom. A jack audio kimenet beszart. Meg lehet oldani szerintetek, hogy usb-c-n keresztül a hangot átvigyem egy aktív hangfalba? Mert S21 Ultra telóhoz most készülök ilyen, vagy ehhez hasonló usb-c-jack kábelt venni és jó lenne, ha a laptophoz is jó lenne.
-
válasz
tamas.nick #48081 üzenetére
+(#48082) hallador:
Kicsit megkésve, de köszi!
-
-
Hali!
Most telepítettem fel egy hp Probook 430 g5-t. A hp firmware pack q85 telepítése közben (a bios frissítés megtörtént), amikor a bios frissítés utáni lépést csinálta, a képernyő elsötétedett és sípolt a gép. 2 rövid, 4 hosszú síp volt, párszor megismétlődött, majd a gép újraindult. Most indításkor ez jön be egy pillanatra. Mi lehet a gond, hogy tudom megoldani?
Köszi!
-
válasz
PlayMax #33239 üzenetére
Hali!
Ha jól vettem ki valami energiagazdálkodáshoz van köze (lehet, hogy tévedek!). Nálam külön volt olyan opció, hogy az usb portokat engedélyezni kellett.
Üdv!
mod: nálam biosban az adott opciónál f10-el kellett elfogadjam a változtatást, enélkül visszaállt az eredeti beállításra.
-
-
válasz
albi31 #33229 üzenetére
Hali!
Webkamera sem működik. Tőlük vettem, ráadásul nem magamnak. 6 hó gari van rá. Mindjárt megpróbálom bill-el is.
Köszi!
Mod: pontosabb link. Mondjuk T8300-as provi van benne, meg alaplapi intel 965 vga.
-
Hali!
Vettem használtam egy hp compaq 6910p laptopot. Minden szép meg jó, előre telepített win7 home basic-kel kaptam meg. egyelőre nem raktam rá másikat. A gondom az, hogy akármelyik usb csatiba dugom a pendriveot, nem ismeri fel sehol sem. 3 pendrive-ot is próbáltam, de minddel ez a helyzet. PC-n mi működik. Valaki tudna segíteni? Mi lehet a gond?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged