- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
HP Pavilion 9R2N5EA, Ryzen 3 5300U, 8GB, 512GB, 144900 Ft
15.6" (1920x1080) LED mat IPS 250nits 45%NTSC
1.75 kg, Alu váz, műa fedlap és alsó burkolat, Win11Home
HP Pavilion 15-eh3001nh, Ryzen 5 7530U, 16GB, 512GB, 189990 Ft
15.6" (1920x1080) LED mat IPS 250nits 45%NTSC
1.75 kg, Alu váz, műa fedlap és alsó burkolat, opr.nélkül -
Redneck
nagyúr
Szomorú ha nagyobb üzletek, vagy egy PC-ket kedvelő felhasználó nem tud rendesen asztalit építeni...
Irodai de brand gamer fronton is, annyi gagyit láttam már, hogy nem vennék magamnak. Havernak tavaly vettünk egy 700 rongyos brand gamer gépet, teszt jelleggel. 2 óra járatás után vittük vissza, és összeraktam neki egy sokkal jobb minőségűt olcsóbban. -
Szia.
Ezt nem ide kell.
inkább ide Azonnali alaplapos kérdések órája vagy
Azonnali informatikai kérdések órája
Köszi. -
janos666
nagyúr
Most cseréltem benne kijelző fedlapot és LCD+touch panelt, úgyhogy gondoltam már mindent megcsinálok rajta, amit lehet, mielőtt visszaadom.
Nem én használom, hanem a húgom, és azt mondja, hogy időnként lefagy. Én futtattam rajta több óra Prime95-öt és FurMark-ot egymás mellett alacsony CPU prioritással és közben hagytam a böngészőt Youtube-ot pörgetni, illetve stessztesztek nélkül is netezgettem vele idle közeli terheléssel, és egyszer sem fagyott meg se a gép, se az OS, se bármi program. Ő pedig semmi extrém dologra nem használja.
A HP UEFI Diag féle CPU és memória teszt is ment pár órát hibátlanul.
Tehát gondoltam mepróbálok mindent. Nem mai gép már.#55057Pyttawrx
Szerintem a Windows telepítette ezt még amikor aktuális volt.
A HP Support Assist is az alaplapról olvassa le a serial-t és modellkódot, nem a vázra lézergravírozott feliratról.
De amúgy igen, "refurbished" szerű vásárlás volt (de még a rajta lévő BIOS dátuma előtt).---
De mindentől függetlenül szerintem gáz, hogy az F23 és F24 telepítők el sem jutnak a GUI-ig, mindegy hogy mit mondanának (nem kompatibilis gép, aktuális dátum alapján visszavont frissítés, stb). Mindig el kéne indulniuk nem csak HP kompatibilis gépen, hisz így tudsz csak USB frissítő lemezt létrehozni, ha mondjuk egy félresiklott rutin frissítés miatt nem POST-ol a gép, vagy "Ne adj' |sten!" Linux-ot használsz rajta, és akár csak a biztonsági frissítések miatt szeretnéd telepíteni (márpedig a HP oldalán az van a changelog-ban, hogy ez fontos biztonsági frissítés).
Itt is írja a HP, hogy Linux-osoknak ki kéne tudniuk csomagolni a .bin file-okat a Windows-os EXE-jükből. Ez a két nyomorék exe viszont Win-en sem jut el addig, hogy ezeket a féltve őrzött file-okat kicsomagolja (és nehogy már egy 7Zip-el hozzá lehessen jutni az első önkibontó exe file-ból).
-
Payskin
tag
-
Dhampir
félisten
Elérhető Windows 11-re a 7-Zip egy változata; a NanaZip, ami a Windows 11 menüjében rendesen megjelenik jobb egérgomb kattintásra és ez a Microsoft Store-ból is szintén telepíthető.
Elérhetőségek, leírás:
-
zolnagy
őstag
Ezt a modellt Realtek és Intel kártyával is szerelték a HP Support szerint. Az Intel mondjuk még AC-s volt, ezért gondolom talán nem tiltólistás ez az AX sem, de ezt gondolom sehol nem tudom ellenőrizni, hanem majd kiderül. Vagy?
A driver letöltéseknél most is van Realtek és Intel wlan driver is a HP support oldalán. ez azért biztató. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest