- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #53732 üzenetére
Nem, de ha valakit zavar ez, hogy azt írja hogy függő.
-
válasz
bajnokpityu #53705 üzenetére
Azt mondtuk. És nem is problémázik. De sztem hagyjuk ezt a témát, a lényeg: nem mi vagyunk a felelősek azért, mert te vettél egy gépet. Ha megvetted és nem mered bővíteni, akkor magadra vess.
-
Dhampir
félisten
válasz
bajnokpityu #53701 üzenetére
Köszönöm, hogy megírtad ezt a hasznos információt!
-
Dhampir
félisten
válasz
bajnokpityu #53699 üzenetére
Ezt jó tudni.
Az Aloha eszerint kiesett a gyártói pixisből vagy miért?
-
válasz
bajnokpityu #53696 üzenetére
A zenbookot is felejtsd el, iszonyat. azt ne bánd. Nagyon szép meg könnyű a zenbook, de ezen kívül szervizelhetősége azt hagyjuk
-
válasz
bajnokpityu #53694 üzenetére
ebbe a ram ára is benne van? vagy ez csak munkadíj lenne?
-
Ulenspiegel
tag
válasz
bajnokpityu #53684 üzenetére
Entegro. (HP és Lenovo márkaszerviz).
Nekem jó tapasztalatom volt velük.
-
Dhampir
félisten
válasz
bajnokpityu #53681 üzenetére
Aloha (HP, Lenovo és Dell hivatalos garanciális szerviz)
Ám egy fórumtárs visszajelzése nem volt pozitív, de meg lehet kérdezni.
Szerviz:
Cím: 1117 Budapest, Irinyi József u. 30.
Nyitva tartás: munkanapokon 9-17 óráig
Email: alohaszerviz@aloha.huElérhetőség:
Tel: (+36-1) 361-4260
Fax: (+36-1) 209-7789
Email: info@aloha.hu -
válasz
bajnokpityu #53681 üzenetére
Nem tudom!
-
válasz
bajnokpityu #53671 üzenetére
Több, mint 16 éves forgalmazom a HP gépeket, és még soha nem volt gond a gariztatással. 1000+1 gépet bővítettem ram, ssd terén, ügyfelek is. Te is nyugodtan megcsinálhatod. Nem tudom miért mondat ezt az ügyfélszolgálat. Még azt is elfogadják, ha ssd nélkül küldöd vissza, mert pl. fontos adatok vannak rajta.
De nyilván azt gondolsz amit akarsz, én azt mondom, ami a tapasztalat.
-
válasz
bajnokpityu #53671 üzenetére
Nekem is ezt mondták! Valamelyik topikban le is írtam, egy Pavilion x360-nal kapcsolatban.
Nem voltam mostában itt annyira aktív, bocsi.Körbe is röhögtem őket, hogy nem gondolják, hogy 4 csavar miatt (RAM SSD csere miatt) felküldöm, ez vicces, inkább vállaltam, hogy tuti nem lesz baja. Eddig egy cooletr cseréltem még benne, vállalható 15-18e a gyári, bele is tettem. Azóta is megy. Plusz ha megtartod a gyári alkatrészeket és óvatos vagy, nem gondolnám hogy megmondják, hogy hozzányultál. Fotózd le mi hol volt (RAM-ra gondolok, hogy melyikbe volt melyik).
Nagyon max ha megalapozott akkor van 14 napos elállási jog ha webáruházban rendelted.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #53670 üzenetére
HP telefonos ugyfelszolgalata imént azt mondta, hogy a pavilion és egyéb otthoni kategóriás laptopot ha megbontom, akkor garivesztes. Probook v más üzleti azt szabad. Nem ezt mondtátok a topicban. Így biztosan nem ezt vettem volna.
-
válasz
bajnokpityu #53668 üzenetére
Mi a géped típusa pontosan?
-
válasz
bajnokpityu #53648 üzenetére
sztem a kingstonnal nem lesz gond
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #53646 üzenetére
a manualból az derül ki, h satas és pci os ssdt is fogad.
egyik weblapon meg azt találtam 2x4GB 3200Mhz ram való bele, akkor magyarul ki mindkettő, és új 2x8 bele.
van olyan tipus, ami biztosan jó ezekbe? ryzen tudom, eléggé válogatós ramból.ez az SSD topus kifejezetten nem meleg, azzal nem lesz baj.
Kerestem videot, mi a difi a két SSD tipus között:
[link] -
válasz
bajnokpityu #53646 üzenetére
Nézd meg a melegedést is az SSD-nél, ha beleteszed.
-
válasz
bajnokpityu #53644 üzenetére
És miért jó ez a sata ssd? Jó lassú.
Ezt a két linket ajánlom neked, a második a fontosabb:
https://support.hp.com/us-en/product/hp-pavilion-laptop-pc-15-eh0000/35719385/manuals
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c06719992.pdf
-
válasz
bajnokpityu #53642 üzenetére
Nincs a gépben sata port, nvme ssdt használj. RAM ugyanolyan legyen mint ami most benne van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #53641 üzenetére
Ehhez a tipushoz elvben használhatnék satas SSDt? Van egy 512esem ilyen, 100%os 1 év használat után is.
Valamint milyen ramot ajánlotok, amivel tuti menni fog?
És tényleg HPnál úgy működik, hogy magam kicsavarozhatom az alját, hogy csereberéljem a cuccokat? Nem gondoltam volna, de örülök ennek. -
válasz
bajnokpityu #53639 üzenetére
A palmrest (ami a billentyűzet és touchpad körül van) alumínium. Hidd el, szedtem már szét párat. Nem fogod megbánni, ha megveszed. Egyébként mi a típusa?
-
válasz
bajnokpityu #53632 üzenetére
A Pavilionok ajánlott gépek, jó minőségűek, fém palmresttel. Magadnak is bővítheted, SATA hely nincs benne. USB-C to LAN a megoldás a lanra.
-
válasz
bajnokpityu #53437 üzenetére
A dw sorozat már vállalható, a sima 15s a nem ajánlott, legolcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest