- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stark100
csendes tag
válasz
norrberth #53984 üzenetére
Ezt pár hete kérdeztem. Hasonló a hiba, megoldásom még mindig nincs rá, minthogy lehúzom az usb c kábelt. Tehát hasonló, mint a te hibád. Ha csak akksiról megy, szépen alszik és ébred. Ha usb c kábel rajta akkor csak a kijelző alszik el. Hálózati töltőt nem használom, arról nem tudok nyilatkozni.:
Sziasztok! Valószínű, hogy inkább valami beállítás hiba, de feltúrtam már mindent és nem sikerül megfelelő választ kapni. Szóval adott egy HP PAVILION X360 14-DY0003NH és egy Samsung M7 monitor. A monitor usb-c kábelen tölteni is tudja a laptopot, és persze közben a jelet is átviszi. A gondom, hogy alvó állapotba csak úgy tudom rakni a gépet, ha kihúzom a kábelt, különben nem engedi. Képernyő kikapcsol, de gép megy tovább. Ugyanez ha csak tölteni dugom rá. Sok ilyen panaszt láttam a neten géptípusoktól függetlenül, de jó megoldást annál kevesebbet. Ha esetleg tudtok ötletet adni.
-
-
-
akaido
addikt
válasz
norrberth #53661 üzenetére
A lényege annyi, hogy ellenőrizd, hogy ha be van "kapcsoválva" a BitLocker meghajtó titkosítás? (A magam részéről nem szoktam, de ez egyéni felhasználás ill akár céges igény is lehet)
Ha nincs bekapcsolva folytathatod a frissítést.
Ezt a HP BIOS Update folyamatot használtam már én is többször. Hibátlanul tette a dolgát több munkahelyi HP laptopnál is. A BIOS frissítés alatt javaslom legyen a gép folyamatosan a 230V-os tápegység áramellátása alatt, ne akkumulátorról indítsd a BIOS Updat-et. -
Dhampir
félisten
válasz
norrberth #53661 üzenetére
A Windows BitLocker meghajtótitkosítás engedélyezve van a rendszeren a TPM biztonság használatával.
A HP megköveteli a BDE ideiglenes felfüggesztését a BIOS frissítése során, hogy megakadályozza a titkosítási kulcs elvesztését. Javasoljuk továbbá, hogy a folytatás előtt ellenőrizze, hogy rendelkezik-e biztonsági másolattal a BitLocker Recovery kulcsról.Ha engedélyezni szeretné a BitLocker felfüggesztését és a BIOS frissítésének folytatását, kattintson az "OK" gombra.
A megszakításhoz kattintson a "Mégse" gombra.
A BitLocker védelem automatikusan újraindul, amikor a Windows újraindul. -
válasz
norrberth #53658 üzenetére
Ha van újabb, akkor tedd fel azt. Legyen töltőn és kész, manapság már biztonságosak a bios frissítések.
A windows egyébként tényleg durva, múltkor egy Envyt adtam el, bekapcsoltuk, megnézte az ügyfél, és leállításkor elkezdte frissíteni a biost. Akkuról ment a gép. Meg is döbbentem kicsit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest