- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
zsoltip #55103 üzenetére
Én másféle gépbe nézegettem mostanában, de Ebay-en közel egy árban van az "eredeti" (na hogy az most tényleg az-e, vagy csak annak hazudott, és a képek alapján is annak kinéző "hamisítvány"-e, azt persze nem tudom) és az utánygyártott.
Legutóbb utángyártottat vettem, mikor az első felfújódott (érdekes módon még 50% felett volt a mért kapacitása, de már domborodott tőle a váz), valami Green márkást. Ez most érte el kb. 2 éven belül az 50%-ot (először hirtelen leesett "azonnali csere" szintre, de pár töltés/merítés visszahozta 50% köré), de legalább nem fújódott még fel láthatóan.
Az benne az érdekes, hogy a 2018-as gépbe már a 3. akksi kéne (lassan meg is rendelem majd, csak most mindenen spórolok), hogy alig használom az akkumulátort (itthon alig kapcsolom be, "terepen" pedig 95%-ban tápra dugom már bekapcsolás előtt).
Az előző HP notimban, amit szintén alig hajtottam akksiról, tovább bírták az akksik (emlékeim szerint 4-4 évet bírt 1-1, míg nálam volt). -
válasz
zsoltip #54810 üzenetére
Köszönöm szépen a kioktató válaszod!
Ha nem jött le a válasz a hozzászólásomból, akkor leírom pontosabban.
Szóval a 2 gép közül egyértelmű, hogy a Pavilion a nyerő. Nem csak szebb.Többi kérdésed:
Mind2 lapos tölthető USB C-n? Vagy nem alkalmasak erre a csatik?
Ezt konkrét típus nélkül nem tudom megmondani. Plusz erre a lejobban az eladó fog tudni válaszolni. Írj neki HA-n keresztül privátot a konkrét géppekkel kapcsolatban.Gépelési élményről van tapasztalatotok?
Szintén a Pavilion a nyerő, kényelmesebb volt nekem, de ez szubjektív szokott azért lenni. -
-
-
válasz
zsoltip #53055 üzenetére
Sikerült. Szerintem masszív a gép, a kijelzővel sincs probléma. Nem tudom honnan veszik, hogy nyeklős-nyaklós műanyag, mert egyáltalán nem az. A palmrest alu, a többi burkolat műanyag. A kijelző kerete sokkal masszívabb, mint egy Pavilion vagy Envy esetében. Az, hogy műanyag a burkolata, nem azt jelenti, hogy gagyi. Vannak jó minőségű műanyagok, ez olyanból van. Lásd pl. Lenovo Thinkpad-ek, mind műanyag.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest