- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
Frontend fejlesztéssel foglalkozom, többségében.
Dokkolóval használok 2monitorral most egy T430-at, ami kezd öreg lenni már, de még jól bírja. 5 éve nyúzom, ezért gondolkodom a váltásban. Néha nem a dokkoló előtt ülök, főleg, ha elviszem a gépet valahova, ott lenne jó a nagyobb monitor.Köszi az infót! Amikor aktuális lesz, körbe nézek majd!
-
nyesteb
tag
válasz
SeniorTilla #53370 üzenetére
Igen, használtban gondolkodom. Volt kollégám használt Elitebookot, ő dicsérte, csak kicsi a kijelzőjük. Webfejlesztő vagyok, nem baj, ha látom, mit csinálok...
-
nyesteb
tag
válasz
SeniorTilla #53366 üzenetére
Nem volt semmi ilyesmi. Én voltam ott a rendszergazda, max én korlátozhattam volna, de nem tettem semmi ilyet. A gépeken sem volt még tartomány sem. Nem volt ilyenre szükség.
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Mostanában gondolkodom egy üzleti laptop vásárlásán, de a tapasztalatotokra lenne szükségem. Még nem azonnali a vásárlás, ezért itt érdeklődöm előbb.
A korábbi munkahelyemen volt egy HP 650 G4-es gép, párom is egy HP-n dolgozik, csak 250 G5-G6 (passz, melyik) -on és mindketten azt tapasztaljuk, hogy lassú a gép. Persze HDD-vel adták mindkettőt, nálam volt SSD csere, az egy kicsit jobbá tette, de mintha vissza lenne fojtva a gép. Ezért kérdezem, hogy ha mostanában nézem a piacot, sok a HP az üzleti szériában, érdemes bennük gondolkodni? SSD-vel, 16Gb rammal venném, kb 150-200 között gondolkodtam.
Tudom, hogy itt sok HP rajongó van, nekem ez a két HP körüli géppel volt tapasztalatom, ezért kérdezlek Titeket, mit javasoltok.Boldog karácsonyt mindenkinek!
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest