Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Hát mit tudom én
Win 10 home retail, innen a hardverapróról vásárolt kóddal, ugyanattól az eladótól, ugyanúgy ahogy az elmúlt 2-3 évben a családban az összes gépet csináltam
Azóta még feltettem egy "Intel Dynamic Tuning Driver-t" a hp oldaláról, és a 2 ismeretlen eszköz kivételével minden más nem működő eltűnt, a maradékról meg úgy döntöttem, jóvanazúgy, rendben működik a gép.
Szóval megcsináltam, de rájöttem ismét miért nem foglalkozom laptopokkal csak a legszűkebb családtagoknak -
-
Dual channelben van a CPU-Z és a HP oldalán lévő specifikáció szerint. 2x4 GB DDR4 2666 Mhz.
-
nyesteb
tag
Frontend fejlesztéssel foglalkozom, többségében.
Dokkolóval használok 2monitorral most egy T430-at, ami kezd öreg lenni már, de még jól bírja. 5 éve nyúzom, ezért gondolkodom a váltásban. Néha nem a dokkoló előtt ülök, főleg, ha elviszem a gépet valahova, ott lenne jó a nagyobb monitor.Köszi az infót! Amikor aktuális lesz, körbe nézek majd!
-
korpicschess
veterán
Nem volt sürgős, én használtan vettem a gépet, és ez volt rajta, de persze van licenszem amúgy mindegyikhez szerencsére. Most gugliztam, a HP nem listázza a kompatibilis gépeket, de azt írják, hogyha a saját appjuk kiírja, hogy Win11 frissíthető, akkor nyugodtan. Ez azért beszédes.
Emellett a Windows 11 végre hoz egy csomó olyan dolgot, amitől jóval kevésbé tűnik elavultnak egy Mac mellé rakva, szóval szeretném élvezni. Az asztali gépem és a régi laptopom nem támogatta, ez is egy szempont volt. Egyszerűen sokkal jobb érzés használni.
Fel tudom rakni Win10-re is a cuccaimat, de már a 4. újratelepítésem lesz ezen a gépen, és annyira nem rajongok érte. -
korpicschess
veterán
Jaja, teljesen igaz. Megkérdeztem egyébként, de ez simán lehet jófejség függő, hátha itt van tapasztalat. Bár sejtem, hogy valszeg annyival többe kerül gyári árakon egy érintős kijelző, hogy nincs értelme kifizetni a pluszt. Ha tudom valami, majd megírom.
Csak jövő hétfőn viszem be, legalább a hétvégét ne töltse ott. 1-2 napot mondtak a bevizsgálásra. -
-
-
zolocz
csendes tag
Szia!
Szerintem nem kötik a tisztelt user orrára, milyen technikával világítják meg a kijelzőt.
Én kamerákat szervizelek, és ott a kis kereső háttérvilágítása szintén LED, de erről egy büdös szót nem írnak...Talán valamelyik szervizes fórumtárs eloszlathatná a kételyeinket.
Üdv Z!
-
nfsu17
veterán
Engem aztán el lehet, simán.
Pl mondom a gondom megint.Mi a kül a HP és a HPQ között? Az egy betűn kívül?
Ha van a boltban, ahol veszem ASIS-ra, RENEW-ra 1 év garancia, akkor sem éri meg ezeket venni? Szinte minden gép ott ilyen volt és kinézetre NEM mondtam volna meg egyikről se, hogy nem vadiúj. Ámbátor "jóval" olcsóbbak.Az összes Pavilionnal gond van, vagy csak a 6000-es szériának nem jó az alaplapja?
Nézzétek el nekem bizonytalanságom, vkinek ez 2 havi fizetése, nem 1 évre veszi és nem szeretné a szervízben tudni a jószágát.
Mégegyszer körbenézek és keresek valamit 200k maxig, mert a 240k lehet mégis sok lenne.
Elnézést.
-
Overtaker
csendes tag
Ez tök jó, de a kijelzőméret a problémám, nekem az túl pici már. Ennek a 15,4-es megfelelője pedig már elég drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest