- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kw3v865
senior tag
válasz
kw3v865 #53921 üzenetére
Na, kiderült, hogy a WB Black-kel (ami lehet mégsem a "gyári" HDD-je a gépnek, mert WD-vel elvileg nem szerelték) tökéletesen működik a DriveLock! Ugyanazt a jelszót adtam meg. Újraindítás után azonnal kéri a DriveLock-os jelszót, még mielőtt a BIOS-ba be tudnék lépni.
Mindegy, a lényeg, hogy ez kiderült. Tovább gondolva azt lehetne még kipróbálni, hogy vajon a DELL elfogadje-e ennek a HDD-nek a jelszavát, ha beleteszem. Bár nem nagyon látok rá esélyt, hogy az SSD-mről bármi adatot le tudnék szedni valaha is... Mindenesetre tény, hogy én mindent jól csináltam, ez bizony magától b*szódott el, vagyis a HP hibája. Kár amúgy, hogy szoftveresen ilyen szar a HP. Nagyon szeretem ezt a gépet, pedig már lassan 10 éves lesz, iszonyat strapabíró, ebben még van anyag. Azóta se találkoztam még ilyen jól összerakott notebook-kal. Nyilván nem dobom ki, veszek bele egy új SSD-t, aztán használom tovább.
A tanácsom továbbra is él: ne próbáljátok ki a DriveLock-ot. SOHA! -
válasz
kw3v865 #53917 üzenetére
Dobj már egy képet a driverlockos gépről. Az a gép Amibe lockoltad és az a háttértár amit lockoltál. Amúgy mikor lockoltad? Eddig ment? Esetleg nem bitlock van beállítva?
Bocsi nem okoskodom és nem hülyének nézlek, de olyan nincs, ha tudod a jelszót, akkor ne fogadja el. Vagyis én még nem tapasztaltam. -
-
válasz
kw3v865 #39577 üzenetére
Külsőre semmi különbség nincs közöttük. A zsanérban sincs semmi különbség szerintem, bár nem szereltem szét egyik fajtát sem, de mivel tökegyformán néztek ki, ezért gondolom ezt is. A 650-esben szoktak lenni FullHD kijelzős darabok, nálam ezek voltak többségben.
A 650-esen van soros port, a 450-esen nincs.
Ezek a gépek nem a kijelzők minőségéről híresek. Ha igazán szép képet szeretnél, ne középkategóriás probookot vegyél, mert csalódni fogsz. Ezek irodai munkára valók, nem grafikára.
Egyébként a neten a legtöbb helyen rossz kép van fent a 650-es mellett. Nem úgy néz ki, mint a képeken, erre figyelj oda. Nincs a touchpadnak 4 gombja, és nincs trackpoint sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Asztalos klub
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest