- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kw3v865
senior tag
válasz
kw3v865 #53921 üzenetére
Na, kiderült, hogy a WB Black-kel (ami lehet mégsem a "gyári" HDD-je a gépnek, mert WD-vel elvileg nem szerelték) tökéletesen működik a DriveLock! Ugyanazt a jelszót adtam meg. Újraindítás után azonnal kéri a DriveLock-os jelszót, még mielőtt a BIOS-ba be tudnék lépni.
Mindegy, a lényeg, hogy ez kiderült. Tovább gondolva azt lehetne még kipróbálni, hogy vajon a DELL elfogadje-e ennek a HDD-nek a jelszavát, ha beleteszem. Bár nem nagyon látok rá esélyt, hogy az SSD-mről bármi adatot le tudnék szedni valaha is... Mindenesetre tény, hogy én mindent jól csináltam, ez bizony magától b*szódott el, vagyis a HP hibája. Kár amúgy, hogy szoftveresen ilyen szar a HP. Nagyon szeretem ezt a gépet, pedig már lassan 10 éves lesz, iszonyat strapabíró, ebben még van anyag. Azóta se találkoztam még ilyen jól összerakott notebook-kal. Nyilván nem dobom ki, veszek bele egy új SSD-t, aztán használom tovább.
A tanácsom továbbra is él: ne próbáljátok ki a DriveLock-ot. SOHA! -
válasz
kw3v865 #53917 üzenetére
Dobj már egy képet a driverlockos gépről. Az a gép Amibe lockoltad és az a háttértár amit lockoltál. Amúgy mikor lockoltad? Eddig ment? Esetleg nem bitlock van beállítva?
Bocsi nem okoskodom és nem hülyének nézlek, de olyan nincs, ha tudod a jelszót, akkor ne fogadja el. Vagyis én még nem tapasztaltam. -
-
válasz
kw3v865 #39577 üzenetére
Külsőre semmi különbség nincs közöttük. A zsanérban sincs semmi különbség szerintem, bár nem szereltem szét egyik fajtát sem, de mivel tökegyformán néztek ki, ezért gondolom ezt is. A 650-esben szoktak lenni FullHD kijelzős darabok, nálam ezek voltak többségben.
A 650-esen van soros port, a 450-esen nincs.
Ezek a gépek nem a kijelzők minőségéről híresek. Ha igazán szép képet szeretnél, ne középkategóriás probookot vegyél, mert csalódni fogsz. Ezek irodai munkára valók, nem grafikára.
Egyébként a neten a legtöbb helyen rossz kép van fent a 650-es mellett. Nem úgy néz ki, mint a képeken, erre figyelj oda. Nincs a touchpadnak 4 gombja, és nincs trackpoint sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest