Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Hát ez az, itt a HP-t kellene tolni. Azért ha megnézed a HSZ-eimet, én nem fikázom a HP-kat, nyilván nem is érdekem. A kolléga úr rendszeresen mondja, hogy a HP szar, nem csinál normális gépet, és ajánl más márkákat. Legutóbb pl. Fujitsu-t. Ezért mondtam azt, amit: ez HP topic, nem a milyen notebookot vegyek... ott amúgy is sok hülyeség elhangzik a fizetett bérencektől, itt ezt ne vezessük be.
egyébként ez volt a hsz-em:
A Lenovo Y70-ben IPS van, többek között ezért választottam ezt a gépet.
A fényerő nálam soha nem megy maximumon, mert kifolyik a szemem. Kültéren valszeg feltenném maxra egy napfényes időben, de én beltérben használom. vibrálás, színtorzulás, ilyesmi nincs. Ez így volt a HP Dragon estében is, pedig ott még nem is létezett IPS kijelző
de képminőség az volt, fényerő is, a dupla neon miatt.Az ips-ek kicsit túltolják a színeket, ezzel együtt kell élni. Egy fénykép soha nem lesz olyan minőségű egyik IPS kijelzőn sem, mint a jó öreg Sárkányon. Ez van.
A lényeg a végén van: a HP Dragon (Sárkány) volt az eddigi legjobb gépem. Akinek ebből az jön le, hogy fikázom a HP-t, az félreértette a mit írtam

-
válasz
Khelben
üzenetére
Igen gyorsabb a 960, mint a 950. A lenovo y70-emben most is 960 van 4GB GDDR5-tel. Teszteltem Envy 17-est 950-nel, 4GB DDR3-mal. Az igaz különbséget inkább a ramok sebessége adja, van olyan 950-es GFFR5-tel , ami olyan gyors, mint egy 960-as DDR3-mal. Ha nem gyorsabb. Ezért meg kellene nézni, hogy a két gépben milyen a VRAM, enélkül nem tudhatod, hogy melyik VGA gyorsabb.
Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy jobban jár egy 6. generációs rendszerrel, mint egy kettővel ezelőttivel.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Valóban ez HP topic, de előfordult már itt Lenovo is.

Összehasonlítani a HP-vel, eszmét cserélni róla talán bocsánatos bűn lehet. Természetesen itt szigorúan a HP notebookoké az elsőbbség.

-
zeusz95
újonc
Sziasztok. Segitsegre lenne szuksegem. Van egy HP Probook 470 es laptopom ami pontosan 30 percenkent lekapcsol, mindenfele figyelmeztetes nelkul. Ujratelepitessel is probalkoztam mar, ha csak a BIOS ba lepek be, es ugy hagyom 30 percig akkor is lekapcsol, safe modot is probaltam mar, melegedni nem melegszik, raadasul ha visszakapcsolom akkor ismet 30 percig megy. Viszont ami az erdekesseg az az, hogy ha lecsukom, akkor ugye alvo uzemmodban van, es ujra kinyitom akkor a kinyitastol szamitja a 30 percet. nagyon sok angol forumot olvasgattam mar, de nem talaltam megoldast, azon kivul hogy alaplap csere. azert teszek egy probat hatha van koztetek valaki aki tud segiteni. koszonettel
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A 960M jóval gyorsabb a 950M-nél és játéknál ez számít, nem a cpu. Amit a 4200H nem hajt ki a 960M-mel, azt a 6300HQ sem fogja kihajtani 950M-en.
A konkrét paviliont nem ismerem, de feltételezem, hogy egy 200k-s gép zöldre festve. Az meg olyan két kategóriával van a G-s Asus alatt házban, hűtésben, mindenben. -
válasz
csibusz0314
üzenetére
Én inkább a hatodik generációs rendszert venném a negyedik helyett, azaz a HP-t. Az asus gyengébb gép, akárhogy is nézzük. Én nem tudom mitől lenne jobb meg erősebb, de azt tudom, hogy a HP jobb és erősebb ettől az asustól, az tuti.
Ez itt a HP topic, emberek, ha netán valaki elfelejtette volna.
-
Pferi
senior tag
válasz
Peczek
üzenetére
Én is a NoteBook FanControl programot használom 8460P-n. Sima netezés közben 50-55 fok körül van a processzor, akkor nem is indul még be a hűtés, a venti nem forog. 60 foknál elindul, és szépen visszahűti 50 fokra. Nekem így teljesen megfelel, van egy általában passzív, hangtalan hűtésű laptopom.
-
Khelben
nagyúr
válasz
csibusz0314
üzenetére
Az Asus G551, egyértelműen. Jobb is, erősebb is, ráadásul olcsóbb.
-
adika4444
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Üdv!
Nekem egyszerűen inkompatibilitás okozott ilyet.
Intel 7260 és tP842ND.
A routert kellett újraindítgatni. Azóta se tudjuk mi volt a gond. De a router lecseréltem más okból, és az újjal már nem csinálja.
(#41788) csibusz0314:
Az Asus ajánlottabb. Menyj át a milyen notebookot topikban, és töltsd ki a kérdéssort. -
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Új laptop vásárlás elé nézek, és az alábbit néztem ki:
HPEsetleg valakinek a topicban van ilyen laposa? Vélemény, hogy futnak raja a játékok. Most egy Asus Vivobook K551LNről váltanék.
A másik egy ugyancsak Asus márkájú gép lenne:
AsusKérlek segítsetek érvekkel a döntésben.
Köszönöm előre is

Dia -
Úgy mellékesen kérdezek tőletek valamit. Láttam már ilyet, de annak az okát tudtam, ez esetben nem tudom mi okozta és főleg nem tudom miért javult meg. Tehát:
Elitebook amin nincs net. Intel 6205-ös wifi kártya. Előtte tény, hogy a router frissült ami miatt belekerült EU régió meg sok egyéb dolog és resetelődött a jelszó rész is, tehát nagy frissítés volt. Nem is foglalkoztam vele, mondom újra megtanítom neki a dolgot, le is blattyogtam a géphez, de akkor jött a meglepetés. A win7 alatt a wifi ikon szürke volt és piros X-el át volt húzva (kis gombbal sem történt változás , csak a led színe változott meg). Eszközkezelőben az eszköz megfelelően működött, minden jó volt papíron, a hibaelhárító semmit sem talált, de mégsem ment a wifi, nem látta a szomszédot, semmiféle wifi jelet nem látott. Ezzel én már összefutottam, de ott a driver volt a gond, mert a win10 nem ette meg rendesen a win7 vagy 8.1 drivert asztali integrált wifi kártya esetén, itt viszont nem lehet, mert előtte működött. Méghozzá úgy, hogy használták a gépet, kikapcsolták, később újra be és akkor már ez fogadott.
Visszatettem a HDD-t amin egy win8.1 volt és mondom ha rossz a kártya akkor ott sem megy majd, no de azzal az OS-el ment, látott mindent és csatlakozott is. Na mondom hohó ez driver gond lesz, visszatettem az SSD-t, bootol a win7 és minden megjavult.
Korábban próbáltam letiltani a BIOS-ban, majd újra aktiváltam, de semmi. A megoldást a fenti látszólag értelmetlen dolog hozta el. Most is megy. Mi a fene lett vele?
Nem tartom magam totál analfabétának, de szétettem a kezem. -
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek, adott egy HP 2530p.
A ventilátor sivít mint a fene, gondolom öreg darab. Próbáltam szétszedni, hogy kitisztítsam, vagy megnézzem, milyen, és esetleg rendeljek bele egy másikat.
Nos nem tudom próbáltátok, de gyakorlaltilag az utolsó csavarig szét kéne szedni, hogy hozzáférj a ventihez. (youtube video ide vagy oda). Beletört a bicskám. Ja, a videó egyébként 52 perces, csak a venti csere.
Nem egy 6930p, vagy egy 6530, vagy pláne 8460.
Két kérdés, létezik-e valami program, ami leveszi a minimálisra a venti fordulatszámát, vagy ennek ennyivel kell mennie oszt csók.
Illetve valaki cserél-e ventit 2530-asba emberi áron (az egész cucc nem ér már sokat). Nekem nem sikerült.
-
master90
aktív tag
Sziasztok!
Erre valaki nekem valami segítséget tudna szolgálni ?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
USB3-as adatkábelt használok a Samu S5 telóhoz. Ilyet:
Amikor csatlakoztatom a géphez - USB3-as portba természetesen - akkor mindig kapom az üzenetet, hogy "gyorsabb lesz, ha usb3-as portba dugom bla bla bla"
Samu driver fenn, a gépen is az usb3-as driver fenn van.
Használ valaki ilyen kábelt? Ha igen milyen driverral? Vagy valami bevált usb3-as driver? Más usb3-as eszköznél nem írja ezt ki, azzal működik rendesen.
Ja és W10 van a laposon, 64-es, HP8460p. -
haiiro_o
tag
oké köszi.
-
haiiro_o
tag
Sziasztok.
Ismerősömnek van egy hp pavilion 17-e051sh gépe. Amiben a proci gyárilag egy a4 5150m volt, ezt lecseréltük kb 2 hónapja egy a10 5750m-re.
Eddig tökéletesen működött minden rajta.. most viszont már csak néha indul el. 10 ből kb 1 szer.. Jól sejtem hogy, alaplap gond lehet? -
törölt tag
Üdv,
Tudom h van beárazás topic, de itt találn jobban ismerik a konkrét típusokat.
Van egy HP ProBook 455 G1 tipusú laposom amit nem nagyon használok és mivel csak 2016. júli 1-ig garanciális erősen gondolkodok h megválnék tőle mert gondolom gari nélkül csak fillérekért lehetne eladni
A konfig: A10-5750 M 2,5 Ghz, 8 GB RAM, matt kijelző (15.6), 1000 GB HDD, integrált AMD Radeon HD 8650G + AMD HD8750M 2GB VGA, 6 cellás akku
2014. július 1-jén lett véve.Van e még értéke ennek a gépnek mostanában, vagy csak nagyon áron alul menne e akár most is, hogy még van rá pár hó gari? (akkor inkább megtartam)
Ha érdemes lenne meghirdetni szerintetek mennyi lehet a reális ára?Előre is köszönöm és remélem nem sértettem meg a hirdetési tilalmat

-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Csak kiegészítésnek: Én általában nem szoktam használni 1 napnál tovább a gyári telepítést, hanem majdnemhogy rögtön friss os. telepítés, és akkor tényleg saját ízlésnek megfelelően van beállítva a gép,, mert olyan sok-sok-sok és sok minden van előre telepítve, hogy az már szinte egyenlő a használhatalan kategóriával.
-
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Így van.
Érdemes lementeni a gyári recovery-t, mert később gond lehet az aktiválással. Mostanában nekem is van pár visszajelzésem a win8 pro licenszekkel kapcsolatban, az online aktiválás nem fogadja el, a telefonos ügyfélszolgálaton viszont elfogadják. Bár attól is függ, hogy ébredt fel a kedves helpdesk-es emberke, mert van hogy nyűgösek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ice&Lime
veterán
válasz
üzenetére
A recovery managert, amiben van az os., driverek, programok, beállítások.
Mielőtt törölnéd bizonyosodj meg arról, hogy mentetted a particiót, ha az kell.
Ha friss os. kell, akkor magad fogsz minden drivert, programot, beállítást megcsinálni rajta és a rendszer mentését is. -
-
törölt tag
Sziasztok!
A hp-tools particio mit tartalmaz? Szeretnem ujrarakni a gepem és amit lehet torolnek. A biost frissitettem. Ez annak az eredménye, és inkább hagyjam békén, vagy törölhető?
-
csbalint
csendes tag
válasz
Ice&Lime
üzenetére
hajlamos vagyok rengeteg lapot megnyitni a böngészőben meg egyszerre több dolgot csinálni, ilyenkor van, hogy már nem bírja a lépést, egyébként most néztem meg és 75% alá nem megy, de ha felesleges illetve nem lenne szignifikáns javulás akkor hagyom csak gondoltam kicsit könnyítek a dolgán.
-
csbalint
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 4530s laptopom 4gb Ram-al , szeretném bővíteni és ebben kérném segítségeteket.
pontosan ez a típusa: Samsung M471B5273DH0-CH9
Vegyek bele még egy 4gb-os ramot( itt mindegy, hogy milyet veszek csak stimmeljen az órajele? )
Illetve esetleg azzal járnék jobban ha vennék egy 8gb-osat és kivenném a mostani 4-eset? de ez akár lehetne magasabb órajelű is? sajnos nem vagyok jártas a témában
ezt a cserét egyébként otthon is el lehet végezni vagy vigyem el szervizbe? gondolom nem lehet egy nagy mutatvány. előre is köszönöm a segítséget. -
-
Sziasztok! Beszereztem a kis Pavilion 15-t (ab002nh)
Feltoltam a drivereket, illetve Win 10 (education) mindent telepített, eszközkezelőben nincs telepítetlen dolog, de HDMI-re nem megy ki a kép.
Jobb alul ha az Action centerben a Projectnel kiválasztom a kép módot (PC screen, Duplicate, Extended, Second Screen) nem történik semmi.
intel+radeon konfig
Tudja valaki erre a megoldást? -
Ice&Lime
veterán
Koszi az infot, akkor ezt jobban megkell majd vizsgalni, tenyleg nem mindegy akkor hogy milyet, remelhetoleg megadjak hozza ezt az adatot. De amit multkor linkeltel forumtars, vajon milyen minosegut arul?..
(#41731) Hf77: alul, a nyitogombnal van betolva az also burkolatba, csak ki kell huzni.
(#41732) gepa7: probald meg hwinfoval is esetleg.
-
törölt tag
Hi!
Vettem egy 8560w-t. Aida 64 stress tesztjét ráeresztettem, de valamiért nem jelzi az alaplap hőmérsékletét. Ez bajt jelent, vagy valamit be kéne állítani hozzá (biosban?). A régi 8 éves hp-mnál alapból kijelezte.....
köszi.
-
HF77
őstag
üdv
vettem egy 8460p gépet...
segítsetek nekem...a bluetooth szeretném elővarázsolni, de nem találom a gépen!
merre lehet elbújva..?köszi
-
válasz
vtechun
üzenetére
3x2 cella = 6 cella. Ott ahol nincs feszültség, nincs is cella. Bármelyik rossz lenne nem menne az akku, ezek egymáshoz vannak kötve konyhanyelven, nincs ilyen, hogy megdöglik egy és attól a többi jó. Soros és párhuzamos kötésekből áll.
Az elmúlt napokban ettől zeng minden. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy ha a BIOS-ban ki van kapcsolva a fényérzékelő akkor a windows alatt kikapcsolhatatlanul megy. HA bekapcsolom és elindul a windows akkor az Fn+F11-el ki lehet kapcsolni. Érdekes.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem olyan fül nincs. Ezzel kezdtem nem azonnal írtam be.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Pont azért is kedvelem az AMD-t, mert a zárt driver telepítéshez még Linux alá is van grafikus beállítóközpont, habár a Windowsos verzióhoz képest fapadosabb. Persze Nvidiához is van, de például Linux alatt Intelhez semmilyen kényelmesen használható megoldást nem találtam.
-
válasz
spyduck
üzenetére
Kellett egy ati driver ami a 6470-et 7000-esnek látja és jó lett, de a driver telepítés dettó olyan XXXr mint emlékeztem. Felment a driver és lekapcsolt a háttérvilágítás, lámpával kerestem a kurzort és indítottam újra. Anno ezért nem atiztam mert a driver része katasztrófa volt, hát semmi sem változott.
-
Adjatok tippet hol lehet 8560p alatt beállítani, hogy ha akkuról megyek ne variálja a fényerőt. Biosban kikapcsoltam, de még mindig ugrál attól függően mit csinálok a géppel. Értem én, hogy akkut kímél, de marha zavaró. ATI 6470M gyári win7 driver semmi kezelőpult.
SPYDUCK! Mondom biosban ki van lőve a fényérzékelő és arra a gombra nem reagál ahogy vártam. Amúgy az app fent van. Előtte is csinálta.
-
8560p meg egy SSD és belép a noti a hipertérbe.

-
csepla
újonc
Köszönöm a segítséget!

-
Robez88
tag
válasz
csepla
üzenetére
Szia, az 2000m valóban +25-35%, mehet bele Ati M5950 ami teljesítményben kb. megegyezik a 2000m-mel.
Viszont betehető a quadro K2100m is, ami minőségi ugrást jelent (megfelelő bios-sal) 4100-as 3DMark 11 P score hozható ki belőle ami már GTX950m szint. Ezek a fő alternatívák. -
csepla
újonc
Hello!
Van egy HP Elitebook 8560w gépem egy Nvida Quadro 1000M-es vidikártyávál és, azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges e a vidikártyát kicserlni (fejleszteni)?
Köszi
-
dltpwnz
aktív tag
Üdv,napokban elkezdett előjönni egy ilyen hiba,hogy fehér csik van a kijelzőn..Előző napokban csak ritkán jött elő és akkor el is tünt,de most már állandó ... Valaki tudna segiteni,hogyan javithatom ? Csatlakozókat átmozgattam de nem jártam sikerrel és rohadt idegesitő... Itt egy kép róla [link]
Köszöntem a segitséget előre is !
-
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Van egy, HP ProBook 650 G1 Notebook-om, és most tettem rajta újra a windowst 7-et...
Még mikor meglett, akkor is szenvedtem mire elindítottam rajta a wifit...
leszedtem a drivert is, de az meg nem akarja amit én
Valaki tud valami megoldást ?

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Akkor lehet kibontani és mehet akku bankban telefont tölteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de képminőség az volt, fényerő is, a dupla neon miatt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx